aard UBIEGAM SIĘ 16.09.03, 12:03 O chociaż jeden maleńki wyjeździk wspinaczkowy tej jesieni... :-( Odpowiedz Link
dwie_kobiety TĘSKNIMY 20.09.03, 14:13 Za dwoma mężyczynami, którzy robili takie rzeczy... Odpowiedz Link
aard ZACHWYCAM SIĘ 22.09.03, 09:44 Fantastycznoletnią pogodą wostatni (wspinaczkowy) łikend :-))))))) Może jeszcze jeden...? Odpowiedz Link
neochuan BLUZNĘ! 24.09.03, 15:40 wraz ze Szprotą na ową sytuację. W ten sposób krzewię i kultywuję własną empatię, taki ze mnie egoista! Odpowiedz Link
finneznam SPRZEDAM 25.09.03, 11:38 ...dowcip a właściwie za darmo oddam, więc nie wybrzydzać jeśli stary. W każdym razie dziś w skrzynce mi się znalazł: TRZY ETAPY SEKSU : Pierwszy to tak zwany SEKS DOMOWY, podczas którego stosunki Nowozenców odbywaja sie czesto i w róznych miejscach, np. w kuchni, w goscinnym, na podlodze, w wannie itd. Nastepnie przychodzi etap zwany SEKSEM SYPIALNIANYM Podczas którego stosunki plciowe odbywaja sie regularnie i jak sama nazwa wskazuje w sypialni. Z czasem, nieublagalnie pojawia sie trzeci etap zwany SEKSEM PRZEDPOKOJOWYM Podczas tego etapu malzonkowie mijaja sie sporadycznie w przedpokoju mówiac: "Pierdol sie"! Odpowiedz Link
true_blue Szukam 26.09.03, 13:48 Torebki czarnej, skorzanej, a w niej: -Portfela, czarnego skorzanego, a w nim: karta kredytowa, trzy karty bankomatowe, dwie karty stalego klienta, dwie wizytowki ulubionych restauracji, zdjecie meza..., prawo jazdy do jezdzenia tu i teraz, prawo do pracy tu i teraz, legitymacja studencka, pieniedzy niet -saszetki na klucze koloru czarnego, a w niej: klucz do domu (juz nie wazny, bo zamek zmieniony), klucz do skrzynki pocztowej (cholera), klucz do roweru, klucz do walizki (nie pamietam ktorej), klucz do uniwerka (jakkolwiek dziwnie by to nie brzmialo) -telefonu komorkowego Nokia 5510, a w nim: wszystkie niezapisane nigdzie indziej telefony :-((((( -kochanego pudru (konczyl sie, kupie sobie nowy :-) ) -niepowtarzalnej szminki marki Lancaster (jedna z tych rzeczy co gdy kupuje to przestaja produkowac....) Uczciwego znalazce prosze o kontakt: true_blue, Genewa A nieuczciwego zlodzieja prosze, zeby sie pocalowal tam gdzie "on moze pana Majstra". Odpowiedz Link
aard OAO 27.09.03, 20:40 Masłowonnyj zawod! PS. Do, naprawdę mi przykro. Nie znalazło się coś? Andzierżbór gubienie rzeczy ważnych!! Odpowiedz Link
true_blue OAOAOA 27.09.03, 22:29 Nie gubienie!! Ukradli, ograbili! Wlasnie dzis odzyskalam jeden dokument. Reszty niet. Pozdr. Odpowiedz Link
aard PRZEPRASZAM 29.09.03, 11:56 Za niedoczytanie pospieszne. Antydzierżbór ukradli, ograbili!! Odpowiedz Link
aard POLECAM 27.09.03, 20:35 Wspinaczkę w Sokolikach. Dzierżbórr Śląska Dolny i okolice!! Odpowiedz Link
neochuan PRZECZYTAŁEM 30.09.03, 09:25 na samochodach w jednym tylko dzisiejszym porannym korku takie otta: 1. ubojnia DRÓB zaprasza (napis z boku) 2. wyprzedzisz nasz samochód, ale naszej jakości NEVER! (i tu nazwa firmy - napis z tyłu na klapie) Odpowiedz Link
true_blue PODZIEKOWANIE 01.10.03, 17:46 Dla uczciwego znalazcy moich kluczy, ktory zechcial pojsc do Biura Rzeczy Znalezionych i dzieki temu mam moje klucze!!!!!!!! Pozdr. Odpowiedz Link
neochuan ODSTĄPIĘ 02.10.03, 11:15 spray przeciwko psom o nazwie "AntiHund". Przeczytałem bowiem na opakowaniu, że "nie był testowany na zwierzętach". A nie chcę ryzykować. Odpowiedz Link
szprota1 CYTUJĘ USTAmickajaggera 03.10.03, 15:37 "czy w tym kraju jest jakieś pole?!" Peace. Odpowiedz Link
neochuan Śfjentójem!!! 05.10.03, 11:56 forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=63&w=4279584&a=8310652&rep=1 Odpowiedz Link
aard NIE DZIWIĘ SIĘ 06.10.03, 13:07 Że tak mało się działo w łikend w Rezerwacie. Działo się gdzie indziej :-) Odpowiedz Link
szprota1 PRZEKAZUJĘ 06.10.03, 13:15 Podprogowo, że nadajemy się na komunę.;) A, no i dzierżbór pukanko! Odpowiedz Link
zamek UPRZEDZAM 06.10.03, 13:20 że zostając komunistami zrobimy konkurencję Bartuszkowi jako Czerwonemu Krukowi. No chyba że się przyłączy. Odpowiedz Link
szprota1 MAM NADZIEJĘ 06.10.03, 13:21 Że się przyłączy. jak go znam, skusi się pukankiem;) Odpowiedz Link
finneznam ODDAM 07.10.03, 10:33 GŁOWĘ W KARK I W KRĘCE CARYKATULUM VIDE: leb wielki wykształcenie wielkie w trakcie konkursu na najboleśniejszy łeb w okolicy szyi biegła znajomość języka migdałka i rurka z krwioblastami, obsługa auta motoryczna nerwowa wespółczulna, bez nałogów o których można pisać bez strachu bez pachnie bośmy pod spychowem doświadczenie w kręceniu, boleniu i kiwaniu, prawo bycia kat. E, czasowo dyspozycyjny tymczasowo niedyspozycyjny stan zdrowia bardzo niedobry doświadczenie bolesne: ból z okolic piły, prace podrywcze z bólu porywcze podejmie każdą płaczę najchętniej półmysłową najchętniej za-oczną najciszej chętnie mogę roznosić uplotki, płakować jako headstessa, jako modelka, trupiego humoru, tumoru bez umoru, mam centymetry w odbwodzie, długie nogczy, piwne, a zadem rozchwiajne, włosów nie widzę, królustro za lustro, z okolic szczeciny, czasem po nich daję drapaka chciałbym bardzo poszerzyć swoją wstydzę o nowe doświadczenie poprzednio zatrudnienie: mała gastronomia, agencja voyertourystoczna, jeśli jesteś zainteresowana kochana kacodawczyni napisk: cruach@gazeta.pl Odpowiedz Link
czworo_dzieci_roznej_plci PROBUFKE 07.10.03, 14:34 stłukłyśmy dla przykładu od razu. Co dalej? Odpowiedz Link
neochuan USTRZELIŁEM! :-) 07.10.03, 14:39 173400-setny okrągły post na Forum Łódź. To jest naprawdę magiczna liba, no bo się dzieli!!! Odpowiedz Link
aard ZAGADKAŁEM! (Z cyklu aarda: LIBA) 07.10.03, 15:16 neochuan napisał: > To jest naprawdę magiczna liba, no bo się dzieli!!! LIBA - trójzębne połączenie synkretyczne pojęć z dziedziny matematyki, psychologii grupy i bankowości maltańskiej. Odpowiednie litery wstaw się i po parze głębszych znajdź trzy słowa-klucze, wsród których kluczyłem pisząc powyższą definicję. Dzierzbórr liba!! Odpowiedz Link
neochuan Re: ZAGADKAŁEM! (Z cyklu aarda: LIBA) 08.10.03, 10:33 jak mniemam, dotyczyczy. Odpowiedz Link
aard POTIERAM 09.10.03, 08:48 Ostatniom potierał radio i scyzoryk (ale u Adasia, to się nie liczy :-p) Odpowiedz Link
true_blue CHWALE SIE! 09.10.03, 18:41 Z czterech watkow, ktore zalozylam na tym forum, dwa sa najdluzsze na forum!!!! Odpowiedz Link
aard SCHUDŁAŚ? PRZYJDŹ DO MNIE! 10.10.03, 09:03 Ekspresowe usługi krawieckie. (cytowane za kartką z płotu na budowie bloku na Retkinii) Odpowiedz Link