Dodaj do ulubionych

Wózek do wnoszenia

13.01.14, 19:07
Cześć wszystkim, jaki proponujecie wózek do wnoszenia po schodach? Czytałam już poprzedni wątek gdzie pisałyście o wnoszeniu na raty, zostawianiu w garażu... tyle że ja bym chciała fajny wózek do wnoszenia na raz. Mam spacerówkę city mini, i sądzę że z gondolą dałabym radę: gondola w prawą łapę, stelaż w lewą i heja. Tyle że piszecie że za twardy na malucha, to może city select? Może coś innego zaradzicie?
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Wózek do wnoszenia 13.01.14, 20:48
      zaden wozek do wnoszenia z dzieckiem w srodku na dluzsza mete nie zda egzaminu bo dziecko bardzo krotko wazy te 3 do 5kg. jeszcze jeden poziom to ujdzie ale wiecej nigdy w zyciu. dorzuc do tego jeszcze jakas torbe, ubranie zimowe i padasz po 3 schodach. lepiej juz wciagac wozek i do tego najlepsze sa wieksze kola.
      • kar-ula Re: Wózek do wnoszenia 13.01.14, 22:06
        A ja bym się bała, że mi się dziecko wysypie z gondoli, jakbym tak niosła osobno stelaż, osobno gondolę, jakąś torbę albo rzeczy w koszu plus co najmniej drobne zakupy. Masakra jak dla mnie sad
        • pstrabiedronka Re: Wózek do wnoszenia 14.01.14, 00:55
          trzecie dziecko wychowuję w bloku, gdzie musze pokonywac schody na półpiętro (taki wysoki parter).
          Przy pierwszym miałam pomysł na noszenie - wypinałam gondolę, znosiłam, potem stelaż. Ale krótko trwała ta praktyka smile
          Jak dziecko ważyło z 6 kg, plus waga godnolki i fakt, że zazwyczaj niosąc gondole jakos musisz być dziwnie wygięta żeby ja chwycic - to sie stało niemożliwe.

Wszystkie moje wózki wciągam i ściągam po schodach.
          • eve_81 Re: Wózek do wnoszenia 14.01.14, 07:43
            I za to wciaganie zdecydowanie najbardziej kocham swojego froga big_grin
    • andzialipka Re: Wózek do wnoszenia 16.01.14, 19:29
      Dzięki za odpowiedzi, czyli wychodzi na to że będziemy wciągać wink
      A czy możecie polecić mi jakiś fajny wózek do "wciągania"? W zasadzie nie mam jeszcze żadnych preferencji, poza jedną - jesteśmy wysocy (180 i 185). Załóżmy że szukam gondolo-spacerówki czyli chyba tzw 2w1.
      z góry dzięki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka