olinka20 28.08.13, 08:40 Co za cudna mordeczka, zapewne jak kazdy kot Elzbiety ma jakas niesamowita historię za sobą. Elu, prosimy o wiecej zdjęc i naskrobanie troszkę o slicznym Freju. I cmok w ten plamiasty nos ode mnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka20074 Re: Plamiasty Frej 28.08.13, 09:45 olinka20 napisała: " I cmok w ten plamiasty nos ode mnie " i ode mnie i ode mnie cudne futerko Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: Plamiasty Frej 28.08.13, 12:27 Frej trafił do mnie 20 lipca 2008 roku o 5 nad ranem.Wracającemu w nocy z pracy synowi prosto pod samochód wystrzelił spod parkujących aut malutki kociak,na szczęście po uliczkach na Nowym Mieście nie da się jeździć szybko więc ledwo się toczył.Małe wyciągnięte spod samochodu okazało się całe i zdrowe.Syn mając niedaleko znajomego kociarza postanowił podjechać z kocurkiem do niego.Niestety kocur rezydent zareagował bardzo agresywnie i tym sposobem mój stan posiadania w tamtym czasie powiększył się do szt.2.Kiedy po roku przybył Tajek Frej pokazał swój prawdziwy charakter.Okazał się 100% idealną kocią mamką,jedyne czego nie był w stanie zapewnić Tajkowi to nakarmienia go mlekiem .On pilnował malucha,uczył jak korzystać z kuwety,mył,nosił w zębach jak Tajek gdzieś się zapędził. Fotki z tego okresu są marne - robione telefonem. Malutki Frej. Opiekun Tajka - myjemy kuperek. Spanie zawsze razem i do dzisiaj śpią przytuleni. Często się nawet teraz zdarza że wieczorem Frej myje Tajka ku widocznemu zadowoleniu tego ostatniego. Odpowiedz Link
dzedlajga Re: Plamiasty Frej 28.08.13, 13:04 Ten czarny nonio jest taki słodki, że chyba nie powstrzymałabym się, żeby mu podokuczać. Proszę go pogłaskać po nosku. I za uszkiem też Odpowiedz Link
klaryma Re: Plamiasty Frej 28.08.13, 17:56 cudny, opiekunczy kot! Prosze wycalowac czarny nosek! Odpowiedz Link
pi.asia Re: Plamiasty Frej 28.08.13, 18:04 Cudowny kochany kot. Przecudne są te wielkie zdziwione ślepka młodego Freja. Koty Elżbiety są naprawdę niezwykłe, tak jak ona. Odpowiedz Link
niutaki Re: Plamiasty Frej 28.08.13, 19:41 piekny kot, a do tego madry, chociaz wcale sie nie dziwie - Elzbieta ma taki dobry wplyw na zwierzaki, zdjecia cudne Odpowiedz Link
andy3458 Re: Plamiasty Frej 28.08.13, 20:27 Pozycja doskonała do miziania. Jakby chciał powiedzieć - teraz można mnie po brzuszku wygłaskać. Odpowiedz Link
wladziac Re: Plamiasty Frej 28.08.13, 20:56 przecudny jest i jaki kochany,sama słodycz Odpowiedz Link
yvi1 Re: Plamiasty Frej 28.08.13, 21:14 Ale cudo! A zdjecia chyba nawet jednej dziesiatej tej slodkosci nie pokazuja,prosze ode mnie pomiziac po tym brzuszku! Odpowiedz Link
mitta Re: Plamiasty Frej 28.08.13, 21:55 Niezłe ciacho z niego - takie oreo black & white Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Plamiasty Frej 29.08.13, 20:53 Niesamowity jest! Skąd się bierze u niektórych kotów taka cierpliwość i chęć matkowania? U innych tego nie ma. Rzadkość. Te zdjęcia z dzieciństwa Freja mnie rozbrajają. I dorosły, tytułowy Frej też tak łagodnie, z ufnością spogląda ze zdjęcia. Zapraszająco do całuska Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Plamiasty Frej 30.08.13, 14:19 Jaki śliczny! Kotek w łatki jak z bajki, czyste kolory, rzeczywiście black&white, a to białe rzeczywiście tak cudne, głęboko białe, aż do głębi futra Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Plamiasty Frej 31.08.13, 15:28 Ma fajny nosek A kocia miłość pokazana na zdjęciach - wspaniałą Odpowiedz Link