Dodaj do ulubionych

Konsultant neti wprowadzil mnie w blad

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 20:51
Witam Konsultant Neti wprowadzil mnie w blad jak zadzwonilem i zapytalem kiedy mi sie konczy umowa informujac mnie ,ze moja umowa jest juz na czas nieokreslony i moge rozwiazac z nimi umowe bez zadnych konsekwencj. Doadzil mi zeby najlepiej poslac to faxem i tak tez uczynilem a w rzeczywistosci okazalo sie ze przy wczesniejszej zmianie predkosci przedluzyli mi umowe i wedlug nich nadal trwala umowa promocyjna.Ale chodzi mi oto ,ze powinformowano mnie zle ze umowa jest na czas nieokreslony i wypowiedzialem umowe zostalem ukarany kwota 500zl jak by mi powiedziano ze umowa jeszcze trwa to bym nierezygnowal pisalem odwolanie 2 razy ale oni owracaja kota ogonem ze mialem zmiane pakietu.
Obserwuj wątek
    • Gość: krystyna Re: Konsultant neti wprowadzil mnie w blad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 09:16
      Omijać Netie szerokim łukiem. To jest banda oszustów.A samowolne przedłużanie umowy i zmiana taryfy to jest chyba u nich normą.Mojej mamie pół roku przed końcem umowy zmienili taryfe na taką na jaką by sie nigdy nie zdecydowała i jeszcze wmawiali ,ze na pewno sama do nich zadzwoniła w tej sprawie. Jak im powiedziała ,żeby udowodnili,ze tak było (podpisana umowa albo nagranie rozmowy) przysłali pismo ze istotnie nastąpiła pomyłka. Przy próbie przeniesienia numeru do innego operatora stwierdzili,ze nie wyrażają zgody na przeniesienie,a i tak mama musi zapłacic kare za zerwanie umowy,której nie ma. Sprawa jeszcze w toku,ale jaka to firma i jakich kompetentnych ma konsultantów to teraz już wiem i napisałam to ku przestrodze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka