flower_v 18.01.14, 22:27 mam na niego ochote ten żółty jest śliczny. użytkuje juz któraś może? jakieś opinie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gochalodz Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 18.01.14, 22:38 forum.gazeta.pl/forum/w,101614,146810676,146810676,Armadillo_Mamas_and_Papas_odpowiednik_Britaxa_.html byl juz watek o nim. Odpowiedz Link
flower_v Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 18.01.14, 22:50 no tak wątek już był, ale w nim pisałyśmy, ze ma sie pojawić dopiero a ja pytam o opinie wózkomaniaczek. o osobiste odczucia, podbijanie, składanie itd Odpowiedz Link
eve_81 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 19.01.14, 12:22 flover - zastanawiam się czy go nie wziąć na testy... Odpowiedz Link
rosalim Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 02.07.14, 20:32 Witam od kilku dni poszukiwałam idealnego wozka spacerowego.Moj drugi synuś dla którego planowałam zakup ma 5 miesięcy i ze względu na to ze jest maly wobec wozka mialam duze wymagania bo dochodzi wyjazd na wakacje i w sumie to maly nie sie juz w gondoli a mam wozek joolz-m&p ktory musze powiedziec spełnił moje wszystkie oczekiwania ale teraz potrzebuje czego mniejszego i bardziej kompaktowego...No wiec wczoraj po spróbowania chyba wszystkich wózków włącznie z MC clarenem i leg perego-jak dla mnie malo stabilne Heble( babka ze sklepu tez to o nich powiedziala) zakupiłam Cybexa Callisto i po przyjechaniu do domu czulam nie smak bo za duzo spraw mi w nim nie masowala...buda super duza ale bez okienka,rama sztywna jak cholera a Raczka tak wysoko i bardzo nie wygodna jak dla mnie...Waga tez robi swoje bo ma 12kg wiec dzisiaj pojechalam go oddac i wzielam sprawdzonego M&p Armadillo i jest rewelacyjny!!Naprawde spełnia wszystkie moje oczekiwania malo miejsca w bagażniku zajmuje ma super siedzenie,on nie jedzie on płynie duza buda z okienkiem,fajne koła,Raczka idealna wielkość jak dla mnie Cybex za wysoki,kosz na zakupy ogromny.Wozek solidny i wszystko w nim zostało przemyślane ze spełni napewno oczekiwana najbardziej wymagających To moj drugi wozek tej firmy i ja jestem nimi zachwycona) Joolza sprzedaje spacerówka + gondola kolor czarny z grafitem cena 800zl ktos zainteresowany niech pisze) Odpowiedz Link
monika_kas Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 02.07.14, 21:48 ofertę sprzedaży proszę napisać w wątku dla sprzedawców! Odpowiedz Link
rosalim Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 02.07.14, 21:54 Sorrki jestem nowa i poprostu nie wiedzialam Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 19.01.14, 12:57 Można na testy od 4 Kids brać ale trzeba wpłacić 60% ceny. Odpowiedz Link
monika_kas Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 19.01.14, 13:12 ja to mam ochotę na tego czarnego a znalazłyście gdzieś informację jakie wymiary ma oparcie? Odpowiedz Link
monika_kas Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 19.01.14, 13:27 znalazłam. 50cm, sporo. ale zastanawia mnie ta wysokość rączki... 90cm to jakieś nieporozumienie.... ciekawe czy tak jest naprawdę..... Odpowiedz Link
agusia041 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 19.01.14, 13:31 Ja chyba po testach soli podziękuję za M&P Chociaż ten nawet fajnie wygląda, niby ma najdłuższe siedzisko, ale 92 cm to takie sobie w porównaniu np. do scootera czy fusiona. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 19.01.14, 14:52 No ja właśnie zbieram kasę, żeby sobie go na testy wypożyczyć Jak przyjdzie mi kasa za fusiona to podręczę M, żeby co nie co dorzucił Jakoś strasznie mi się podoba ten armadillo Ale ja z mojej soli byłam bardzo zadowolona Odpowiedz Link
eve_81 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 19.01.14, 14:58 Własnie od 4 baby mam tą informację, wysłałam juz prośbę o przysłanie formularza. Myślicie że warto? Któraś juz próbowała tam w taki sposób? Jak z kaucją? nie ma potem żadnych problemów ze zwrotem całej sumy? Bo zakładam, że wózkowi nic się nie stanie w przeciągu tych 5 ciu dni. Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 19.01.14, 15:13 Ja w ten sposób testowałam Bee+. Wpłaciłam 60% i przysłali mi śliczne Bee all black. Wtedy w regulaminie były 2 tygodnie testowania, a wózek był u mnie prawie miesiąc. Odesłałam kurierem, którego 4kids zamawiało i opłacało. Wózek wyczyściłam, koła umyłam, tapicerki nie prałam, bo nie było potrzeby. Po kilku dniach miałam pieniądze z powrotem na koncie, bez żadnego problemu. Teraz jest tylko 5 dni na testy, ale i tak uważam, że to bardzo fajna opcja, bo nie kupujemy wózka w ciemno i nie tracimy na późniejszej odsprzedaży. Odpowiedz Link
eve_81 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 19.01.14, 22:15 Dzięki Gosia, chyba się zdecyduję. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 19.01.14, 22:33 Ja też sobie wypożyczę, ale jak wrócę z nart Muszę kasę uzbierać, bo dopiero co wózek kupiłam, więc obecnie nie mam środków Odpowiedz Link
pomilak1 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 19.01.14, 22:34 Aha Eve ja kilka razy miałam wózek z 4kids i wszystko było ok, także sklep polecam Odpowiedz Link
eve_81 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 21.01.14, 21:27 Ja narazie nie wypozyczę - wyskoczył mi wydatek i kaska się rozeszła Odpowiedz Link
koala0405 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 21.01.14, 11:52 ja będę go niedługo testować jak przyjdzie Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 21.01.14, 12:11 Fajnie masz! Zamówiłaś do testów w 4kids czy kupiłaś? Ciekawa bardzo jestem Twojej opinii, bo mam ogromną chęć na niego. Odpowiedz Link
koala0405 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 21.01.14, 12:57 zamówiłam do testowania podoba mi się system składania i wygląd wiec przekonam się na żywo Odpowiedz Link
flower_v Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 21.01.14, 17:53 to czekam na opinie i wrażenia jak juz otrzymacie wózki to napiszcie proszę jak długo czekałyście na testowe egzemplarze. Odpowiedz Link
koala0405 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 21.01.14, 18:00 ja dostałam inf że zaraz po wpłacie wysyłają i miałam mieć już w tym tygodniu Niestety muszę trochę odwlec w czasie bo młodego przyjęli do szpitala /ma zap. oskrzeli/ i chodzimy tam dwa razy dziennie na leczenie. Trudno testować wózek tylko w domu bo teraz nie spacerujemy. Może w przyszłym tygodniu synek będzie zdrowy...no i może warunki będą bardziej zimowe. Odpowiedz Link
flower_v Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 21.01.14, 18:35 koala zdrówka dla synka. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: M&P Armadillo uzytkuje juz któraś? 21.01.14, 19:17 Ja czekam aż wrócimy z nart Potem zobaczę czy nie będzie u mnie za dużo śniegu i wówczas poproszę o zapisanie do testowania Odpowiedz Link
grudniowa.mama podbijam 28.03.14, 20:47 Posiadaczki/testerki podzielcie się pls wrażeniami. Odpowiedz Link
djalli Re: podbijam 29.03.14, 08:46 Plakac mi sie chce, bo moj od miesiaca w bagazniku siedzi. Przez niespodziewana operacje kregoslupa nie mialam okazji przetestowac. Jeden spacer po osiedlu byl. Poza turkocacymi kolami bylo super. Do galerii sie nada. Odpowiedz Link
grudniowa.mama Re: podbijam 29.03.14, 12:46 Ja go chciałam na lato jako wózek do codziennego jeżdżenia...samochodowo-galeriowy wózek mam inny wiec interesuje mnie bardzo jak ten wózek radzi sobie w terenie. Czy tam jest jakakolwiek opcja odpiecia budy od siedziska przy pozycji leżącej?(boje się ze jak mi synek usnie to będzie miał pod ta buda saunę) Odpowiedz Link
djalli Re: podbijam 29.03.14, 17:52 Hmmm nie przypominam sobie czy mozna odpiac bude ... Ja osobiscie jestem rozpieszczona przez gt i wydaje mi sie, ze armadillo w teren sie srednio nadaje. No ale trzeba wszystko samemu wyprobowac budziki-w-szwajcarii.flog.pl/ Odpowiedz Link
djalli Foto ze spaceru 02.04.14, 16:01 Niestety jak dodaje przez tel to tylko bokiem Wytargalam z auta, bo mnie cholera trafiala, ze niewyprobowany. Jezdzilam dzis po kostce, zwirze, drodze asf. Nie jest zle, do galerii bedzie ekstra, ale jako jedyny dla mnie by sie nie nadawal. Sztywny bardzo, amortyzacji brak. Ania ma rok, jakies 10 kg, podbija sie srednio. Bedzie fajnym uzupelnieniem gt. Odpowiedz Link
organicgirl Re: kupiłam... 03.04.14, 20:00 No i nie wiem czy nie oddać. Fajny jest lekko sie prowadzi, duża fajna budka, super się składa ale to podbijanie.... Trochę siły trzeba włożyć żeby go podbić a mój maluch niecałe 10 kg ma, chciałam taki kompaktowy ale nie parasolkę na zakupy po mieście, do autobusu i w inne miejsca gdzie muszę z małym pokonać schody i wnieść wózek Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: Foto ze spaceru 05.04.14, 14:16 Witam, czyli wg Pani armadillo gorzej podbija się niż GT? bo sie zastanawiam między innymi nad tymi wózkami a synka mam dużego ma rok i gdzieś 11,5kg i 80cm Odpowiedz Link