Dodaj do ulubionych

pas odchudzający

IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.12, 07:32
kupiłam sobie taki pas i nie wiem czy mam go nosić cały czas czy tylko w czasie ruchu, czy one w ogóle pomagają w odchudzaniu czy to strata pieniędzy
Obserwuj wątek
    • janfranco1 Re: pas odchudzający 14.02.12, 17:07
      Bez pracy nie ma efektów. Pas wyszczupla wizualnie w momencie gdy go nosisz. Chyba że to jakiś elektryczny stymulator mięśni, to wtedy jeszcze zwróć uwagę czy nie parzy skóry. Generalnie tak w pierwszym jak i drugim przypadku to wyrzucanie w błoto kasy.
      Układam programy odchudzające (oczyszczanie+ indywidualna dieta) po 40-50zł a taki pas kosztował pewnie dużo więcej. Ci co kupili program jeśli nawet nie schudną to przynajmniej oczyszczą organizm, ci co kupili pas mają dodatkowy przedmiot do czyszczenia z kurzu.
      • Gość: lilianka Re: pas odchudzający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 11:48
        Tak jak pisze janfranco1 bez pracy nie ma efektów. Nie da się chudnąć leżąc na kanapie.
    • Gość: bietka Re: Placebo też odchudza!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 19:38
      "czy one w ogóle pomagają w odchudzaniu czy to strata pieniędzy"

Jeśli dodatkowo włączysz dobrze zbilansowaną dietę oraz ruch na świeżym powietrzu ,to schudniesz, a może nawet poprawisz sylwetkę :)
      Grunt to pozytywne myślenie i wiara w możliwość zmiany!
      • k_anilorak Re: Placebo też odchudza!!!!!! 28.03.12, 20:12
        Mi pas neoprenowy pomógł się pozbyć tzw. boczków. Ogólnie jestem szczupła i nadprogowe kg odkładają mi się właśnie tam. Pas zakladasz w trakcie ćwiczeń.
        • Gość: AnkaKw Pas IP: *.ennet.pl 01.04.12, 12:50
          Ja mam bermudy neoprenowe.Ćwiczę w nich już trzeci rok i naprawdę pomogły mi zwalczyć cellulitis i boczki.Przed założeniem smaruję ciało balsamem antycellulitowym.
          Bermudy zakładam także w domu gdy robię porządki lub myję okna.Gdy je zdejmuję są mokruteńkie.
          • Gość: kuleczka Re: Pas IP: *.giment.net 20.11.12, 12:11
            A pas typu wibroaction?
            Czy rzeczywiście te skurcze mięśni dają zamierzony efekt=płaski brzuch.
            Stosował ktoś?
    • kamyki007 Re: pas odchudzający 22.11.12, 22:19
      pomagają, ale uważaj, żeby nie dostać od niego uczulenia, nie możesz przesadzać z noszeniem, bo może dojść do poparzenia skóry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka