panna_beata 21.07.14, 09:32 Ja bym nie kupiła. No wiem, wiem, że literówka, ale jednak... budzi niedobre skojarzenia. A wiadomo, co jeszcze pomylili? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lysy-jack Re: Gimpet Denat 21.07.14, 17:06 Ale oooosssssoooo chodzi? Chyba mi się na oczy rzuciło... nie widzę denata..! KLK >> Odpowiedz Link
panna_beata Re: Gimpet Denat 21.07.14, 17:09 Obok wklejonego obrazka jest napis Gimpet Denat. Spójrz jeszcze bardziej w prawo Odpowiedz Link
lysy-jack Re: Gimpet Denat 21.07.14, 19:27 No faktycznie Wielki krzyk, nie takie "byki" widywałem. Na mojej twarzy takie literówki wywołują jedynie lekki uśmiech, nic poza tym. Ale, żeby nie kupować produktu z powodu czegoś podobnego...? Chyba jestem zbyt wyrozumiały Odpowiedz Link
dzedlajga Re: Gimpet Denat 21.07.14, 17:34 Tu raczej pomylił sprzedawca a nie producent ale też bym nie kupiła. Pomijając już fakt, że jeśli jeszcze będę mieć kota, to będzie na BARFie podobnie jak obecny piesio. Czytaj: sztuczne przekąski ograniczone do absolutnego minimum. A ząbki na mięsku są o niebo ładniejsze, niż na gotowcach. Odpowiedz Link
panna_beata Re: Gimpet Denat 21.07.14, 18:05 dzedlajga napisała: > Tu raczej pomylił sprzedawca a nie producent ale też bym nie kupiła. Pewnie że sprzedawca, on tworzy opis na stronie. Ale niefortunna pomyłka Odpowiedz Link
lysy-jack Re: Gimpet Denat 21.07.14, 19:38 Powiadomiłem administratora sklepu. Błąd rano poprawią. Odpowiedz Link
aankaa Re: Gimpet Denat 21.07.14, 17:42 czy ktoś z Was zwrócił uwagę na minę tego kotka ? jak po pocałunku denata... Odpowiedz Link
panna_beata Re: Gimpet Denat 21.07.14, 18:04 aankaa napisała: > jak po pocałunku denata... Dementora Odpowiedz Link