justyna_w24 17.05.10, 10:19 Byla taka: taka jest: tak spi tak 'wypoczywa' a tak pomaga czyscic swoja 'kocia tv' Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryshaa Re: Fiona :) 17.05.10, 10:51 Piękna jest. Naprawdę śliczna kotka! A kocie.tv miała moja pierwsza kotka, też taka trzykolorowa... i kiedyś podczas czyszczenia do niego wskoczyła w wodę Odpowiedz Link
czarna.kotka.psotka Re: Fiona :) 17.05.10, 10:58 Super sweet koteczka . Przesyłam głaski i drapanki na całe ciałko, ze szczególnym uwzględnieniem stopkowych różowości . Odpowiedz Link
mary4 Re: Fiona :) 18.05.10, 07:37 fajna słiczna kiciuńka, z charakterem zdrówka zyczę Odpowiedz Link
aniesa Re: Fiona :) 17.05.10, 12:34 o Boze..ona jest przesliczna!!!! jeden z piekniejszych kotkow jakie widzialam, choc kazdy jest piekny Odpowiedz Link
justyna_w24 Re: Fiona :) 17.05.10, 16:00 Poluje ale tylko jak jest pokrywa. Bardzo nie lubi wody, wsadzila kiedys lapke do akwarium i jej sie niespodobalo, lizala ja z pol godziny Odpowiedz Link
czarna.kotka.psotka Re: Fiona :) 17.05.10, 16:57 Widzę tu pewną niekonsekwencję. Przecież od tego lizania łapka zrobiła się jeszcze bardziej mokra. Chyba, że kocia panienka rozumuje tak: mokrość od akwarium (kociej TV) - be, mokrość od ślicznego różowego jezorka - cacy. Co mi tak różowo: stopki, jęzorek... Wie ktoś, o co tu chodzi? Odpowiedz Link
circa.about Re: Fiona :) 18.05.10, 09:11 Bo kotki, proszę ja Ciebie, liżąc futro je suszą. Jak kotek się myje, to najpierw "jedzie" na mokro, a potem wylizuje do sucha. O! - takie cuda gdzieś kiedyś wyczytałam . Odpowiedz Link
czarna.kotka.psotka Re: Fiona :) 19.05.10, 08:22 A to rzeczywiście ciekawostka. Nie wiedziałam o tym. Koty to naprawdę niezwykłe stworzenia: liżą swoje futerko, żeby wyschło. Dziękuję za informację i pozdrawiam. Odpowiedz Link
yoma Re: Fiona :) 20.05.10, 15:46 Musi coś w tym być z powodu, że skoro kot się liże 10 h dziennie, to byłby ciągle mokry, a nie jest Odpowiedz Link
mamaalana1 Re: Fiona :) 17.05.10, 19:58 Hej Prześliczne kocisko. Też mam tricolorkę. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
nomya Re: Fiona :) 20.05.10, 15:24 Niesamowicie absolutnie piękna Zresztą Ty wiesz, bo się nią już nieraz zachwycałam Cudna! Odpowiedz Link