Dodaj do ulubionych

Do Abs.Jagiellonki !!

10.06.04, 21:12
IV Nieformalne Spotkanie Absolwentow Jagiellonki odbedzie sie 31 lipca 2004 roku. Zwiedzanie szkoly w godzinach od 11,00 do godz.15,30.
A od godz.16,00 tym razem nad Wisla bawimy sie do bialego rana !!!
Zapraszamy !!!!!!!
Wiecej pod adresem :forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=365&w=13280202

Hania Piasecka

Obserwuj wątek
    • roman_j Z nieco innej beczki... 12.06.04, 21:00
      Drodzy absolwenci Jagiellonki. Ciekaw jestem, ilu z Was widziało już tą stronę:

www.robocza.plocman.pl/nj/absolwenci.php ?

Ja trafiłem na nią zupełnie przypadkiem szukając w Google'u zupełnie czegoś
      innego. :-))
      • zenobius1 Re: Z nieco innej beczki... 13.06.04, 09:19
        roman_j napisał:

> Drodzy absolwenci Jagiellonki. Ciekaw jestem, ilu z Was widziało już tą
        stronę:
        >
        > www.robocza.plocman.pl/nj/absolwenci.php ?
        >
        >
        > Ja trafiłem na nią zupełnie przypadkiem szukając w Google'u zupełnie czegoś
        > innego. :-))
        >

Dziękuję Ci Romanie za to cudo. :-)))
        • naka Re: Do abs. Jagiellonki z FR 24.06.04, 16:30
          Wiem , ze jest paru jagiellonczykow buszujacych po FR. Mam pytanie, czy 31 lipca bedziecie na spotkaniu i czy moge liczyc na wasza pomoc ??

Hania Piasecka
          • naka Re: Do abs. Jagiellonki z FR 30.06.04, 18:29
            Dzieki Intruder !!! Jestes super absolwent !!!
            • intruder No jasne ze jestem super:) 01.07.04, 19:05
              Tylko nie wiem jeszcze na co sie zgodzilem i w co sie pakuje.. :P
    • wind7b Re: Do Abs.Jagiellonki !! 01.07.04, 15:08
      naka napisała:

> IV Nieformalne Spotkanie Absolwentow Jagiellonki odbedzie sie 31 lipca 2004
      rok
      > u. Zwiedzanie szkoly w godzinach od 11,00 do godz.15,30.
      > A od godz.16,00 tym razem nad Wisla bawimy sie do bialego rana !!!

Chcialbym sie dowidziec czy ta zabawa a byc w tzw. "zielonym daszku" a jesli
      tak to czy ten lokal bedzie w jakis sposob zarezerwowany dla Jagiellonczykow?
      Ostatnio bylem na rozpoczeciu sezonu zeglarskiego w Morce i zajrzalem do
      zielonego daszka. Niezbyt mi sie tam podobalo. W porownaniu z tym co bylo tam w
      roku otwarcia i w nastepnym jest wg mnie tragedia. Ogolnie mowiac pijany tlum
      ludzi w wieku 15-18 lat. W kazdym razie ja tam nie wytrzymalem 5 minut.

Wojtek
      • roman_j Re: Do Abs.Jagiellonki !! 01.07.04, 16:34
        wind7b napisał:

> Chcialbym sie dowidziec czy ta zabawa a byc w tzw. "zielonym daszku" a jesli
        > tak to czy ten lokal bedzie w jakis sposob zarezerwowany dla Jagiellonczykow?
        > Ostatnio bylem na rozpoczeciu sezonu zeglarskiego w Morce i zajrzalem do
        > zielonego daszka. Niezbyt mi sie tam podobalo. W porownaniu z tym co bylo tam
        > w roku otwarcia i w nastepnym jest wg mnie tragedia. Ogolnie mowiac pijany
        > tlum ludzi w wieku 15-18 lat. W kazdym razie ja tam nie wytrzymalem 5 minut.

Nie wiem, co to jest "zielony daszek", ale nasze spotkanie odbędzie się koło
        ośrodka PTW Budowlani, a nie koło Morki, więc jest duża sznasa, że to nie to
        samo miejsce. No i cały "lokal" będzie wyłącznie dla Jagiellończyków. Jak co
        roku w ten jeden szczególny dzień. Wstęp wyłącznie za okazaniem świadectwa
        maturalnego. :-))
        • wind7b Re: Do Abs.Jagiellonki !! 01.07.04, 22:42
          Witam,

Dopiero niedawno dotarlem do domu i przjrzalem Gazete. Juz wiem gdzie to jest i
          sie ciesze, ze tam. Wydawalo mi sie, ze ostatnio przy nalesnikach rozmawialismy
          wlasnie o tej knajpie przez plot z morka i o spotkaniu jagiellonczykow wlasnie
          tam. Ale pewnie mi sie tylko zle wydawalo na szczescie.

Pozdrowienia

Wojtek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka