02.06.16, 15:21
wreszcie uznal ze Turcja popelnila ludobojstwo na Ormianach :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,20172643,bundestag-potepil-masakre-ormian-jako-ludobojstwo-przed-debata.html#MTstream
W tym waznym i oczekiwanym glosowaniu Merkel nie brala udzialu.... Podobnie jak Gabriel i Steinmeier...Oficjalnie z powodu innych zajec nie cierpiacych zwloki....

Czas na zmiane w Niemczech, moi mili.

Obserwuj wątek
    • fan.club Re: Bundestag 02.06.16, 15:52
      ... bo nikt na całym świecie nie zna się tak dobrze na holocaustach jak niemiecki bundestag! Może Bundestag powinien zgłosić się do urzędu patentowego?
    • ja.nusz Re: Bundestag 02.06.16, 18:00
      Sprawa jest od 100 lat jasna - również w Niemczech - tureccy zawsze będą negować, choć mogliby spokojnie zwalić na stary reżym i byłoby po ptakach.

A propos zmiany w Niemczech, którą zalecasz - jakieś konkretne propozycje?
      • maria421 Re: Bundestag 04.06.16, 11:41
        ja.nusz napisał:

> A propos zmiany w Niemczech, którą zalecasz - jakieś konkretne propozycje?

Starzy juz sie wszyscy NEGATYWNIE sprawdzili, a nowi jeszcze sie odbrze nie wykluli, wiec ciezka sprawa.

Slyszalam ze Gauck nie bedzie kandydowal na nowa kadencje, jak sie zastanowilam kogo mogliby wysunac jako kandydata i oczyma duszy mojej zobaczylam na tym stanowisku Schwan albo Käßmann to mnie ciarki przeszly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka