mamalideczki Re: PRZYSPIESZACZE chudnięcia 21.07.10, 11:01 Poczułam, że schudłam po sobotnim koszeniu działki ;-) 2,5 godziny pchania kosiarki bez napędu w półmetrowych chaszczach... Pozdrawiam :-) Link Zgłoś
lili-2008 Re: PRZYSPIESZACZE chudnięcia 21.07.10, 11:23 po jajku na miękko na kolację (nawet taką późniejszą) zawsze jestem rano lżejsza właśnie to sobie uświadomiłam i zastanawiam się, dlaczego nie jadam tych jajek codziennie o_O pewnie po tygodniu nie mogłabym już na nie patrzeć... ale dzisiaj sobie zapodam wieczorkiem, a co;) Link Zgłoś
fiabei Re: PRZYSPIESZACZE chudnięcia 21.07.10, 13:59 generalnie po upalnym dniu - bo jeść się nie chce ;) Link Zgłoś
lilka208 Re: PRZYSPIESZACZE chudnięcia 21.07.10, 15:19 po spacerach i zabawach z psem ( w mniej upalne dni) oraz zielona herbata Link Zgłoś
mila-nowa Re: PRZYSPIESZACZE chudnięcia 21.07.10, 18:47 Basen albo pływanie w jeziorze. Im chłodniejsza woda tym lepszy efekt. Podejrzewam, że również każdy inny sport. Nie jedzenie po 18stej - chociaż to nie wiem czy zalecane, bo jak się idzie spać o 24 to przerwa jednak dość długa. Zawsze jednak rano są efekty. Link Zgłoś
imasumak Re: PRZYSPIESZACZE chudnięcia 21.07.10, 18:52 mila-nowa napisała: Nie jedzenie po 18stej - chociaż to nie wiem czy zalecane, bo jak się idzie spać o 24 to przerwa jednak dość długa. Zawsze jednak rano są efekty. Owszem, są efekty ale złudne, wynikające tylko i wyłącznie z tego, że przez dłuższy czas nie jadłaś, a to co zjadłaś podczas ostatniego posiłku zdążyłaś spalić. Natomiast przerwa w jedzeniu jest za długa i w efekcie spowalnia to przemianę materii. No chyba, że jeszc śniadanie o 5/6 rano ;) Link Zgłoś
anonimka124 Re: PRZYSPIESZACZE chudnięcia 21.07.10, 22:05 u mnie kotlety sojowe. serio! :) Link Zgłoś
mama-ola Re: PRZYSPIESZACZE chudnięcia 22.07.10, 10:15 Od kiedy jem wyłącznie białkową kolację, to stopniowo, po malutku tracę na wadze. Ostatnio też półgodzinne spacery pomogły mi trochę zrzucić. Link Zgłoś