dziustynka 02.01.12, 13:32 Ależ mi się podoba Po prostu muszę go upolować. Jakies pomysły gdzie? Oczywiście najtaniej, jak się da. Widzę za 150$ w maclarenshop, ale czy oni wysyłają do PL? Czy on był w ogóle dostępny w PL? A może dopiero będzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abigail83 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 02.01.12, 15:05 Widzialam w promocji w swiecie dziecka w tesco na górczewskiej. nie pamietam za ile, ale chyba niedrogo. Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 02.01.12, 15:17 ale niedawno go widziałaś? Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 02.01.12, 15:40 To limitek z wiosny zeszłego roku więc poluj bo może być ich mało. Mi sie też podoba ( o ile można mówić w moim przypadku o podobaniu sie parasolki ;D ) Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 02.01.12, 20:39 A był normalnie dostępny w Polsce? Wtedy się jeszcze nie interesowałam, ale w sumie nigdzie mi się nie rzucil w oczy przez te wszystkie miesiące. Odpowiedz Link
coco_rosie Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 02.01.12, 21:12 W świecie dziecka na Górczewskiej widziałam go przed świętami. Ale strasznie żarówiasty w realu jest, mi się nie spodobał. Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 02.01.12, 21:49 Trzeba podjechać, jak nic. Faktycznie w realu może być z kolorami roznie. A tak marzy mi się turkusowy. Odpowiedz Link
mamaolki-fasolki Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 16:42 Dziewczyny a ta promocyjna cena to jaka była? Pamiętacie? Interesuję się tym wózkiem już od wakacji, jest to limitek z czerwca chyba. Dzwoniłam wtedy do Maclarena w PL i mi powiedzieli, że nie mają tego modelu i chyba go mieć nie będą. To ciekawa jestem ską On się w Świecie Dziecka znalazł???? Mam nadzieję, że na żywo będzie równie ładny jak na zdjęciach Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 16:51 Ja tam jutro może dojadę, to oblukam. Chociaż trochę obawiam się takichbekspozycyjnych. Odpowiedz Link
mamaolki-fasolki Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 17:22 Hmm. Ja z ekspozycji też bym chyba nie kupiła... Ciekawa jestem czy ten model jest ogólnie w Polsce dostępny. Odpowiedz Link
ironia-losu11 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 20:29 Turkusowy jest w ŚD na Towarowej, wczoraj oglądałam. No jest taki trochę żarówiasty, ale tragedii nie ma - jak ktoś lubi takie nasycone, głębokie kolory, to na pewno się zakocha Odpowiedz Link
mamaolki-fasolki Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 20:32 A możecie linka podesłać, który to ten turkusowy? Odpowiedz Link
aniach23 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 20:39 Tu masz 2012 kolory: site.pishposhbaby.com/blog/2011/12/05/the-maclaren-globe-trotter-stroller/ Odpowiedz Link
ironia-losu11 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 20:51 Eee, to na mpim kompie te kolory są jednak inne niż w realu Ten wózek na Towarowej ma fajną tę wkłądkę/"wyściółkę" - taki mocno morski, turkusowo-szmaragdowy kolor, - a na zdjęciu tego nie widać... Odpowiedz Link
aniach23 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 20:54 No napewno zdjecie nie odzwierciedli tego super koloru. Odpowiedz Link
mamaolki-fasolki Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 21:00 Ale ten link to do Globtrotera a Volo znalazłam taki turkusowy z granatową budką- o ten chodzi? Odpowiedz Link
ironia-losu11 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 21:12 stylefrizz.com/201107/dylans-candy-bar-rainbow-maclaren-stroller/ Odpowiedz Link
ironia-losu11 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 21:15 Nie weim jak u Was, ale u mnie na monitorze ten kolor jest niebieskie, a w rzeczywistości jest taki jak napisałam wyżej - wpada w morski szmaragd. Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 22:00 Morski szmarsgd to moje marzenie jutro zrobie rundge, może real Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 22:25 Hehe rurki, oj tam oj tam, czarna rurka nie jest zła Odpowiedz Link
ironia-losu11 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 22:07 He he, to nie ma przebacz - jak go zobaczysz w realu, to zakochasz się na amen A siateczka, no cóż... jest jak jest, trzeba przeboleć Odpowiedz Link
mamaolki-fasolki Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 22:05 Hmm... Czyli pisząc turkusowy macie na myśli Volo Dylan's Candy Bar? Mnie się On bardzo na zdjęciach podoba i nie wygląda mi na żarówiasty ale okaże się w sklepie jak to będzie. Fajnie, że go jednak można w PL kupić bo już miałam ze Stanów sprowadzać. Tu link do zdjęć: www.blogbybaby.com/2011/09/maclaren-volo-dylans-candy-bar-limited.html Odpowiedz Link
samantha_uk Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 05.01.12, 13:57 A tak z ciekawosci to macie moze jakas stronke gdzie mozna go kupic w pl albo w uk? Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 06.01.12, 13:43 Melduję, że byłam wczoraj, widziałam, obmacałam iiii mam!! Wyprzedałam się ostatnio, więc mąż też zadowolony A najbardziej synek. Cały wieczór spędził na prowadzeniu wózka w te i wewte. Lepszy niż wózeczek z ikei. A co najważniejsze, wózek jest jak dla mnie przepiękny!! Taki lekki i lekko się prowadzi (co prawda po domu, ale w porównaniu zm&p tour). I tym sposobem nie ma już ich w ŚD na Górczewskiej. Przynajmniej jeżeli ktoś, kto ma zarezerwowany drugi do 7go się nie rozmyśli. Ja wzięłam ten z ekspozycji, ale wszystko jest cacy. Stał pod folią przeciwdeszczową, więc tylko lekko daszek przykurzony był. Także dzięki za cynk!! Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
kornnella Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 06.01.12, 13:55 Jaka cena przez ciekawość? Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 06.01.12, 16:02 Całkiem znosnie, bo 535. Obok stał zwykły volo za 475. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 06.01.12, 17:17 No to wklej fotki bo jestem bardzo ciekawa jak on w rzecztwistości wygląda. Zresztą pewnie nie tylko ja Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 06.01.12, 17:55 Wygląda w zasadzie identyko, jak na dostępnych fotach. Ale jak najbardziej strzele kilka. Jak dla mnie to spełnienie marzeń :czarny stelaż i kolorowo-turkusowa /szmaragdowa reszta Odpowiedz Link
mamaolki-fasolki Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 07.01.12, 13:18 Melduję, że ja też go mam!!! To na mnie czekał ten drugi zarezerwowany Byłam w czwartek i nie mogłam go nie kupić, śliczny jest moim zdaniem Ech.. a zarzekałam się, że nigdy nie kupię takiej szmatki na kijach i proszę... Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 08.01.12, 10:20 Haha to nieźle, szkoda że tam obydwie na raz nie wpadlysmy, to by chłopaki sprzedający mieli zdziwienie wypisane na twarzy jeszcze nie miałam okazji jeździć poza domem, ale na pewno będzie super bo jest taki ładny Odpowiedz Link
saras-wati Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 08.01.12, 10:29 dziustynka napisała: > > jeszcze nie miałam okazji jeździć poza domem, ale na pewno będzie super bo jest > taki ładny To jest logika hihi!! to, co ja się zastanawiam czy mój bee może być jedynym wózkiem, hihi! pewnie, że może, bo jest śliczny!!! Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 04.01.12, 22:52 Volo to jedyna parasolka jaką wyprubuję, ale zostawię ją sobie na sam koniec bo nie lubię parasolek Tak na przekór sobie kupię kiedyś do przetestowania, żeby wiedzieć co to za cud-miód Ten Dylan's Candy Bar jest fajna i ta z białą budką w zielono-czarno-biale paski www.tosia.pl/sklep/product/p/476/maclaren,volo.html Odpowiedz Link
nicolcia9 Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 13.01.12, 00:45 maclaren.pl/product_info.php?products_id=436 - nowosc 2012 pewnie niedługo pokaże się też w innych internetowych sklepach Odpowiedz Link
dziustynka Re: Maclaren Volo Dylan's Candy Bar 13.01.12, 09:02 trochę drogo na tej stronie Odpowiedz Link
sylwia7611 to ja teraz zachorowałam :-) 30.03.12, 23:33 gdzie dostanę ten wózek??? może ktoś wie? Odpowiedz Link
mamaodzawsze Re: to ja teraz zachorowałam :-) 31.03.12, 23:02 w środę został jeszcze jeden w świecie dziecka na towarowej w w-wie Odpowiedz Link
saras-wati Re: to ja teraz zachorowałam :-) 01.04.12, 07:40 w internetowych sklepach również są dostępne Odpowiedz Link
sylwia7611 mamaodzawsze 01.04.12, 22:45 a za jaką cenę? bo ja znalazłam go w jednym sklepie internetowym w Polsce ale za 600zł za to tu jest fajna cena ale nie mam nikogo kto pomógłby mi kupić www.albeebaby.com/maclaren-volo-stroller-dylans-candy-bar.html Odpowiedz Link
calineczka793 Re: mamaodzawsze 02.04.12, 21:04 Piękny jest Jak nie lubię parasolek, tak to Volvo bym chętnie kupiła na wakacje - ja nie jestem w temacie Maców po mojej przygodzie z XLR, więc napiszcie czy nadaje się to to dla 2,5 latka? Szukam drugiego wózka do auta na wakacje - rozważałam nawet zakupów dwóch GT dla Mlodziaka i Starszaka, ale to chyba byłoby przegięcie co? A ten Volvo to mogłaby być dobra alternatywa - jaki on jest po złożeniu? Zmieścił by się do kosza Mini? I gdzie w PL można go dostać za te 600zł? Echhh no śliczny na tym czarnym stelażu jest Odpowiedz Link
dziustynka Re: mamaodzawsze 02.04.12, 21:16 Zmieści się, ale będzie z tyłu wystawalo go z 40cm? Ja jestem zachwycona, mój synek też. I mąż. Odpowiedz Link
calineczka793 Re: mamaodzawsze 02.04.12, 21:19 Z tym zmieszczeniem to żartowałam, ale jak tak teraz myślę, to faktycznie fajnie by było jakby jakiś wózek wszedł do kosza Mini lub Elite i miałabym problem z głowy Odpowiedz Link
lucyna_1980 Calinieczka 02.04.12, 23:40 Pokusiłabym się o sprawdzenie czy Quinny Yezz by się nie zmieścił.. Odpowiedz Link