Dodaj do ulubionych

Lekceważeni przez Netię

05.01.11, 08:19
Od dnia 15 grudnia jestem odcięta od telefonu i internetu przez NETIĘ S.A.. Przy działalności gospodarczej to masakra. Abonament opłacony do 14.01.2011 roku. Kpiny z klientów. Codziennie inna dzieweczka informuje, że reklamacja jest w trakcie rozpatrywania a to juz 3 tydzień. SMS, że będzie rozpatrzone w ciągu 20 dni. Jakby nie liczyć powinno być do 4 stycznia a tu juz piąty. Jestem bezsilna i wściekła. NIGDY WIĘCEJ NETII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest kara za składanie reklamacji na ONEOFFICE, który zawieszał się co 2 dzień. Co z tego, że odliczyli mi za 18 dni/roboczych/ z abonamentu jak ciągle był problem.
Obserwuj wątek
    • Gość: netia kit Re: Lekceważeni przez Netię IP: *.starnettelecom.pl 05.01.11, 09:04
      napisz reklamacje wyslij faksem i poczta za potwierdzeniem. domagaj się zwrotu kasy zapłaconej od czasu kiedy masz problemy z Netią, oraz rekompensaty za straty spowodowane nie działająca Netią.
      jezeli po trzydziestu dniach nie dostaniesz odpowiedzi napisz ze w zwiazku z brakiem odpowiedzi na reklamacje, uznaje za reklamacje za zasadna i prosze o zwrot kaski.
      • wiktoria54.1 Re: Lekceważeni przez Netię 05.01.11, 16:53
        Zrobiłam to 15 grudnia wysłałam 5 reklamacji listem poleconym, złożyłam ustnie i na piśmie 5 reklamacji każda dotyczy innej sprawy i co?? Cisza. Gdy dzwonię mówi, ze maja 30 dni. Mam firmę bez telefonu/ przekazali łącze do TP/i internetu. Nie mogą mnie podłączyć bo nieaktywne łącze, nie mogę zawrzeć umowy bo obciążą mnie opłata wyrównawczą. Muszę czekać i liczyć straty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka