Dodaj do ulubionych

ktoś chętny na wymianę?

14.04.15, 23:13
Może bym tak jeszcze ostatnim rzutem na taśmę wypróbowała jakiś wózek... Mam na stanie BJ GT czarny,stan idealany, kupiony jesienią. Nie wiem,co by mnie teraz usatysfakcjonowało,więc jestem otwarta na propozycje. Mogę się zamienić na chwilę,mogę na zawszewink Któraś może zainteresowana drogie Forumki?
Obserwuj wątek
    • darowoga Re: ktoś chętny na wymianę? 15.04.15, 08:23
      Ja bym chętnie potestowała gt, bo bj jeszcze nie miałam;
      obecnie mam pp booklet;
      jestem z Warszawy;
      jakbyś była zainteresowana, pisz(daroryba@poczta.onet.pl)
      • martuska1982 Re: ktoś chętny na wymianę? 15.04.15, 09:19
        Fajny pomysł, można wątek pociągnąc jako stricte ogłoszeniowy, z tym że dotyczacy zamiany wózków, bo takiego na forum jeszcze nie ma. smile
    • lamciad Re: ktoś chętny na wymianę? 15.04.15, 12:30
      A wiecie,że nawet się bałam,że mnie pogonicie,bo wątek już był albo coś w tym rodzajuwink
      Raz już testowałam wersję wymiany i bardzo sobie chwalę,bo miałam przyjemność popchać Stokke,a i "wymienniczka" była zadowolona,bo w zamian dostała cameleona.Przez dwa tygodnie cieszyłyśmy się nowymi nabytkami i tym samym ciekawość została zaspokojonabig_grin

Piszcie dziewczyny na lamciad@gazeta.pl, bo noe będziemy zaśmiecać tu prywatą,a wątek może zostac i być kontynuacją hasła "zamienię/wymienię".
    • martuska1982 Re: ktoś chętny na wymianę? 15.04.15, 14:23
      Ja proponuję wpisywać co kto ma na wymiane, co by chciał ptestować w zamian (ewentualnie informacje ze dopuszcza do zamiany na cokolwiek bez wskazania modelu), oczywiście namiar, żeby wszelkie uwagi i pytania wymieniać prywatnie, a nie w watku, a także fajnie byłoby wpisać miejscowosc, ale niech to może nie będzie wymóg konieczny, bo nie każdy może chce zdradzić skąd jest.
      No i informacja czy dopuszczalna jest zamiana z wysyłką, bo to też może się na starcie przydać, takie info. smile
    • afroddytta UJ - Warszawa 24.04.15, 11:41
      Dziewczyny mam w domu UJ, mojego ukochanego, dopieszczonego, obszytego itd smile, ale przesiadłam się na Boba i to jazda nim daje mi większy komfort i jest bardziej przyszłościowy. Ogólnie obiecałam sobie, ze z UJ się nie rozstanę i cały czas mam zagwozdkę co zrobić, bo też teoretycznie ma być dla siostry, tylko póki co dziecka jeszcze nie ma. Podsumowując jestem w stanie go udostępnić jakiejś niespełnionej wózkomaniaczce smile aby doznała tego niesamowitego uczucia z jazdy UJ!
      Ja jestem z Warszawy, jak ktoś ma jakieś propozycje to piszcie afroddytta0@tlen.pl lub na komórkę jak ktoś ma nr
    • hanna79 Re: ktoś chętny na wymianę? 24.04.15, 13:27
      O, fajnie smile ja bardzo chętnie pojeździłabym GT. Postaram się przez weekend doprowadzić Urbana do porządku i odezwę się smile na gazetowy?? Ja używam mojego hanna79@gazeta.pl
    • martuska1982 Paranema 25.04.15, 12:40
      Traktujemy ten wątek jako ogłoszeniowy, wiec dodaj kontakt do siebie by zainteresowany mógł napisac na priv.
      • peranema BI w Warszawie. 25.04.15, 13:24
        Sorry, myślałam, ze domyślnie jest gazetowy wink

To jeszcze raz: chetnie czasowo wymienię czarnego Bumbleride Indie na:
        - BJ najchętniej CM GT albo zipa
        - Maclarena (najchętniej z tych większych)
        - Yezza

Albo cos innego fajnego smile

peranema@gazeta.pl
    • izi-76 Re: Poznań 25.04.15, 18:45
      Mam:
      cam3,nuna,yoyo,yezz
      chętnie wypróbuje :
      sama nie wiem może Zip wink

kontakt : izi-76@gazeta .pl
    • sermag Re: ktoś chętny na wymianę? 02.05.15, 12:39
      Ja mam mamas&papas pixo i chetnie przetestowalabym cos innego. nic konkretnego, po prostu szukam swojego 'idealu' wink
      kontakt: m.serbista@wp.pl
      p.s jestem z siedlec jesli komus tu po drodzewink
      • djulliet Re: ktoś chętny na wymianę? 02.05.15, 14:11
        U mnie na stanie Cameleon 2 red denim, BjCM 3 i Maclaren Volo Dylans Candybar. Wymieniłabym sie czasowo na Easywakera Sky, Bumbleride Indie, moze Boba SE. Ew jakas fajna podwiezdupke rozkładaną do spania dla 7 miesięcznika wink jestem z Krakowa. Mój email djulliet@interia.pl
    • 3maj.z.lila Re: zamienię quinny yezz air na.... 06.07.15, 12:03
      A i może ja bym sobie czymś jeszcze pojeździła tongue_out Mam na stanie Gessleina S4 Air+ i chętnie bym się jeszcze ostatnimi podrygami zamieniła wink na pewno bym chciała wóz, który ma większy udźwig niż 15 kg wink bo mój synek już z tych "starszych" tongue_out ale jaki by mnie interesował...? czekam na ew. propozycję wink kontakt: 3maj.z.lila@gmail.com
    • kaja_14 Wymienie PP Si na inny 08.07.15, 13:39
      Witam. Mam Si w kolorze brązowo - pomarańczowym z 2010 roku. Wózek kupiłam w czerwcu na olx od pierwszego właściciela, po 2 dzieci. Może jest ktoś chętny na wymianę? Myślałam o b agile lub inny/ podobny wózek - chętnie rozważę inne propozycje. Ważne jest dla mnie większe siedzisko i większe koła, niż w Si. Ważne też, żeby był łatwy w składaniu/rozkładaniu, bo wózek jeździ z dzieckiem do żłobka.
      Si kupowałam z myślą o przewożeniu dziecka ze żłobka do domu (rano mąż zawozi autem i dziecko i wózek). Rzecz w tym, ze jak popołudniu wracamy do domu, to Mały ucina sobie drzemkę w wózku. Stąd mam potrzebę posiadania wózka z większym siedziskiem, wygodnym do spania. Dla zainteresowanych zostawiam e-maila: kingakinga3@o2.pl
    • edek.z.krainykredek Ktoś chętny na spacer z moim summitem? 09.07.15, 06:10
      Chętnie przejade się innymi wózkami, na stanie na razie summit i zapp xtra2 smile najchętniej jakiś wspólny spacer bo myślę że godzina mi spokojnie wystarczy do wyrobienia jakiejś opinii. Może być jakiś jogger, może city mini, albo gt, bardzo chętnie bob, może być gessle,nie wiem, w sumie obojętnie, oby nie parasolka.

Ja z Warszawy, gdziekolwiek po lewej stronie Wisły mogę podjechać smile (ja z woli)

Ps Afrodyto jeśli czytasz - czy roxmyslilas się? W maju się umawialysmy i po wstępnym umówieniu się już zamilkłas. Moja propozycja aktualna.

Edek.z.krainykredek@gazeta.pl
    • jelsaa Zipa na Summita 28.08.15, 09:32
      Mam Zipa chciałabym Summita
      Któraś chętna na taką wymiankę na chwilę?
      jelsafr@gmail.com
      • mrozonka82 Gessleina/Boba na cokolwiek :) 28.08.15, 12:50
        Jestem z Woli w Warszawie. Chętnie bym coś potestowala. Na stanie mam Gesia Boba i GT od niedawna. mrozonka82@gazeta.pl
        • afroddytta Re: Gessleina/Boba na cokolwiek :) 29.08.15, 23:09
          Mam do Ciebie niedaleko wiec mozemy sie kiedyś spotkac w połowie drogi na jakimś placu zabaw smile
          Na stanie mam Boba, CM, yezza, teraz jeżdzę UJ (ogolnie sprzedaje juz go) jak bob niesprawny, mam tez jeszcze Miwheelsa ale jest wystawiony na sprzedaż.

Jakby co to pisz na afroddytta0@tlen.pl
    • 3maj.z.lila Gesslein S4 Air+ turkusowy na coś "mniejszego" 02.09.15, 13:22
      Chętnie zamienię "ostatnim rzutem na taśmę" mojego Gessleina na coś mniejszego wink Może być BJ Zip (ew. jakiś inny model) bądź jakiś Maclaren smile
      kontakt: 3maj.z.lila@gmail.com
      Z innej beczki... bardzo kusi mnie jeszcze BJ Summit (tyle, że on zamiast mniejszy to wręcz gigantyczny tongue_out), ale jakby ktoś chciał to też jestem otwarta na Summitka (jedynie w tym wypadku z dopłatą z mojej strony oczywiście)
    • sermag BJCM GT na ZIP 25.09.15, 13:28
      Mam na stanie GT. Chcialabym wyprobowac ZIPa albo gessleina s4 air. Ktoras chetna na wymiane na testy?smile

Kontakt m.serbista@wp.pl
      • alicja_2014 Re: BJCM GT na ZIP 25.09.15, 18:31
        Witam, ja mam joie litetrax 4 i chętnie przejadę sie na spacer z koleżanka mającą BJ CM lub CM GT oraz gessleina air+ z okolic Katowic. Moj email alexandra89@op.pl Pozdrawiam.
      • efjana Re: BJCM GT na ZIP 28.09.15, 01:02
        ja mam zipka, chętnie wypróbowałabym gietowca. tylko skąd jesteś? ja mogę być w wawiewink
        • efjana Re: BJCM GT na ZIP 28.09.15, 01:03
          w odpowiedzi do sermag miało być, nie wiedzieć czemu przeskoczyło, hmm
        • sermag Re: BJCM GT na ZIP 28.09.15, 07:39
          Efjana napisz do mnie na privsmile m.serbista@wp.pl
    • kina82 Re: ktoś chętny na wymianę? 25.09.15, 20:12
      Wymienię sie tapicerką bookleta. Chetnie oddam swoją czarną (stan idealny) za różową. Gdyby któraś byla chetna to moj mail karo29@wp.pl
    • nelalvita.pl Re: ktoś chętny na wymianę? 30.10.15, 13:10
      mam na wymianę peg perego p3 geo (generalnie mam zamiar sprzedać) ale może ktos chce sie wymienić / przetestować sobie.
    • hwestunia Re: ktoś chętny na wymianę? 20.04.16, 22:51
      Witam, czy któraś z Was chce wymienić się na MAC xlr ? Kupiłam na olx, jest dla mnie niewygodny- za wysoki. Tutaj są jego zdjęcia, wszystko sprawne, budka wyblakła od wewnatrz i starta jedna rączka. olx.pl/oferta/maclaren-xlr-CID88-IDf995N.html Niekoniecznie na parasolkę, drugi wozek jaki uzytkuje to micralite toro i się bardzo lubimy smile Proszę o kontakt na mail : suc.magda88@o2.pl
    • gniesia007 Re: ktoś chętny na wymianę? 07.06.16, 22:08
      odgrzebuje watek dla zainteresowanychsmile
      • martuska1982 iCandy raspberry 08.06.16, 09:46
        Może ktoś chce się zamienić za spacerówkę joolz day lub bugaboo cameleon2?
        Może coś innego, ale fajnego, nie jakies złomki.
        Moja malinka jest w stanie idealnym.
        martuska1982@gazeta.pl
    • acora Volo na Globetrottera / Triumpha / Questa / inny 08.06.16, 03:56
      Zastanawiam się nad podmianą Volo na cos wyższego lub innego, tylko nie wiem, na co. Na razie testuje i kombinuję.

Jestem z Warszawy.

acora@gazeta.pl
      • nelalvita.pl Re: Volo na Globetrottera / Triumpha / Questa / i 30.06.16, 10:39
        ja mam questa denima
        • acora Re: Volo na Globetrottera / Triumpha / Questa / i 30.06.16, 22:07
          A chcesz sobie pojeździć chwile Volo? smile
      • acora Re: Volo na Globetrottera / Triumpha / Questa / i 08.08.16, 10:25
        Nieaktualne.
    • acora Graco Evo XT na cokolwiek :) 08.06.16, 03:59
      Moze ktos chce przetestować ten wynalazek? big_grin Wózek obecnie stoi w żłobku, wiec potrzebowałabym czegos innego, co by tam stało i w razie potrzeby byłoby użyte smile

Jestem z Warszawy.

acora@gazeta.pl
      • acora Re: Graco Evo XT na cokolwiek :) 30.06.16, 22:03
        Ależ blad! Nie mam XT! Mam Evo Mini rzecz jasna!
      • acora Re: Graco Evo XT na cokolwiek :) 08.08.16, 10:25
        Nieaktualne. Wózek mi zepsuto w żłobku uncertain
        • martuska1982 Re: Graco Evo XT na cokolwiek :) 08.08.16, 11:04
          acora napisała:

> Nieaktualne. Wózek mi zepsuto w żłobku uncertain

O kurcze, jak to? uncertain
          • acora Re: Graco Evo XT na cokolwiek :) 08.08.16, 13:55
            Wózek trzymałam w żłobku jako awaryjny (nie mogę odebrać, ktokolwiek bierze człowieka, wózek i jada na spacer dopóki nie wrócę). I zgodziłam się (po fakcie! bo przyłapałam któregoś dnia moj wózek na spacerze z innym dzieckiem) zeby z niego korzystano. Dwa miesiące go nie używałam, a wózek pracowal w żłobku. Ostatnio byla taka awaryjna sytuacja i malutek został odebrany razem z wózkiem. Stelaż się telepie jak w Camie, dwie dziurki w budce, pare głębokich rys., brudny (piach, trawa, jakies liście w środku), blokadę kola ledwo zwolniłam, zakleila sie kompletnie (czym??). Na pewno jest milion razy czyściejszy od innych wózków, ale my mamy trochę inne standardy. smile

Fakt, ze spodziewałam się zniszczeń i dlatego dalam tam Graco a nie cos lepszego. Raz na jakiś czas maluje rysy lakierem, ale rozklekotania i dziur się nie spodziewałam. Niby wózek darmowy, ale lubię go, dobrze jedzie, jest pakowny, wygodny i szkoda mi.

Nie mam pojecia jak to rozklekotanie usunąć, sa tam nity, a nie śrubki. Nigdy nitow nie ruszałam w żadnym wózku. Budka porwana przy samym klipsie przyczepionym do stelaża, wiec materiał podwójny, podkleję i z zewnątrz nie będzie widać. Ale głębokie rysy zostaną - sa na bocznych napisach, plastikach.

Dobrze, ze wrzuciłam tam wkładkę od Maca, pewnie bez niej byloby jeszcze gorzej smile
            • martuska1982 Re: Graco Evo XT na cokolwiek :) 08.08.16, 21:11
              Az się spieniłam. Ja bym w przedszkolu zrobiła dym, ale ty pewnie milsza z natury jestes wink
              • acora Re: Graco Evo XT na cokolwiek :) 08.08.16, 21:28
                Nie jestem miła smile Generalnie każdy sprzedawca, czy usługodawca ma ze mną przechlapane, zawsze walczę o swoje.

Ale tym razem raczej daruję sobie wielki dym, po prostu zwrócę uwagę. Pozwoliłam używać, mam nauczkę. Gdybym tego nie zrobiła, mogłabym wyciągać konsekwencje. Więcej po prostu nie pożyczę nikomu, kto nie szanuje wózków wink Wiadomo, jak ludzie traktują wózki. Przejeździć, zużyć, wyrzucić, bo do niczego się nie nadaje. I tutaj mamy idealny przykład. Poza tym, istnieje możliwość niepoprawnego podejścia do sprawy przez pracownice - czyli inne traktowanie dziecka po takiej "awanturze". Nie sądzę, by coś takiego się zdarzyło, bo kobiety są świetne, są pełnymi profesjonalistkami, a sam żłobek jest genialny, mają świetne zajęcia, wyżywienie, ale ryzyko zawsze istnieje. Dlatego machnę ręką, naprawię sobie (ile może kosztować kilka nitów / śrubek i materiał do podklejenia budki?) i zabronię korzystania. Nie płaciłam za wózek, więc materialnie nie stracę nic. Po prostu będzie to wózek "po przejściach". I świetny przykład, co może zużyć się w tym modelu smile

Dobrze, że Questa Denima tam nie zostawiłam, a miałam taki pomysł!
                • gleana Re: Graco Evo XT na cokolwiek :) 08.08.16, 21:35
                  Ale przecież nie miał napisane że darmowy, wiedzieli że to jest wózek konkretnego dziecka, niepojęte że można tak nieszanować czyjejś własności 😕
                  • acora Re: Graco Evo XT na cokolwiek :) 08.08.16, 22:20
                    Myślę, że wózek po prostu był użytkowany tak, jak cała reszta. Nie to, że nieszanowany. Po prostu normalnie użytkowany smile Nawet jeśli wychodziłby na spacery tylko z moim człowiekiem, to też by pewnie tak skończył, tylko dłużej by mu to zajęło smile

Większość ludzi inaczej traktuje wózki. Nie biega z chusteczką i nie czyści lekko brudnej tapicerki. Ba! Nie czyszczą jej w ogóle! Kółeczka w pięknej malutkiej podwieźdupce nie dadzą rady po kamieniach? Pchamy! Przecież nie będziemy nadkładać drogi! Co się może stać? Nie mam ręki do otworzenia drzwi? Wózkiem je! Najlepszy sposób na pozbycie się błota / śniegu? Kopanie stelaża lub uderzanie stelażem o ścianę. Krawężnik i małe kółka? Uderzajmy! W końcu podjedzie. To nie moje wymysły - albo moje historie, albo zasłyszane, albo widziane...

Zwykle ludzie nie wjeżdżają do windy z zachowaniem bezpiecznej odległości od drzwi (rysy!!). Pranie co jaki czas? Trzepanie wózka po każdym spacerze? Teflon? To chyba tylko my smile
                • martuska1982 Re: Graco Evo XT na cokolwiek :) 08.08.16, 22:17
                  Ja tak nóweczkę (po kilku spacerach) joie litetrax air dałam kumplowi. Pytał czy mam coś fajnego na sprzedaż, nie miałam ale pomyslałam, ze może air niech mają, bo nba spacerze jak się spotkalismy to ich zachwycił. Zaufałam i dałam przed faktem zapłaty, bo przecież kupmel, zapłaci jak bedzie miał. Po 1,5 tygodniu dzwoni, ze jednak zmienili zdanie i nie chca go kupic, bo za miękki jest. Przyprowadził mi wózek, a ja sie popłakałam. sad
                  Caly pomechacony podnożek (wersję denim miałam) to był pikuś przy tej olbrzymiej plamie z lodów czekoladowaych na siedzeniu i podnóżku.
                  No to pranie - 28 srubek, wiadro potu - plama nie zeszła. sad

Wózek ode mnie wyjechał jak nowy, wrócił stargany życiem u flejtuchów. sad
                  Gdyby to od razu była mowa o pożyczaniu to bym się nie zgodziła, ale miala byc sprzedaż, a tu wyszła pożyczka. Załuję, że się na to zgodziłam (na zwrot) i już nigdy nic nie pożycze mu, chyba ze zuzyta chusteczkę to nosa, pod warunkiem że to będzie jednorazówka higieniczna, bo materiałowej na brudasów szkoda.
                  On ogolnie był fajny zadbany chłopak, mial normalną czysta zadbaną żonę, ale nie wyszło. Po rozwodzie znalazł sobie babę brudasa. Dopiero od Płockich wózkomaniaczek na grupie fb dowiedziaam sie, ze z widzenia jest w Płocku ta fiona znana jako fleja i patolka. uncertain
                  • acora Re: Graco Evo XT na cokolwiek :) 09.08.16, 11:40
                    Nie wiem jak to skomentować nawet uncertain
    • cuqiereq Re: ktoś chętny na wymianę? 05.08.16, 17:53
      Zamarzyłam o typowej parasolce - nigdy nie miałam. Myślę nad volo albo BJ vue/vue lite ale każdą inną rozważę. Mam na stanie póki co nippera single, icandy raspberry, i kees k2go. Nippera zabieramy na wakacje od 10tego sierpnia.
      Ktoś ma jakąś parasolkę i chce się wymienic na chwilę??
      Cuqiereq@gmail.com
      • uszatekk Re: ktoś chętny na wymianę? 08.08.16, 11:02
        Może cybex ruby lub bumbleride flite
        • straggly Jakiś fajny terenowiec 09.08.16, 08:40
          Pojeździłabym fajnym wozem terenowym, bo przymierzam się do zakupu. Mogę zaoferować Brio Go i Kees k2go. Jestem z okolic Wawy, chętnie umówię się na wspólny spacersmile
          • acora Re: Jakiś fajny terenowiec 09.08.16, 13:05
            Mogę się umówić na spacer z terenowcem - we wrześniu wraca do mnie Urban (stary, ale nadal fajny).
          • afroddytta Re: Jakiś fajny terenowiec 09.08.16, 13:31
            Ja mam Boba i Nippera ale spacer to tez raczej we wrześniu
            • straggly Re: Jakiś fajny terenowiec 09.08.16, 16:11
              O, właśnie m.in. Boba i Nippera rozważamsmile może być i wrzesień,jełśi wcześniej nie da rady. A skąd dokładniej jesteś?
              • afroddytta Re: Jakiś fajny terenowiec 09.08.16, 17:55
                Ogolnie jestem w rozjazdach lub z 4 dzieci wiec jak pójdą do szkoły przedszkola to bedzue luz. Ogolnie mieszkam na Bemowie ale w godzinach dziennych jestem mobilna smile
    • hanna79 Gessleina na M&P Sola2 MTX lub Brio Go 30.11.16, 12:52
      Mam ślicznego Gessleina S4 air+, którego mogłabym zaproponować za Solę lub Go smile
      ewentualny kontakt: hannalawska@gmail.com
      • staserka Re: Gessleina na M&P Sola2 MTX lub Brio Go 01.12.16, 20:57
        Mam sole2 i w sumie moge przetestowac Gessleina smile Bede w Polsce od 11 grudnia smile
    • karolinasob Re: ktoś chętny na wymianę? 14.12.16, 22:59
      Śląskie. Mam Tfk joggster twist i bugaboo bee plus. Moze jakiś wspólny spacer w godzinach do południa kogoś interesuje??? Miałam Emmę, Orbit G3, Peg Perego booklet lite, Maclaren Xlr, Baby jogger City Elit, Mutsy, Stokke crusi, Peg Perego Si Chętnie wypróbuję coś innego...
    • 3maj.z.lila Zamiana Maclaren Quest Denim 10.01.17, 10:07
      Zamienię spacerówkę Maclaren Quest Denim. Wózek nowy, akcesoria oryginalnie zapakowane (poduszeczka, ochraniacze na pasy), instrukcje, wszystkie metki, karton. Kolekcja 2015. Kupiłam go w ciąży pod wpływem impulsu emocji tongue_out Jednak koncepcja wózkowa mi się zmieniła, a synek zanim do niego dorośnie to i tak bez sensu by wóz mi stał w szafie jeszcze tyle czasu...

Chcę się zamienić, nie wymienić na chwilę wink

Możliwa dopłata z mojej strony smile Chętnie zamienię się np. na
      Bugaboo Bee+/Bee3
      Baby Jogger Elite
      Baby Jogger Zip
      Mountain Buggy Urban
      ipt wink
      • 3maj.z.lila Re: Zamiana Maclaren Quest Denim 10.01.17, 10:07
        kontakt: 3maj.z.lila@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka