Dodaj do ulubionych

zdobycz Trytki

02.10.16, 22:41
Trytka to zawołany myśliwy, dopadnie wszystko.
Ale dzisiaj dopadła coś nietypowego...

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/fi/gb/v6x4/N6u2GePpbOR8oRpITB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/fi/gb/v6x4/gM79VM8xKxAEqcJc9B.jpg

My jemy pieczywo pełnoziarniste, więc bułkę najprawdopodobniej zwędziła sublokatorowi. Albo dostała od niego.
Wczoraj pożarła prawie całą kromkę suchego chleba. Kot tani w utrzymaniu wink
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: zdobycz Trytki 02.10.16, 23:59
      wiesz, nie chcę się licytować...
      Mieszko podprowadził mi pieczywo tostowe
      • wiesia.and.company Re: zdobycz Trytki 03.10.16, 00:21
        Hahahaha! A kurczę, moje nie chcą bułek. Chociaż...Miluś wczoraj kilka razy dostał (na usilne żądanie) małe drobinki smalcu ze skwarkami (to moje pyszności, a co! Jak utyć to nie od landrynek) i nawet ciutkę chlebka z tym smalcem zjadł. Ale przex pomyłkę, bo z lubości zamknął oczy, a ju mu podetknęłam podstępnie. Zjadł, otrząsnął się i uciekł. Gacuś też wyliże polewę z ciasta, a resztę mam kończyć ja. wink Koneserzy smaku smile
    • zew-is Re: zdobycz Trytki 03.10.16, 07:17
      Sama jakby trochę zaskoczona i zniesmaczona tym łupem smile
      • kkk Re: zdobycz Trytki 03.10.16, 09:40
        buahahahha bułka! bułka musi być wink
        Moja obecnie roczn akociczka uwielbiaaa bułkiii, oczywiści enie karmimy jej buła ale jak wyczuje, siada u pańcia n akolankach i bułkaaa musi być big_grin z masełkiem najlepiej, bułka niczym świeża watróbka smakuje wink
        Poprzednie młode kocie wręcz kradlo pieczywo! przyszłam z zakupów, siatka jescze na podłodze, zjawia sie Kola, łeb do siatki... i świeży chlebek z workiem w zeby i w nogiiiiiiiiiiiiii. Trzeba było dokładnie zamykac chlebak bo kradła (na pewno nie z głodu) kradła bułki i już!
        • zielistka00 Re: zdobycz Trytki 03.10.16, 13:50
          Dla Mamby chleb jest niejadalny i niemile widziany do tego stopnia, że zawsze "zakopuje" jeśli na niego natrafi (np. sprawdzając jakość ludzkiego śniadania wink Pixi chleb ignoruje.
          Pamiętam koty z Grecji, one by się dały pokroić za chleb, a w sumie to za cokolwiek do jedzenia.
          • kkk Re: zdobycz Trytki 03.10.16, 14:51
            Bywam na wakacjach w krajach arabskich, tam mase kotów, również przy miejscach gdzie jest jedzenie, wiadomo, zawsze coś można wyżebrać. Patrzyłam na te koty, często nie były wychudzone, raczej liczyły na lepsze kąski a turyści (bo tubylcy nie) dawali im włąsnie suche buły, chleb... hhmm. Nie zjadały wink
            Ja, wiedząc w czym rzecz, smarowałam malutkie kawałeczki miękkiego pieczywa masłem! dużoo masła - pałaszowały w mig big_grin Ludzie sie dziwili, oo a od pani jedzą.. taaa, bo pani wie że kot lubi jednak z masełkiem, bułeczka ale z masełkiem wink
    • zmija_w_niebieskim Re: zdobycz Trytki 07.10.16, 23:26
      Rzadko ostatnio bywam na Zakątku i pewnie przeoczyłam sporo zdjęć, więc szczęka mi opadła: TO JEST TRYTKA??? Ale ci, Pi.asiu, piękność wyrosła z tego małego, szarego kłębuszka! Kiedy to się stało, pytam się, kiedy?
      • pi.asia Re: zdobycz Trytki 08.10.16, 19:28
        zmija_w_niebieskim napisała:

> Rzadko ostatnio bywam na Zakątku i pewnie przeoczyłam sporo zdjęć, więc szczęka
        > mi opadła: TO JEST TRYTKA??? Ale ci, Pi.asiu, piękność wyrosła z tego małego,
        > szarego kłębuszka! Kiedy to się stało, pytam się, kiedy?

Też nie wiem, kiedy z maleńkiej ślicznotki wyrosła taka duża ślicznota smile Słodziak z niej ogromny, przylepiec, śpi z nami, żre za pięciu, wojuje z Dymkiem, po drzewach śmiga jak wiewiórka i okazjonalnie leje po kątach.... ma już półtora roku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka