mama.rozy 19.09.09, 21:05 chyba i o to mu chodziło z tym agresywnym zachowaniem,od kilku dni próbuje coś zdziałać z naszą najstarszą kotką.oboje wykastrowani.to czemu mu tak zależy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mist3 Re: Puchatek pożąda 19.09.09, 21:06 próba dominacji nad całym stadkiem (z ludźmi mu nie wyszło, to bierze się za kotę?) ? Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Puchatek pożąda 19.09.09, 22:03 no właśnie nie wiem,bo tylko jedną kotkę mam,reszta to kocurki i do tamtych jest niemiły,a kotę to by przygniótł do samej ziemi.bo waży jakieś 10 kilo więcej.czy może być źle wykastrowany? Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Puchatek pożąda 21.09.09, 14:59 Moje wykastrowane kocurki też mają takie odruchy i to w stosunku do wysterylizowanych panienek... Tak ni z tego, ni z owego. Pogoda tak działa? Ale nie na wszystkich w tym samym czasie, to chyba nie pogoda... Uroda panienek? Ale to też nie na jedną tak nastają od czasu do czasu... hm.. diabli wiedzą. Mój wykastrowany Uranek tak deptał po Wikci, że jej obskrobał ogonek ze skóry i mięska, cały płat, został tylko koniuszek szkielecik i te dwa człony wyschły i odpadły. To się nazywa: ulec czyjemuś urokowi (tak się temu urokowi Uranek oddał, że oskalpował moją Piękność). Kto to wie dlaczego? Ja tam pozwalam na ekscesiki, kotka albo da drapaka, albo da abszyfikantowi łapą po pysku Odpowiedz Link
scrivo Re: Puchatek pożąda 21.09.09, 19:46 kotom i kotkom kastrowanym mogą pozostać szczątkowe odruchy płciowe oraz hormony wydzielane przez przysadkę a nie tylko przez usunięte gonady. Norka miewa taką poronną postac rujki od czasu doc czasu, wysterylizowana była póxno (16m-cy) i bardzo źle, z powikłąniami. Franek kawaler 1.5 roczny nie miewa w ogóle takich zachowan erotycznych, pewnie dzięki temu ze wcześnie i doszczętnie pozbawiony klejnotów. Ale pewnie reguły jednej na wszytkie futra nie ma. Odpowiedz Link
mama.rozy Re: a może to jednak pogoda.. 21.09.09, 20:28 dzisiaj gonią się wszystkie ze wszystkimi i już nawet nie wiem,gdzie początek tego kółka(biegają wkoło pokoju) ciekawie jest,nie powiem Odpowiedz Link