zamek ROBIĘ NAJLEPSZE PIERSI 25.07.04, 20:20 drobiowe w zalewie chińskiej z grilla! ;D Odpowiedz Link
aspazja.z.miletu TWORZE 27.07.04, 02:53 powtornie potworne twarze (woda sie wytwarza czy wydupia?) Odpowiedz Link
maginiak WIDZIAŁAM 28.07.04, 18:52 "Tawernę pod Wesołą Szprotką". Nie wchodziłam, nie próbowałam i podobno nie wiem co tracę. Ale może jeszcze zdążę, a nuż:-) Odpowiedz Link
maginiak MAM GIGANTYCZNE 28.07.04, 18:54 Zaległości RUzerwatowe, zdaje się - nie do nadrobienia... Kiedy pomyślę, że po urlopu nie będzie czasu i w pracu, mam dreszczu:-/ Odpowiedz Link
latajacy_rosomak MAM MAŁO ANTYCZNE 28.07.04, 19:16 jutrzejsze wycinki z wczorajszych gazet Odpowiedz Link
dziad_borowy CIESZĘ SIĘ 30.07.04, 13:00 ze Maginiaki sie nie zmienily i dalej rozlewaja:-)) Dzierżbór niezłe rrrozlewaneczko!!!!! Odpowiedz Link
maginiak CIESZĘ SIĘ SKORO DZIAD SIĘ CIESZY 02.08.04, 09:01 Ale z drugiej strony, Dziadzie, czyś pewien est? Boja nic z tego rozlewanka nie pamiętawszy! :-) Ale to w sumie nic dziwnego, bośmy nie jeden Bór z Dziadem wydzierżyli :-D Odpowiedz Link
aspazja.z.miletu STALAM SIE 02.08.04, 01:13 Intelektualna, podla kurwa. Przynajmniej wedlug Paula. Uszanowanie, Paul! :D Odpowiedz Link
maginiak POWINNAM 02.08.04, 16:35 Już dwie minuty ago pójść do dom. Ale nie idę, bo pada. Może jakieś propozycje na deszczowe popołudnie dla uziemionej_w_pracy? A może budyń? Odpowiedz Link
dziad_borowy ŁĄCZĘ SIĘ Z TOBĄ W BÓLU 02.08.04, 16:52 bo u mnie nie pada:-)) Zaraz, zaraz to dlaczego ja tu wlasciwie siedze??? Ano wlasnie, pojde zatem. Dzierżżżżżż!!! Odpowiedz Link
aard POWINNAŚ BYŁA ZDECYDOWANIE! 03.08.04, 09:54 Przecież nie ma nic przyjemniejszego niż spacer w letnim deszczu! Ja jeździłem na rowerze :-) Odpowiedz Link
maginiak ZROBIŁAM TO! 03.08.04, 10:06 Wyszłam. No i szłam sobie, no i szłam. No i było bardzo ciepło, letnio i naprawdę całkiem przyjemnie. A potem przejechał autobus. No i była tam taka gigantyczna kałuża. No i ja akurat też tam byłam. Nie ma nic przyjemniejszego niż spacer w letnim deszczu. Odpowiedz Link
aard PRZEŻYŁEM SZOK 03.08.04, 09:51 "Serdeczne pozdrowionka ze slonecznej i upalnej Grecji sie Iza W. Do zobaczenia w Lodzi :)" yyy heja? Bynajmniej! Odpowiedz Link
szprota UTWIERDZAM SIE W PRZEKONANIU 03.08.04, 10:15 ze Grecja to straszny kraj... bubu! Odpowiedz Link
szprota BIORE WOLNE 04.08.04, 04:03 w piatek. taki glupi powod jak grafik nie bedzie mi przeszkoda w przyjsciu do Zapiecka na koncert ONIONa (zwlaszcza jesli przy okazji poznam Dove) Odpowiedz Link
maginiak SKŁADAM 04.08.04, 10:22 Na Trzy Wigry, lub na inny składak, którym dojadę nad Wigry. Odpowiedz Link
yavorius POŻYCZĘ CI 04.08.04, 11:42 Rower górski Na którym Górski Kazio z górki Na pazurki Odpowiedz Link
maginiak SKŁADAM ŻYCZENIE 04.08.04, 11:53 Poproszę więc, ale pod warunkiem że Kazimierz nie tylko z Górski na Pazurski, ale i nad Wisłą. (Tak, wiem, że się nie wyśpię!) Odpowiedz Link
dziad_borowy NIE WYSPAŁEM SIĘ 04.08.04, 11:01 a wszysto przez Pana Kazimierza znad Wisly. Antydzierżbór Pan Kazimierz w takich porach!!!!! Odpowiedz Link
doktor_lubicz ZNAM TEN BÓL 04.08.04, 11:11 Ale dopytam jeszcze, bom dochtór nie wrószka! A w jakich porach ón Kaźmirz był u Pana, Panie Dziad. Bo do mnie przychodzi (do przychodni) w takich obszarpanych bawełnianych slipach, i pyta czy jest jakiś niesuchy lateks dla konia... Odpowiedz Link
dziad_borowy KAŹMIRZOWE PORY ZAMIENIĘ NA INNE 04.08.04, 11:55 Byl ci on, tyn Kazmirz w jakis takis luznych porach, z Misiem Puchatkiem nadrukiem, pidżamowo-bawelniano calkiem wygladajacych. Takie zwyczajne nocne pory. A teraz, przez Aarda gdzieś przypomniane: Dzierżboryzacja zębów fluoryzacja!!!! Odpowiedz Link
yavorius SPAMOWAŁEM :PPPP 04.08.04, 12:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=14576630&a=14576630 Odpowiedz Link
yavorius RÓWNIEŻ POZDRAWIAŁEM!!! 04.08.04, 12:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=14576630&a=14660307 Odpowiedz Link
latajacy_rosomak WIDZIAŁEM 04.08.04, 12:31 akurat nie latałem fryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Odpowiedz Link
aard PRZERAŻAJĄ MNIE 04.08.04, 12:42 Twoje możliwości. Jak tak kiedyś zrobisz na RU, to nie nadążę usuwać... Odpowiedz Link
aard ZUWAZYŁEM 04.08.04, 14:16 na wątku raz. Nie powiem, żebym zachował całkowity spokój... Odpowiedz Link
maginiak WIDZĘ PO RAZ PIERWSZY 04.08.04, 14:42 prawdziwie chmurne oblicze RedNacza! I na miejscu Yavoriusa miałąbym się na spamczości! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak ZACHODZĘ W GŁOWĘ 04.08.04, 19:36 i zajść nie mogę czemu posty robią "znik!" kiedy teoretycznie nie nadają się by im zrobić "fik!" PLUM Powiedzcie Ludzie Uczciwi Mi Odpowiedz Link
maginiak ZASZŁEŚ JUŻ? 05.08.04, 09:10 Ale wracając do Twej zapytki, posty znikają, bo mają taką zajawkę! A tak serio, wyjąśnijmy płoblem przykłądzie, żeby jaśniej i przejrzyściej było i coby wszelakie wąt pliwości Twe rozwiać (a z południa ostatnio nie wieje) i ażeby Twą rosomaczną ciekawość w pełni zas pokoić (choć rosomaki jak sądzę zakuchniać wolą). Weźmy zatem pod uwagę fuckt takowy, żeś się był zdziwił usunięciem tego oto pusta Twojego autorostwa: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=4664738&a=14661826 Rozważ zatem teraz drogi Rosomaku, co latasz wyżej nawet od kupiej gęsi, to coś w topicu napisał był. No i co? Napisałeś byłeś: SPAM. Spojrzyj Ci więc teraz uważnie na wszystkie inne topiki, które poza Twym się w tym wątku znajdują! No i co? Widzisz różnicę? Bo ja nie:-p Podejrzewam jednak, że gdybyś był zaepitetował na przykłąd tak: Kluskośląskiezdziurką SPAM, byłoby pięknie i żaden z czterech adminów by się nie był czepił. A tak to któryś się czepił był, a który? kto to wie. Wiedz więc Rosomaku, że są w Rezerwacie wątki, które zdaniem niektórych mają swą tak zwaną (przez niektórych ale nie przez wszystkich) Formułę, której zmieniać nie wolności, bo się usuniętem jako żywo ostanie. Należą do tego zbioru przede wszystkim: Zdecydowane PLUM oraz OGŁOSZENIA, a także kilka innych (ale zdaniem tylko niektórych, np. Wątek DOSYĆ zdaniem Yavoriusa:-p. ) Mam nadzieję zatem, że Ci wyjaśniwszy co do wyjaśnienia bywszy. Tako rzekłąm ja, Mażiniak. A Ty surrealizuj nam na weki weków i niech moc będzie z Tobą rosomaku_latający. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak ZASZŁEM 05.08.04, 10:15 w ciążę i proszę ja Ciebie wsio rzeczy wiście oczy wiste i przejrz yste. Odpowiedz Link
yavorius TO JA MOŻE JESZCZE DODAM 05.08.04, 10:31 maginiak napisała: > Wiedz więc Rosomaku, że są w Rezerwacie wątki, które zdaniem niektórych mają swą tak zwaną (przez niektórych ale nie przez wszystkich) Formułę, której zmieniać nie wolności, bo się usuniętem jako żywo ostanie. Należą do tego zbioru przede wszystkim: Zdecydowane PLUM oraz OGŁOSZENIA, a także kilka innych (ale zdaniem tylko niektórych, np. Wątek DOSYĆ zdaniem Yavoriusa:-p.) Jak również wątki PUNKT: zwykły i chronoligiczny, w których nie uznaję żadnych dziwactw. Ma być wpis o każdej pełnej i już :) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak NIE DZIWUJĘ SIĘ 05.08.04, 14:53 że na forum RU nie uznaje się dziwactw.. taka lokalna anorma;-) Yavorius, jesteś najzwyczajniejszy desłzya, deskrewa i despota!;-) PS. No, w tym wielkim poście zużyłem limit emotikonek na cały sierpień, dziękuję. Odpowiedz Link
doktor_lubicz I NIE DZIW SIĘ 05.08.04, 15:21 Bo dziwactwa nie są w naszym stylu. O kurfa, chyba coś pomyliłem! Tak czy inaczej, Yavoriusem się nie przejmuj, on jest nienormalny :-p forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=3706730 Odpowiedz Link
latajacy_rosomak NIE ROBIĘ TEGO SCO 05.08.04, 15:29 Yavorius to może i nienormalny, ale chciałbym zobaczyć kiedyś jego zwinne paluszki. Poza tym "muj" piszę się przez "ó", a ja się nie przejtwóję, o! Odpowiedz Link
yavorius HMMMAM 05.08.04, 23:33 latajacy_rosomak napisał: > Yavorius to może i nienormalny, ale chciałbym zobaczyć kiedyś jego zwinne > paluszki. HMMM. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak NIE MAM 06.08.04, 12:36 w zwyczaju używać średnika i zamknięcia nawiasu... Odpowiedz Link
aard PIEPRZĘ! 05.08.04, 12:55 Trzy razy próbowałem uspokoić Maginiak moją chmurnością nie w głąb flaszy kiniętą zaniepokojoną, ale widać forum lubi, jak Maginiaczek się niepokoi. Przykro mi. Odpowiedz Link
dziad_borowy SOLĘ!! 05.08.04, 13:13 prosze! oj, zjadloby sie, a co! a wracajac do tematu to bardzo ciekawy temat, ale kompletnie mi obcy, bo moze niekumaty jestem czy jak i pomoc Twojej przykrosci i Maginiaczkowej niepokojonosci nie jestem w stanie. Podpisano: Dziad_Bezsilny Dzierżnodobraniechbędzieprzezpraweramie!!!!! Odpowiedz Link
szprota CHRZANIE 05.08.04, 13:49 RedNaczu, rozwiniesz mysl, bo jakos niejasno sie wyraziles, a mnie martwi, ze Utopce za lebki sie biora...? Odpowiedz Link
maginiak PIERNICZĘ 05.08.04, 14:03 Akurat za łebki to my się nie bierzemy! Ja proponuję żeby całej wielkiej niewątpliwie sprawy nie wyjaśniać (jakakolwie by ona nie była) jeno tak oto ostawić. Będzie surrealniej:-) Odpowiedz Link
szprota PIERDZORDZU BUSZU 05.08.04, 23:57 Zaniepokoil mnie jeno twoj niepokoj w kwestii chmurnosci. Odpowiedz Link
aard EOTAM 06.08.04, 10:11 Chodziło o tego posta: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=7025015&a=14665134 Po trzykroć próbowałem Maginiaka uspokoić przez lewe ramię, że to nie żadna chmurność poważna do w głąb flaszy kinięcia się nadająca, ale mi forum posty zjadało, więc pieprznąłem. I o! ;-) Odpowiedz Link
aard POD3MUJĘ W ROZCZAROWANIU 06.08.04, 15:20 szprota napisała: > myslalam, ze o cos waznego chodzilo Niestety :p Odpowiedz Link
maginiak NIE POWSTRZYMUJĘ ZDZIWIENIA 11.08.04, 10:42 aałd napisał: > Niestety :p Ależ Aardzie, czy żbyś miał ochotę się ze mną po wadzić po ważnie? Odpowiedz Link
aard NIE DZIWIĘ WSTRZYMYWANIA 11.08.04, 10:51 maginiak napisała: > Ależ Aardzie, czy żbyś miał ochotę się ze mną po wadzić po ważnie? Ależ heyah, Maginiaczq, bynajmniej. Jednakowóż odniosłem wrażenie, jakoby MZtka rozczarowaną była i to do jej akwenu kamyczkiem owo "niestety" było :-) Odpowiedz Link
aard ZROBIŁĘM PIERWSZE KROKI 09.08.04, 12:16 A właściwie przechwyty, ale za to wszystkie. Na drodze do VI.1+/2. Może jeszcze w tym miesiącu poprowadzę...? :-) Odpowiedz Link
zamek ROZPOCZYNAM 10.08.04, 13:02 drugi rządek dla tych wszystkich, komu pokazuje się po 100 postów na stronie. Dzierżbór1401-1401niematakiegoskładunaTelefonicznej! Odpowiedz Link
yavorius BYUEEM NA ZACOOPAH 10.08.04, 22:16 ee kupywem sobee groscheq z mayoneezem ee coocoorytse ee tuntschiqa Odpowiedz Link
aard OBRAZIŁEM SIĘ MOCNO 11.08.04, 09:54 Na Yavora. Za to, że - choć mógł - nie zaszczycił nas jednak. Nawet coś, z czym liczymy się tak mocno, że wydaje się niemal pewne, potrafi zaboleć. Odpowiedz Link
yavorius POBRUDZIŁEM SIĘ MOCNO 11.08.04, 17:42 Wcierając w szyję piach W głowę żwir Wcieru-wcieru-pach pach Nie wysyłaj mnie na Sybir Odpowiedz Link
maginiak PRZYZWYCZAJNIK SIĘ 13.08.04, 09:18 Wszystko płynie. A woda przede wszystkim. I nic się na to nie poradzi. Odpowiedz Link
zamek ZAŁATWIŁEM 11.08.04, 18:55 sobie wakacje. I to tam, gdzie chciałem :))) Dzierżbór nieskalane lasy, potężne przestrzenie i nieposiężne głębiny! Odpowiedz Link
zamek CZYNIĘ ZADOŚĆ 13.08.04, 15:13 i koryguję - zarezerwowałem sobie kwaterę na wakacje :) Odpowiedz Link