aard 09.03.04, 10:41 Tutaj można wpisywać cokolwiek. Byle nie na temat! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy OT, taki sobie wierszyk 09.03.04, 10:44 Siala Baba mak, nie wiedziala jak. A Dziad wiedzial, nie powiedzial, A to bylo tak... Dzierżbór wiewiórka bróżowa kita!!!! Odpowiedz Link
maginiak hejże... 09.03.04, 10:47 siał dziad fasolę powiedział ja pierdolę a baba na to jak na lato Odpowiedz Link
aard Dalejże! 09.03.04, 11:47 maginiak napisała: > a baba na to > jak na lato Jednak z nadmiaru sadła Od seksu baba padła A Dziad, co wiatr nad polem zasiał swym "ja pierdolę" znów DŁONIĄ dzierżył radła Odpowiedz Link
maginiak A jakże! 09.03.04, 11:56 A dziad co wiatr nad polem zasiał swym "ja pierdolę" znów DŁONIĄ dzierżył radła Dłoń Dziadu zadrżała z nagła Aż uprząż z rąk mu wypadła Bo nie mógł sam uwierzyć Jak WIELE potrafi zdzierżyć Cisza zapadła nad polem A dziad dalej uprawia swą rolę Bo zebrał się w sobie dziad stary Dumny, że tyle ma pary Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: A jakże! 09.03.04, 12:07 maginiak napisała "A jakże!", a potem: > A dziad co wiatr nad polem > zasiał swym "ja pierdolę" > znów DŁONIĄ dzierżył radła > > Dłoń Dziadu zadrżała z nagła > Aż uprząż z rąk mu wypadła > Bo nie mógł sam uwierzyć > Jak WIELE potrafi zdzierżyć > > Cisza zapadła nad polem > A dziad dalej uprawia swą rolę > Bo zebrał się w sobie dziad stary > Dumny, że tyle ma pary Obraz jego jak na tacy, dzierży dłonią, zawsze w pracy!!! Odpowiedz Link
maginiak Dzierżże, dzierżże:-) 09.03.04, 12:34 dziad_borowy napisał: > Obraz jego jak na tacy, > dzierży dłonią, zawsze w pracy!!! ROTFL!!!! Uwielbiam Cię Dziadzie:-)))) I naprawdę nie mogę na to nic poradzić, że jak Cię widzę, to tylko o jednym myślę:-p. Dziadzie Dziadzie dzierżże zdrów Hejże zadzierż dłonią znów Dzierż tak w domu jak i w pracy No bo cóż jest bardziej cacy? :-)))))) Odpowiedz Link
aard OT: wyższa kulturwa 09.03.04, 12:58 dziad_borowy napisał: > Obraz jego jak na tacy, > dzierży dłonią, zawsze w pracy!!! No, kasowe to to nie będzie... Ale poczekaj, zgasła mi, fajka mi zgasła! Odpowiedz Link
maginiak Re: OT: wyższa kulturwa 09.03.04, 13:04 aard napisał: >fajka mi zgasła... ojoj, to znaczy że opadła? ...czy to nie ten wątek...? Odpowiedz Link
aard Niestety, tak :-/ 10.03.04, 10:30 maginiak napisała: > ojoj, to znaczy że opadła? No, skoro Dziad Napisał: > mokro tu jakoś /nołnoł To należy domniemywać, ze spokojnie mogła opaść. Odpowiedz Link
maginiak Niestety? Czy ja wiem... 10.03.04, 11:39 No, bo skoro Dziad już był napisał, to chyba nie tak bardzo niestety. Niestety by było, gdyby zanim Dziad napisał. Odpowiedz Link
szprota Defalutowo: 09.03.04, 22:11 ROTFL! Aard napisał: > Ale poczekaj, zgasła mi, fajka mi zgasła! Ciągle mnie zaskakujesz. To już staje się nudne. PP: (czyli prepaid...co ja pieprzę?) Śliczny wątek. Skasujcie. Odpowiedz Link
uerbe Tuciąć 10.03.04, 10:57 szprota napisała: > ... Skasujcie. Ten wątek musi odejść. Surrealiści muszą odejść [będę strzelał - mój prywatny Hubertus] Szprota musi odjeść. Odpowiedz Link
keridwen z[a]jawka 17.04.04, 19:07 alki na ojca utopa, elviz emzetka. teufel bedzie ich milosci owocem. Odpowiedz Link
cz.kura Warzywniak/Zieleniak (Jaracza) 19.04.04, 13:02 keridwen, że Che: > teufel bedzie ich milosci owocem. A niżej podpisany będzie się w tych owoców morzu nurzał i podgryzał to z jednej to <kłap> z drugiej... Dzierż! Odpowiedz Link
maginiak Zdecydowane PLUM 16.04.04, 13:35 Widziałam taki tytuł sztuki na plakatu: "Klub ludzi mówiących nie na temat" Chyba niezła sztuka z tej sztuki... Odpowiedz Link
aard Pokiereszowany ŚWIAT 23.09.04, 10:36 maginiak napisała: > Widziałam taki tytuł sztuki na plakatu: "Klub ludzi mówiących nie na temat" Po pierwsze, ludzie noszą zbyt mało kapeluszy. Po wtóre, sens zycia. Odpowiedz Link
szprota Re: Pokiereszowany ŚWIAT 23.09.04, 12:47 Po trzecie, ustawić panu przekierowania czy życzy pan sobie kodem? Odpowiedz Link
aard NOTA 23.09.04, 12:52 Po czwarte: None Of The Above. Jestem doraardcą i raardzę sobie sam :-) Odpowiedz Link
maginiak.i.yavorius Po piąte 23.09.04, 13:53 Jeżeli dzierżyć to tylko służbowo Więc zadzierżcie dziś w pracy obowiązkowo Niech echem się odbija to Wasze dzierżenie Gdy szef Was przyłapie, popadnie w zdumienie. Dzierżcie więc na biurku, dzierżcie i na krześle Wierzajcie, dzierżenie łaskę na was ześle Dzierżenie w pracy nawet susła zbudzi Kiedy raz zadzierżysz, nigdy się nie znudzisz. P.S. Wykonano! :-P Odpowiedz Link
szprota po szóste 23.09.04, 14:07 więc można dzierżyć i nie wiedzieć o tym? PS fajnie was widzieć razem zusamenhof do kupy :D Odpowiedz Link
szprota po ósme 02.12.04, 20:10 co się odwlecze, to zobaczymy, a póki co czekam wieści od Wiedźmunka odnosnie sylwestra w kolorowe ciapy Odpowiedz Link
aard po dziewiąte rżenie koda leonarda do windy 03.12.04, 09:01 to Zmierzch się zbiesił, gdysz kosztuje złotych 75 w tym jakaś - kurwa jego mać - "wędlina". Szukamy innej opcji. W grę póki co wchodzą: inny wrocławski pub, Zelów i aarddom. Odpowiedz Link
aard Takie były pla 03.12.04, 10:08 Ale wyglą, że ju nie wypa :( Chyba że Ty coś zorg? Odpowiedz Link
lolik2 jeszcze 03.12.04, 10:11 nie myślałam nad Syl, jako że w ten uroczy dzień pracu :( ale pomyślę :) a chcecie w mieszka czy knajp? Odpowiedz Link
aard Ja osobi 03.12.04, 10:37 bym wol w mieszk, powo wyłuszcz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=18211666&a=18218703 Ale skor Ty masz org, to decy :- Odpowiedz Link
lolik2 ja też 03.12.04, 10:44 wolę w mieszk ale w moim odpada z przyczyn różn... szkoda więc popytam tu i ówdz może któryś ze znajo będzie rob i dam zna Odpowiedz Link
aard Ze znajo to ja bym uważ 03.12.04, 11:03 Weż pod uwagę, że nas jest potencjalnie kilkanaścioro... Może odłóżmy ten temat do jutra, co? :-) Odpowiedz Link
lolik2 się nie wysła: 03.12.04, 11:11 tu miało być jeszcze, że popytam, czy w ogóle ktoś coś zamierza robić, bom się tym jeszcze nie interesowała, a potem dam znać, czy jest w ogóle jakaś szansa Odpowiedz Link
lolik2 a wię: 06.12.04, 10:06 wszyscy raczej wyjeżdżają, albo idą do kogoś. Jedyne co Wam mogę zaproponować, to knajpa mojej koleżanki, ale knajpa jest dość małych gabarytów, więc jak tam wszyscy się zalogujecie to dla nikogo innego zbytnio miejsca nie będzie...no i spać nie ma gdzie... Odpowiedz Link
lolik2 cd 06.12.04, 10:07 więc jeśli Wam odpowiada Syl w jedynie swoim własnym towarzystwie + jakieś pewnie góra 10 innych osób, to dajcie znaka :) Odpowiedz Link
neochuan znak 06.12.04, 14:06 lolik2 napisała: > więc jeśli Wam odpowiada Syl w jedynie swoim własnym towarzystwie + jakieś pewnie góra 10 innych osób, to dajcie znaka :) mnie odpowiadają jakieś pewnie góra! :D Odpowiedz Link
aard No to brzmi nieźle :-) 06.12.04, 16:57 A możesz pokrótce opisać tę knajpkę? Nazwa, położenie (adres mile widziany, charakter grywanej muzyki i/lub wystroju, ceny piwa/coli?). Jeśli wymagam zbyt dużo, opisz mi sposób, w jaki mam się odchrznić ;) Odpowiedz Link
lolik2 op is 06.12.04, 17:06 knajpka jest nowa, przy Uniwersytecie, nazywa się Iguana i jak sama nazwa wskazuje, ma wielką jaszczurę jest malutka, rodzinna, nie ma na nic miejsca, ja się zastanawiam gdzie ona chce tą muzyczkę na żywca postawić... muzyka leci fajna :))))) surrealiści na pewno się nie zawiodą wystrój - jest tam raczej ciemno, stoją stoliczki zrobione ze starych maszyn do szycia takich "na nogę". cen ja nigdy nie kojarzę, ale chyba za duże piwo ostatnio płaciłam 4 zeta mieści się na Nożowniczej Odpowiedz Link
lolik2 niestety nie tylko :( 06.12.04, 16:59 koleżana się szarpnęła na normalnego Syl z żarciem itd, itp., a nawet muzyczką na żywca (nigdy bym się tego po niej nie spodziewała...), więc mówi, ze to będzie około 70-80 od łba. Jakieś większe grupy już u niej niby miejsca zamawiały, więc nie wie, jak to będzie z miejscami. Będzie wiedzieć co i jak w środę, więc wtedy dam znac jak to wygląda :) Odpowiedz Link
lolik2 proszę podjąć Męską Decyzję 08.12.04, 14:37 70 zeta od łba w tym butelka wina lub pół wódy + sok żarcie greckie TAK czy NIE?? Odpowiedz Link
szprota ja się dostosuję 08.12.04, 14:42 chcę tylko nadmienić, że jako że nie piję alko, 70 zł za nic to jest dla mnie średni interes. ale zobaczyć Lolik in Wro to jest interes! Odpowiedz Link
lolik2 doprowadzicie mnie do łez... 08.12.04, 18:10 proszę o jedną maleńką informacyjkę - CZY MAM REZERWOWAĆ MIEJSCA??? JEŚLI TAK, TO ILE TYCH MIEJSC??? JESLI NIE, TO PROSZĘ NAPISZCIE: NIE CHCEMY :) Odpowiedz Link
aard Nie mogę decydować za wszystkich... 09.12.04, 12:34 ...ale wspólnie z MZtką możemy, bośmy szprotaard :p A wczoraj wieczór -śmy ustalili: NIE CHCEMY. Bardzo Lolikowi dziękujemy za starań bez (lo)liku. W zamian możemy się jedynie odwdzięczyć zaproszeniem na Sylwestra do Łodzi, o ile takowy zorganizujemy. A zanosi się. Śmiechem strzelając podpisał: aard oraz z up. Alma Mater Szprotessy de RU: aard Odpowiedz Link
lolik2 No! 09.12.04, 13:36 wreszcie odpowiedź krótka, zwięzła i na temat. ale z Was sójki :) Odpowiedz Link
yavorius Podbiję 09.12.05, 14:15 bo przecież nie chcielibyśmy by ten wątek się OTchnął w OTchłań? Odpowiedz Link
szprota właściwie 09.12.05, 14:22 to czy wam też kwitnie baner w jakieś kurwaróżyczki i obwieszcza że gazeta jest kobietą? [tak jakby to nie wynikało z gramatyki!] Odpowiedz Link
aard nie inaczej 10.12.05, 16:38 wygląda jakoś tak kurwagretkowsko ewentualnie passaentowsko Odpowiedz Link