slonce12 24.08.10, 13:38 do tej pory obwisłe i gruszkowate zrobiły się okrągłe jak jabłuszka, zwarte i proporcjonalne, tak się chciałam pochwalić :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
delma77 Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 13:49 Ja to nie mam sie czym chwalic bo wczesniej nosilam male "c" a teraz niestety jeden rozmiar mniejsze :( i to cała wada tej diety w moim przypadku:(reszta jest git:) [url=http://straznik.dieta.pl/][img]https://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=22594c73aeaf94b17.png[/img][/url] Link Zgłoś
lilka208 Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 13:52 :( u mnie tez rozmiar mniej i tez miałam c Link Zgłoś
slonce12 Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 14:00 ja miałam 75G, masakra, teraz mniej, biustnika jeszcze nie zakupiłam wiec nie wiem co jest teraz, bardziej martwi mnie moja płaska dupa, mega płaskaa :( Link Zgłoś
ven.to Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 14:06 jak krągłe jabłuszka to ja mam pośladki :) a biust wreszcie taki jak lubię - mały :) po latach ogromnych mlecznych piłek czekam na moje duże B z nieoszukaną radością. Na razie łapię się na c. Ale małe, jędrne i twarde :) I tylko po tym karmieniu takie mi wielgaśne sutki zostały. Kiedyś były jak zwinięte pączki róż a teraz są jak dorosłe kwiatki, rozwinięte psia cholera. Cóż chciec.. natura... Link Zgłoś
wadera3 Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 21:16 ven.to napisała: > po latach ogromnych mlecznych piłek czekam na moje duże B z nieoszukaną > radością. Na razie łapię się na c Hmmm, jakkolwiek zraziłam się do Lobby Biuściastych, to dla Ciekawości zapytam, czy jesteś pewna Twojego C i przyszłego B? Przecież to rozmiar dla dziewczynek. Link Zgłoś
ven.to Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 21:29 ano! :) i to jakby nie wyliczac na przeróżne lobbystyczne sposoby :) Link Zgłoś
madzioreck Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 21:52 > czy jesteś pewna Twojego C i przyszłego B? > Przecież to rozmiar dla dziewczynek. To też nie tak, dorosłe kobiety mają biusty i duże, i średnie, i małe. Tylko, że ani B, ani C nic nie mówi... 60B, 60C to naprawde mały biust. Ale 90C, jeśli ktoś rzeczywiście nosiłby taki rozmiar, to już całkiem duży kawał biustu. Link Zgłoś
wadera3 Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 21:56 madzioreck napisała: > To też nie tak, dorosłe kobiety mają biusty i duże, i średnie, i małe. > Tylko, że > ani B, ani C nic nie mówi... 60B, 60C to naprawde mały biust. Ale 90C, jeśli > ktoś rzeczywiście nosiłby taki rozmiar, to już całkiem duży kawał biustu. Wiem, ale w szoku byłam, i poszłam skrótem ;) Link Zgłoś
fiolek76 Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 14:11 A ja taka głodna ze przeczytałam tytuł i oczami wyobraźni widziałam juz że pewnie podajesz przepis na super piersi kurzece. :D Alez jestem głodna.:) U mnie piersi, bardzo się skurczyły, ale tyłeczek, sama się przed lustrem czesto łape, taki jędrniutki się zrobił. Link Zgłoś
aafk01 Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 14:25 Moje też takie się zrobiły kiedyś a potem okazało się że jestem w ciąży :-D Link Zgłoś
nancy_callahan Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 14:30 Przeczytajcie wszystkie ten wątek forum.gazeta.pl/forum/w,95274,113202658,113202658,Cudniecie_a_dobry_stanik_wazna_sprawa_.html Szczególnie dziewczyny, które myślą, że mają małe C lub duże B. Link Zgłoś
kk345 Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 18:44 O tym samym pomyślałam, "małe c" i "duże b" nie istnieją... Dziewczyny, marsz na Lobby biuściastych się dokształcać, forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html a biust odwdzięczy się niesamowitym kształtem i jędrnością:) Link Zgłoś
mess8385 Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 17:50 hehe, super:):)a na logikę to powinno być na odwrót więc tym bardziej super, gratuluję ich:) Link Zgłoś
la_pink Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 18:44 A ja prawie wcale nie mam cycków :( miałam B takie normalne a teraz moge bez stanika chodzić bo nie mam czym go wypełnić buuuu ;( wiedziałam, że tak będzie. Zawsze najbardziej chudłam "od góry" a dół na końcu ;/ ale nie powiem nogi mi schudły, tyłek też ;) jeszcze troszkę i będzie git tylko, że wtedy... będę bez twarzy i biustu ;( Link Zgłoś
majsik1201 Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 18:48 No to zazdroszcze, ja swoich musze szukac po biustonoszu :D Link Zgłoś
soulflygirl Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 20:54 no to gratuluję i cieszę się Twoją radością ;) ja na swoje też nie narzekam, a mężeul uważa za 8 cud świata, więc chyba nie jest źle heheh Link Zgłoś
madzioreck Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 21:01 Matuchno, dziewczyny... nie ma żadnych "małych C", "dużych B" - odwiedźcie, proooszę, zalinkowany wątek i forum, bo nie mogę czytać, kiedy wiem, ile da się dla biustu zrobić :) Ale niestety nie metodami najpopularniejszymi, tylko stanikiem!!! Link Zgłoś
ven.to i tam nie ma 24.08.10, 21:04 jak nie ma jak są terrorystki :D to eufemistycznie było Link Zgłoś
kk345 Re: i tam nie ma 24.08.10, 21:08 ven.to. nie siej konformizmu, bo zostaniesz wybiczowana ramiączkami od 75Beeeeee:) Link Zgłoś
madzioreck Re: i tam nie ma 24.08.10, 21:15 Taaak, jestem stanikową terrorystką :D Terrorystką z wrażliwym sercem ;) Żarty żartami, ale chcę szerzyć wiedzę. A co kto z nią zrobi... :) Link Zgłoś
ven.to Re: i tam nie ma 24.08.10, 21:21 oj losie no :) mówię że uefemistycznie - żeby nie szerzyc nie-wiedzy sprostuję. Mam te swoje piersi jeszcze w miarę duże ale jeszcze biustonosz wychodzi jak nic w wersji C. A za dwa tygodnie zmieniam bo są już takie w miarę małe - obwód będzie mniejszy ale miseczka nadal ni jak inna jak C :) to małe C a tamto było duże :) A za kolejny miesiąc jak nic wyskoczy mi B i to będzie moje B duże tak :) jak ktoś dużo wie z tematu to trzeba by jego językiem mówic ale nie koniecznie zmieni to stan rzeczy. Forum znam, lubię, fajne - poznałam dzięki właśnie "cudnięciu". Link Zgłoś
surita Re: i tam nie ma 24.08.10, 21:24 I słusznie :) Ja po latach 75B przeniosłam się na 70E :) Moja rodzicielka natomiast przestała się gnieść w beżowych brzydactwach w rozmiarze 80DD (!!!) i jest przeszczęśliwa w swoich pięknych freyach 80 G :) A długo musiałam ją namawiać. Całe szczęście w promieniu 100 metrów od domu mam aż trzy stanikowe sklepy. Link Zgłoś
wadera3 Re: i tam nie ma 24.08.10, 21:22 ven.to napisała: > jak nie ma jak są > terrorystki > :D Nie widziałam, że coś odpisałaś, nie, ma naprawdę nie ma takich rozmiarów u dorosłych kobiet, a szkoda marnować cycków dla uporu. Link Zgłoś
ven.to niniejszym dokształcam się 24.08.10, 21:40 na małobiuściastych :) solennie obiecuję zakup dobrego stanika kiedy już osiągnę wagę docelową Link Zgłoś
wadera3 Re: niniejszym dokształcam się 24.08.10, 21:53 ven.to napisała: > na małobiuściastych :) > solennie obiecuję zakup dobrego stanika kiedy już osiągnę wagę docelową Nam obiecujesz??? Sobie obiecaj ;) Link Zgłoś
madzioreck Re: niniejszym dokształcam się 24.08.10, 22:14 Ja się nie odważyłam czekać, aż schudnę do wagi docelowej... łatwiej zapobiegać, niż leczyć ;) Poleciałam wczoraj kupić stanik, przez te 2 miesiąca będę miała jeden, jak na początku, kupiłam z przeceny, na więcej szkoda mi kasy, bo jeszcze trochę kilo przede mną. Zjazd z bryt. 70J/JJ/75H na 65H :( Przeskok o 4 miski. Jak poczekam jeszcze 2 miesiące, to zostaną mi uszy spaniela :( Link Zgłoś
guga181 Re: ale mam super cycki :) 24.08.10, 22:09 a moje się skurczyły do marnego 65F, w dodatku z okrągłych i pełnych zrobiły się jakieś takie podłużne :( i mam wrażenie, że dążą do nawet mniej, a takie piękne "bieliźniane" 75D miałam z bułeczkami, że hoho :) Link Zgłoś