mmarysia 10.04.12, 22:00 Drogie, mamy bardzo podoba mi się ten wozeczek, za kilka tygodni rodze, moze ktoś ma i mógłby się podzielić wrażeniami ? Z góry dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_nyc Re: Mima xari 11.04.12, 12:14 widzialam go na zywo na targach kolor bialy paskudny jest jak diabli ogolnie ciezki w podbijaniu widzialas go na zywo ??? radze go obejrzec na targach laska nim jezdzila po calej hali i wygladala jakby dziecko w w pudelku plasitkowym wozila na sszczescie byla tam tylko lalka Odpowiedz Link
mmarysia Re: Mima xari 11.04.12, 22:29 Niestety widziałam go tylko na fotkach, podoba mi się jego design , szukam fajnego wózka takiego miłego dla oczu także długo czekałem na swoje małżeństwo, teraz mogę poszaleć i chce coś oryginalnego, moze znasz coś naprawdę super Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Mima xari 12.04.12, 07:04 to polecam go zobaczyc na zywo design moze ma i fajny ale nic poza tym Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Mima xari 12.04.12, 07:40 Z fajnego, oryginalnego designu to jeszcze Orbit Baby, Bugaboo Cameleon, Stokke Xplory, Joolz Odpowiedz Link