blue.marlena 22.07.10, 19:16 KTÓRE DOZWOLONE PRODUKTY SPOWALNIAJĄ WAM CHUDNIĘCIE? Link Zgłoś Obserwuj wątek
a.agena Re: BLOKERY ODCHUDZANIA 22.07.10, 20:18 Mózg ;-) A Ciebie co blokuje? I dlaczego niebieska marlenko tak krzyczysz? Boli Cię coś? ;-) a.a Link Zgłoś
madziowy1 Re: BLOKERY ODCHUDZANIA 22.07.10, 20:55 a ja nie umiem wyczaić jak to idzie ( po dwóch miesiącach) ciąle jest różnie :) np po dniu P waga stoi lub tylko 0,2-0,3 na minusie a wczoraj PW - zupa i duże drugie danie i aż 0,7 mnie mniej :) Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: BLOKERY ODCHUDZANIA 23.07.10, 00:48 Ja jestem na początku i obserwuję bacznie, ale PW służą mi chyba najlepiej. Na samych proteinach waga stoi, albo jakieś -0,1kg, a po PW i wręcz obżarstwie potrafi zejść 0,5. Także ja już nic nie wiem, a co do Coli Light to jakoś nie jestem przekonana, że ona "szkodzi", ale co organizm to inne reakcje. Link Zgłoś
mama-ola Re: BLOKERY ODCHUDZANIA 23.07.10, 08:09 > np po dniu P waga stoi lub tylko 0,2-0,3 na minusie a wczoraj PW - > zupa i duże drugie danie i aż 0,7 mnie mniej :) Ja też zauważyłam, że jak się porządnie najem (uczta), to metabolizm rusza jak szalony. Aż czuję, jak się we mnie wszystko trawi. Do łazienki idę po takich obfitych posiłkach za grubszą potrzebą wówczas ze 2-3 razy w ciągu dnia. A w dniach P, czy PW - bywa że wcale. Przepraszam za szczegóły fizjologiczne :) Chciałam dać obraz tego, jak pracuje mój organizm, bo może u Was jest podobnie... Link Zgłoś
mama-ola Re: BLOKERY ODCHUDZANIA 23.07.10, 08:06 > KTÓRE DOZWOLONE PRODUKTY SPOWALNIAJĄ WAM CHUDNIĘCIE? Zdecydowanie żółtko. Powodowało wręcz tycie. Odkąd wyrzucam je do śmieci, a zjadam wyłącznie białko, niknę w oczach :) Link Zgłoś
fiabei Re: BLOKERY ODCHUDZANIA 23.07.10, 08:50 Faktycznie chyba z tą colą coś jest - do tej pory miałam dziennie pół kilo mniej, wczoraj wypiłam litr coli, a jadłam bardzo mało mimo, że to był dzień P+W (jakoś nie mam apetytu ostatnio) i mam pół kilo więcej... Link Zgłoś
gandaja Re: BLOKERY ODCHUDZANIA 23.07.10, 10:34 poniżej jest taki watek nie zaśmiecajcie forum tylko najpierw sprawdzajcie Pasek zakładek nasza-klasa.pl/ Link Zgłoś
gandaja Re: BLOKERY ODCHUDZANIA 23.07.10, 10:38 forum.gazeta.pl/forum/w,95274,105567541,105567541,Nasze_kruczki_czyli_co_dziala_najlepiej_.html zawiesił mi się komp sorki za nasza klasa Link Zgłoś