Dodaj do ulubionych

OGLOSZENIA

• dziad_borowy NIE JEM 19.05.04, 15:32
      salami.
      A dlaczego?
      A dlatego:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19665&w=12423278
      Dzierżbór ihaaihaaihaa!!!
    • szprota KOCHAM 19.05.04, 17:10
      Nie wierzyć w miłość.
    • neochuan ZROBIĘ NOC 19.05.04, 19:09
      z tysiącem i jednym ogłoszeniem. już wkurtce. kto dołączy??
      • szprota DOŁĄCZĘ 19.05.04, 19:21
        Jeśli tylko hlanalitycy na to zezwolą.
        czy Neo?
        • neochuan AAAAATOBĘDZIE 19.05.04, 19:24
          długa noc. jak 101 dalmatyńczyków. czy może 10000 i 1001 obejdziemy
          jednocześnie?
          jednocześnik
          • neochuan BĘDZIEMY CZYTAĆ I DYSKUTOWAĆ 19.05.04, 19:26
            nad.
            a potem w stanie
            świt
            kto łączy do MZKI i chułanów? no kto???
            • neochuan AAALEBĘDZIEFAJOSKOKURCZE! 19.05.04, 19:27
              wszystko przeczytać! tylko noc barbórkowa coś krótka kordła na tak wiele
              • szprota MAM NASTRÓJ 19.05.04, 19:34
                Anarchistyczny.
                Przymykam oczy na ewentualne i dołączam się.
                Ktoś jeszcze?
                (d.terminus i aspazja się zajęli schizyavowaniem i raczej nie mają klimy do
                anarchii in the RU)
                • neochuan WCIĄŻ JESTEM 19.05.04, 19:40
                  lecz zamilkam. jak odmilknę, to się wpiszę, a powiem byłoJak. boginka.
    • szprota ZAUWAŻAM 19.05.04, 19:39
      Że większość moich ogłoszeń to słowo: mam.
      Dziś mam nastrój, nie byle jakie smsy w pamięci telefonu i niezawodny mętlik w
      głowie, który, oczywiście, rulez.
    • szprota CYTUJĘ 19.05.04, 19:43
      "wreszcie
      serce znów zabije"
      Tom Budzyński
      • neochuan ZAPYTUJĘ 19.05.04, 19:45
        czy Szproty jeszcze drżą w oceanie?
        czy wiatr się zrywa?
        czy bije dzwon?
        • szprota ODPYTUJĘ 19.05.04, 19:51
          Że przyjdę znów, daleko stąd i będę jeszcze twoim przyjacielem
          • neochuan NIE MOGĘ ZNIEŚĆ 19.05.04, 19:53
            nie mogę Ci nic powiedzieć...
    • aspazja.z.miletu NIE SZUKAM 19.05.04, 19:44
      Już celu ani sensu ani potrzeby.
    • szprota SYPIAM 19.05.04, 19:45
      Z byle kim, czyli pogruszkami w popiele.
    • aspazja.z.miletu DEMENTUJĘ 19.05.04, 19:46
      Jakobym była poważna.
      czy może byc poważna osoba w pantoflach w kształcie piesków (i to turkusowych)?
      • neochuan DEMENTUJĘ 19.05.04, 19:48
        Dementor.
        • szprota NIE CZYTUJĘ 19.05.04, 19:52
          Harry'ego Pottera.
          :P
          • neochuan NIE DEMENTUJĘ 19.05.04, 19:54
            jakobyś jakobym nie czytał
          • yavorius TERMINUJĘ (jest txt) 19.05.04, 19:55
            Czemu tak uwielbiacie ten wątek (w porównaniu z plum?)

Podpisano: Terminator
            • neochuan PORÓWNUJESZ 19.05.04, 19:57
              z plumplum. a co np. takie Słupki na sienkiewicza??
            • szprota INFORMUJĘ 19.05.04, 19:58
              Zostałam owładnięta magią cyfr.
    • szprota USTRZELĘ 19.05.04, 19:55
      Tyle, o ile się założyłam, bo może potem zdejmę ;P
    • neochuan PÓJDŹMY WSZYSCY 19.05.04, 20:01
      do oślej ławki. TAM BRAKUJE JUŻ TYLKO 7!!!!!!!!!!!!!!!
      • szprota ŚLINA 19.05.04, 20:08
        ZACHÓDOSADNICY
        PS nie
    • szprota NIE JESTEM NIECIERPLIWA, ALE MAM JUŻ DOŚĆ 19.05.04, 20:03
      szczury opuszczają miasto
      • aspazja.z.miletu COŚ 19.05.04, 20:12
        nas łączy
    • maginiak JESTEM DZISIAJ 20.05.04, 11:56
      słabsza niż islandzkie piwo.
      • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 12:08
        dzień na Z:
        zabiegany
        zasapany
        zmartwiony
        zmęczony
        • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 16:51
          ból głowy.
            zajęcia od 8am.
              jeszcze coś do zrobienia.
              • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 16:52
                w planach podsłuchiwanie Utopii.
                • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 16:52
                  odwiedzić Pewną Osobę.
                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 16:53
                    swoją turę w spamowaniu forum defaultowego.
                    • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 16:53
                      katar... jak zwykle.
                      • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 16:54
                        do zakomunikowania rzecz następującą - mój kot mię był opuścił, za łatwiejszym
                        chlebem na działkę sie wynosząc.
                        • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 16:55
                          do napisania tekst na jutro... alem już skończył, więc się nie liczy. Ha!
                          • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 16:56
                            ciężki plecak - ulotki, plakaty i inne takie.
                            • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 16:57
                              Dzień bez Roweru - bo i jak tu rowerować, cały Bozy dzionek w uczelnianych
                              murach siedząc?
                              • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 16:59
                                oblepić wshe plakatami... ale mi się nie chce, pfff ;P
                                • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:00
                                  czekac na uera ;)
                                • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:00
                                  już tylko ciut ponad jedną dobę do wieczoru Jeżowego.
                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:01
                                    pecha... a tak się ładnie szlaczek zapowiadał. Pfff ;P
                                    • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:02
                                      wysoką częstotliwość pisania postów - wystarczy na zegar okiem rzucić :)
                                      • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:03
                                        zaszczyt do tysiączka na Ogłoszeniach dobić :D
                                        • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:04
                                          kiepskie oko i refleks szachisty - nie trafiłem! :P
                                          • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:06
                                            sprawę do wyjaśnienia. Ubiegłaś, nie oszukuj;)
                                            • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:08
                                              papierki po batonikach upchane w kieszeni... Podobno toto tuczy, i w ogóle.
                                              Niech tam! ;P
                                              • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:09
                                                zebrane juz papierki po batonikach...

podobno toto tuczy... niech sie martwi ten co zjadl ;)
                                                • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:10
                                                  dowieźć nowe? Siostra niechybnie wchłonęła była - zgadłem?
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:11
                                                    lody prosto wyjete z mikrofalowki. nie trzeba, siostra byla na dzialke
                                                    pojechala.
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:12
                                                    z Keridwen do pogadania, hmmm... sztanowczo szprotestuję przeciw
                                                    przedrzeźnianiu mnie na Utopii ;P
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:13
                                                    humor lepszy z minuty na minutę, ech... a zaczęło się taką ładną depresją... :/
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:14
                                                    humor lepszy z minuty na minutę, ech... a zaczęło się taką ładną depresją... :/
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:13
                                                    z uerem do pogadania, hmmm... sztanowczo szprotestuję przeciw
                                                    przedrzeźnianiu mnie na Utopii ;P
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:14
                                                    umysł gdzieś w przestworzach bujający... sam sobie odpowiadam i na dodatek źle,
                                                    szlaczek non stop spsuwając.
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:16
                                                    czapkę łebek zgrabnie skrywającą... za dużą oczywiście, jak to Aard już
                                                    zauważył był.
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:17
                                                    dziwne wrażenie braku panowania nad wątkiem... ?
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:17
                                                    pewność co do powyższego... już. Hmmmm...
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:17
                                                    cąjawusps pots non kezcalzs, elź ketadod an i madaiwopdo eibos mas ...ycąjajub
                                                    hcazrowtsezrp w śeizdg łsymu
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:18
                                                    czytać wspak? A może jeszcze do góry nogami?? ;P
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:19
                                                    d
                                                    a
                                                    c

c
                                                    i

b
                                                    u
                                                    z
                                                    i
                                                    ?
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:19
                                                    na oku zaokrąglenie Utopijnego licznika :D
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:20
                                                    przeogromną ochotę na.
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:21
                                                    szlaczkowac pytajnikami?
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:20
                                                    gryzc?
                                                    bedzie dwutysiecznik :P
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:21
                                                    jeszcze ze dwa posty do wklikania... biorąc na Keri poprawkę ;)
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:22
                                                    niefart - jak wspominałem - i w licznik pewnikiem nie trafię... Trudno :)
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:23
                                                    ha!
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:23
                                                    pranie do powieszenia
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:24
                                                    smieci do wyniesienia
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:25
                                                    pomóc?
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:25
                                                    czekac?
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:22
                                                    kojarzenie z 1033
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:24
                                                    na www.utopia.abc.pl dumne 9.6kilopostów w nagłówku. Widok taki, że łeb urywa
                                                    (c) by Keltoi.
                                                  • keridwen MAM ZAWSZE 20.05.04, 17:25
                                                    jednego takiego do kochania :P
                                                  • uerbe MAM ZAWSZE 20.05.04, 17:26
                                                    jedną taką do kochania :P
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:26
                                                    Dzień Przedrzeźniania... również. A co? ;P
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:28
                                                    dzien pod tytulem: a nico ;)))
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:28
                                                    coraz mniej czasu... idę :)
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:29
                                                    się pożegnać? A może jeszcze zawitać zdążę?
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:29
                                                    coraz wieksza tesknote...

gdzie idziesz?
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:29
                                                    dzien glupawkowo utopijno ogloszeniowy
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:29
                                                    przytaknąć? Przytaknę.
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:30
                                                    jakas pawke na monitorze ;)
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:31
                                                    słowo "pawka" do odszukania w słowniku. ;)
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:32
                                                    wrazenie, ze szprota wprowadzila ograniczniki na watku. utopia sie wiesza na
                                                    drzewie :PPPPP
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:30
                                                    sygnaturkę dziurawą tu i ówdzie... zębem czasu nadgryzioną.
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:31
                                                    ..rrrrrrrr.......... eeeeeeeee. a czego nie mam?
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:32
                                                    nikłą wiedzę na temat tego, czego nie mam. Nie odpowiem, przykro mi.
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:32
                                                    zachowywać kolejność chronologiczną postów, ale mi się nie udaje. Ktoś wie,
                                                    dlaczego?
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:33
                                                    krotka odpowiedz.... nie ;>
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:34
                                                    głupawkę... a zaprzeczałbym z pewnością, gdyby obcy pytali.
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:35
                                                    wrazenie #2, ze demolka dziwnie sie na mnie patrzy pochrapujac na
                                                    monitorze... ;)
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:35
                                                    zielone światło na pisanie tych wszystkich głupot. Aardzie! Halo?
                                                  • keridwen MAM DZISIAJ 20.05.04, 17:37
                                                    prosbe... nie wywoluj aarda z lasu.... na dzialce z agatem szaleje... i z
                                                    wujkiem hermanem ;>
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 21:35
                                                    nadal długie (jak na uerowe miary) włosy, bom skrócić czasu nie miał.

uer
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 21:36
                                                    szlaban na głowy mycie... choć była wzmianka o powtarzaniu :)

uer
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 21:38
                                                    tosta z chleba pszennego. ["Czy uer też będzie takie wynalazki jadł?"]

["Poczwar, po prostu poczwar... jeszcze to wszystko zapisze... i się cieszy"]

ker [uer w <protokolant_mode>]
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 21:40
                                                    ochote kogos [ czytaj uera ] pogryzc.

przyszedl w koszulce zwirku, ktorego nie lubi moja kotka ;)))

ker.
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 21:41
                                                    na sobie koszulkę żwirku, którego nie lubi kotka Keridwen...

uer
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 22:01
                                                    do zakomunikowania po raz kolejny: to Neochuan jest Bugajem.

Dzierżbugaj.
                                                  • mrum_mode MAM WŁAŚNIE 20.05.04, 22:04
                                                    wyrazna chec i ochote pogilgotania uera ;)))
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 22:12
                                                    łaskotki. Jak zwykle. Defaultowo. I przez Keri wykorzystywanym w tej materii.

["Znowu coś piszesz, czego ja nie widzę i nie kontroluję" by Keridwen]

uer
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 22:19
                                                    Dzika frajde wycinajac wzorki na uera nogach

ker.
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 22:20
                                                    ochotę zabrać Ci nożyczki.

uer
                                                    PS. Czy te dzwonki były w kwestii naszego marudzenia o ciszę?
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 22:23
                                                    kota na monitorze [ by uer ]

mokry metlik w glowie [ i na ] [ by ker ]
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 22:33
                                                    wytrych. Zrobiony na wypadek, gdybym zgubił gdzieś klucz, dzięki któremu
                                                    wszystkie drzwi stają przede mną otworem.
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 22:35
                                                    ambitny plan... szczegóły gdzieś na wątku.
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 22:36
                                                    coraz mniej pomysłów na to, co pisać. Dlatego ciągle piszę o tym samym [by
                                                    Keridwen]
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 22:37
                                                    zamieścić tu sprostowanie. To ja napisałem.
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 22:58
                                                    ich wszystkich dosyć [?]

"Nie łyp tak na mnie, bo się czuję złypana" [Keridwen do Demoli]

uer protokolant
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 22:56
                                                    - według obserwacji Keridwen - "dumę wypisaną na twarzy... dumę z powodu tak
                                                    szybkiego rozwoju wątku"... Kto by pomyślał - zawsze sądziłem, że to nic więcej
                                                    jak para oczu, jakiś kartoflowaty nos, coś tam jeszcze...

uer
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 23:01
                                                    odliczyć po prostu - co niniejszym czynię:

-2-

uer
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 23:02
                                                    kontynuować (dalej)?

-1-

uer
                                                  • mrum_mode MAM DZISIAJ 20.05.04, 23:04
                                                    przesłać dalej wniosek o poszukiwanie pewnych okularów...

["Pisz większymi"]

... Acha, trzy szóstki w zegarze RU - czyli kończymy na dziś.

Dobrej nocy, gdziekolwiek jesteście.
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 22.05.04, 19:42
                                                    obdarowany naleśnikami być... zaraz.
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 22.05.04, 19:47
                                                    szlaban na zaglądanie do kuchni tudzież asystowanie przy czynności, rezultatem
                                                    której miałyby być uprzednio nadmienione...
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 22.05.04, 19:48
                                                    jeść batoniki. I już. Bo. I posty kulinarne pisać. Z tych samych powodów.
                                                  • uerbe MAM DZISIAJ 22.05.04, 19:50
                                                    Święto Lasu na OGŁOSZENIACH - cztery jedynki w numeracji :D
                                                  • aard MIELIŚCIE 5 DNI TEMU 25.05.04, 09:10
                                                    Niech już Wam będzie ;-)

A na jakiej działce i z jaką Agatą? Bo0m nie złapałł...

A 20.05 to jam się wspinał w Les Calanques (co to dzierż!)
                                            • keridwen MAMY DZISIAJ 20.05.04, 17:08
                                              sprawe do wyjasnienia.... wcale nie ubieglam ;)
                                              • uerbe MAMY DZISIAJ 20.05.04, 17:09
                                                się pokłócić?
                                                • keridwen MAMY DZISIAJ 20.05.04, 17:10
                                                  sie poklocic?
                                                  • keridwen MAMY DZISIAJ 20.05.04, 17:27
                                                    rowerowy film do obejrzenia
                                                  • uerbe MAMY DZISIAJ 20.05.04, 17:34
                                                    śliczniutki wątek... udany... bardzo. Ha!
                                                  • mrum_mode MAMY DZISIAJ 20.05.04, 21:42
                                                    zamiar zapodać 106fm... za chwilę.
                                                  • mrum_mode MAMY DZISIAJ 20.05.04, 22:03
                                                    przyjemność raczyć uszętra co drugą (vel Poważniejszą) odsłoną Ciszy
                                                    Niezręcznej zwaną. Ayea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[drugi wykrzyknik z kolei na specjalne życzenie Keridwen]
                                                  • mrum_mode MAMY DZISIAJ 20.05.04, 22:08
                                                    Kłopot nie lada z dobraniem właściwej głośności odbiornika... "Najważniejsza
                                                    jest równowaga kiedy parasz się wokalem i tłem akustycznym."
                                                    (cf Keridwen, uer mix)
                                                  • mrum_mode MAMY DZISIAJ 20.05.04, 22:53
                                                    coraz bliżej do końca dyżuRU.
                                                  • mrum_mode MAMY DZISIAJ 20.05.04, 22:59
                                                    zrobić "info zwrotne". Kazali. Ech...

Miłej nocy z chrypką lub kimkolwiek innym u boku.
                                  • keridwen popsulam 20.05.04, 17:01
                                    uerowy szlaczek ;>>>
                                    • keridwen patrze w sufit 20.05.04, 17:02
                                      robiac niewinna minke :P
                                      • keridwen tysiacznikuje 20.05.04, 17:03
                                        a co ;)
                                        • keridwen obglaszam 20.05.04, 17:04
                                          ze ten tysiacznik to nie moj a uera. on telepatycznie przeze mnie go
                                          napisal ;)))

:*
      • aard DZIĘKUJĘ MAGINIACZQ 25.05.04, 09:03
        Za przypomnienie mi mojego mal mot'u :-)
    • neochuan PRZESADZILIŚCIE 20.05.04, 18:19
      w pół dnia - prawie 100 ogłoszeń:)
      • mrum_mode PRZESADZILIŚMY 20.05.04, 21:34
        w pół dnia - prawie 100 drzewek:)

podpisano: 3 Ogrodników & Zimna Zośka
        • mrum_mode PRZESADZIMY 20.05.04, 22:27
          Dopiero. Prosimy dać nam jeszcze tydzień. Ha!
          • mrum_mode PRZEMY 20.05.04, 22:29
            CIMY. Treści zakazane na RU.
            • mrum_mode PRZEMY 20.05.04, 22:30
              na 9 i trzy szóstki w liczniku RU. I czarne światła. Przy różowej Britnej... i
              takimże Bugaju. Howgh.
              • mrum_mode PRZEMY 20.05.04, 22:31
                ŚLIMY to, cośmy popełnili. Słowo. Tylko kiedy?
                • mrum_mode PRZEMY 20.05.04, 22:50
                  KAMY SIĘ między wątkami... wąsko i miejscami trudno przejść... Coraz dalej od
                  ludzi.
                  • mrum_mode PRZEMY 20.05.04, 22:52
                    K Renaty słucha bądź słuchało jakieś 50 procent z naszego grona.
    • szprota MIAŁAM DZISIAJ 20.05.04, 23:18
      Wolne od RU i aktualnie żałuję.
      Jak znam Yavoriana, będzie żałować jeszcze bardziej, że nie ustrzelił :P
    • zamek ZMARŁEM 21.05.04, 00:14
      Proszę o godny Zagrzeb.
      • uerbe ZAGRZEB 21.05.04, 09:44
        UJĘ, prośbę wyraźną na.
        • neochuan POTWIERDZAM: 21.05.04, 11:29
          Zakopane.
    • maginiak TEŻ BYM SOBIE ZASPAMOWAŁA 21.05.04, 09:24
      Może z okazji rocznicy Linii Maginiaka, która już za tydzień:-))
      • uerbe TEŻ BYM SOBIE ZASPAMOWAŁ 21.05.04, 09:55
        znów. Tylko czasu brak.
        • uerbe IDĘ 21.05.04, 09:56
          na zajęcia. Tymczasem,
          • uerbe ZAUWAŻYŁEM 21.05.04, 09:57
            niedociągnięcie. W porę. W mig naprawię.
            • uerbe REPERUJĘ 21.05.04, 09:58
              wątek, bo numerację dziurawą ma.
              • uerbe a) NABIJAM i b) OPISUJĘ 21.05.04, 10:00
                a) statsy nieskromnie
                b) zawartość nawiasów w rzymskich - MC
                Miłego dnia,
                • keridwen WYBIJAM 21.05.04, 10:50
                  batnikami dziury w klawiaturze.
                  • neochuan NIE DAJĘ 21.05.04, 11:31
                    za wygraną. za przegraną - tym bardziej.
                    • neochuan DWAKROĆ DAJE 21.05.04, 11:32
                      kto w porę? nie ja (patrz: NIE DAJĘ)
                    • maginiak DAJĘ 21.05.04, 12:08
                      za milion dolarów.
                      Dam i Mur.
                      • neochuan OD DAM MILION DOLARÓW 21.05.04, 15:27
                        oddam.
                        ot,daję.
                        i co teraz? ;-P
                        • uerbe OT POWIADAM 22.05.04, 11:53
                          ot, dałeś.
                          • uerbe OT LICZAM 22.05.04, 19:55
                            dni do pewnego zebrania ludzi, naturalnie z kolektywnym zwiedzaniem miejskiej infrastruktury
                            komunikacyjnej połączonego.
                            • uerbe OT JADAM 22.05.04, 19:59
                              i nikt nie płacze. Alem nie MZtka w końcu, więc się porównywać nie powinienem...
                              • uerbe [OT]UJĘ 22.05.04, 20:05
                                tu i ówdzie... tu też mógłbym, tylko jak odejść od konwencji gdy takowej ni?
                                • uerbe OT DALAM 22.05.04, 20:07
                                  zarzuty co do mojej przerwy w zapoczątkowanym procesie (szczegóły w sigu).

...Pfff...
                                  • uerbe OT DALAM 22.05.04, 20:18
                                    myśli o udzieleniu jakiejkolwiek pomocy. To był ostatni raz. Słowo. Od teraz
                                    będę już nieuczynny...
                                    • uerbe OT CZUWAM 22.05.04, 20:36
                                      pewien przesyt... Hep...

"Może naleśniczka?"
                                      • uerbe OT SUWAM 22.05.04, 20:39
                                        talerz z naleśnikami na dalszy plan... na później...

"Zostało ci jeszcze dziesięć."
    • uerbe POCZWARZĘ & ZŁOŚLIWIĘ 22.05.04, 20:21
      defaultowo. Skutecznie. Niedrogo. Codziennie między 10 a 15.
      • uerbe WYGRAŻAM & OLIWIĘ 22.05.04, 20:23
        czyli rzecz o relacji człowiek-przedmiot.
    • maginiak ZAPYTUJĘ 24.05.04, 11:27
      Czy aard wrócił szczęśliwie aby?
      • neochuan ODPOWIADAM 24.05.04, 12:12
        a jakże i o!
      • aard nie OT POWIADAM 25.05.04, 09:22
        Jak najbardziej, Maginiaczq :*
        • maginiak CIESZĘ SIĘ BAŁDZO I ZAPYTUJĘ PONOWNIE 25.05.04, 11:52
          Czy to prawda, że Francuzi zjedli Żabę?
          • aard WYJAŚNIAM, ŻE NIESTETY 26.05.04, 10:05
            Dla nas, bo dla nich to całe szczęście.
            • neochuan NIE UDA 27.05.04, 17:41
              łosie tym razem.
    • zamek ZMIENIAM BIEGI 24.05.04, 15:18
      na chody.
    • zamek SPRZĘGAM 24.05.04, 15:19
      Podpisano: Mikrofon.
    • aard WRÓCIŁEM & SZALEJĘ 24.05.04, 16:02
      Z nożyczkami, a co!
      :-p

Podpisano: Wmordęraardor_niesamodzielny
      • keridwen WRÓCIŁEŚ & ŻARTUJESZ 24.05.04, 16:43
        rednaczu szanowny, nie wypada nozycowac tak wznioslej ideii ogloszeniowej.
        ogloszen ma byc wszak wiecej niz kaefelowych postow ;)
        • aard WRÓCIŁEM, ZOBACZYŁEM, USUNĄŁEM 25.05.04, 09:32
          To, co usunąć należało. Czyli niewiele (ze dwa posty może) :-p

MIELIŚCIE WTEDY szczęście, że mnie nie było ;-)
          A może to ja miałem szczęście...?
          • uerbe WĄTPIĘ 26.05.04, 19:40
            aard napisał:

> MIELIŚCIE WTEDY szczęście, że mnie nie było ;-)

- co dwie klawiatury to nie jedna. Ha!*
            • uerbe WĄTPIA 26.05.04, 19:41
              rybie i kurze... uer gotował, ale śmieci wynieść zapomniał... może się
              połowicznie rozpadną.
    • maginiak PRZYBĘDZIE 25.05.04, 10:10
      mnie w Łodzi o 100% w najbliższy piątek.
      Może by tak w sobotę lub nie dzielę na godzinę lub dwie gdzieś w oko licach się
      spotkać?
      • neochuan O KURCZE! 25.05.04, 13:25
        ten piątek! przyjeżdża Magda z Warszawy i Magda z Warszawy, a ja na rower i
        Uerbi w pasażu. I się nie znają obie! co robić, co robić?? aardzie, Twoje
        skałki weekendowe??? moje plany działkowe???? fajosko jezd:-D
        • aard POGWIZDUJĘ Z ZAKŁOPOTOANIEM 26.05.04, 10:08
          Się nawarstwiło, kurcze.
          A z drugiej strony Maginiac gotowa pomysleć, że się nie cieszymy jej
          przyjazdem, co absurrdem jezd!
          Więc coś wymyślim, ale to proponuję na osobnym wątku pt. >>Łikendowych
          okoliczności splot słoneczny (miejmy nadzieję)<<
          • maginiak 26.05.04, 12:11
            dwa rodzaje gwizdania: gwizdanie pogwizdujące i gwizdanie wygwizdujące. drugi
            rodzaj gwizdania należy do mnie przyjemnych, pierwszy do bardziej przyjemnych
            (pod warunkiem że potrafimy gwizdać)
            • maginiak CIĄGLE POPEŁNIAM 26.05.04, 12:14
              Litrówki: mniej, droga Maginiak, mniej!!!! a nie mnie! (egotyczka!)
              • uerbe PEŁNIĘ CIĄGŁĄ 26.05.04, 19:31
                wartę na RU... oczywiście tylko wtedy, gdym przed monitorem.
                • uerbe CIĘGŁA PEŁNIĘ 26.05.04, 19:32
                  rolę. Podpisano: linka stalowa.
                  • uerbe PEŁNAM CIĄGLE 26.05.04, 19:42
                    Podpisano: Poczta Główna.
        • uerbe RADZĘ / NIE PRZECZĘ 26.05.04, 12:40
          neochuan napisał:

> co robić, co robić??

Napić się cherbatki (z cytryną, stąd non-ort), rozszerzyć dobę, rozdwoić się,
          nawiązać kontkat (wątek elektryczny) bądź nić porozumienia (wątek
          przędzalniany) z yaa z równoległego wymiaru.

> fajosko jezd:-D

jak w temacie
    • tata_aarda ZDZIWICIE SIĘ 25.05.04, 12:01
      Gdy to, co braliście za zagrożenie okaże się niczym szczególnym, natomiast
      największe niebezpieczeństwo wypełznie z zupełnie innej dziury. Póki co letarg.
    • aard DOGANIAM 26.05.04, 09:58
      RU, po 2,5 dniach czytania :-)
    • hanya ja też nadrabiam 26.05.04, 12:04
      miną
      jeszcze noce i dnie, zanim przeczytam wszystko :)
      póki co? daję ogłoszenie :)

szukam
      chętnych na spotkanie (tym razem ze mną)
      miejsce: Łódź
      termin: niedziela 6-ego, 6-ego
      poniedzielnik 7-ego 6-ego
      wtornik 8-ego 6-ego,
      i jeszcze trochę środnika 9-ego 6-ego
      bo więcej terminów nie pamiętam
      ale oczekuję rozwiązania, choć bez większych nadziei
      pozdrawiam, hanya

p.s. tak się wtryniam, gdzie się da, ale nie chce misię już moich wątków
      mnożyć - bo potem i tak sama je muszę podbijać i sobie odpowiadać :)
      • neochuan NIEŚRODUJĘ 26.05.04, 12:08
        w łodzi? będę miał na miejscu, bo stąd mój ród neochułłani. czy hanyi?......
        tyle, że środa odpada, boć w tatery (lub insze inszallach bismillach akbar) się
        udaję.
        • hanya bez sensu :) 26.05.04, 12:13
          czy wszyscy muszą jechać w góry?
          nie żebym górów nie lubiła, ale akurat wtedy, kiedy
          ja
          nie
          pozdrawiam, hanya
          udaję
          że
          do
          pozdrawiam, hanya
          jadę
          do
          Łodzi
          pozdrawiam, hanya
          • neochuan bez sensu :) jeszcze bardziej:)) 26.05.04, 12:16
            że góry nie mogą przyjechać wszystkie. ale bym zaoszczędził na stopie! (jednym
            i drugiej!)
            • uerbe DONOSZĘ 26.05.04, 19:17
              historyjkę pikno antygórsko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka