natala2809 14.02.12, 09:47 Moi drodzy, jak wygląda orginalna tabletka sibutril? Stosował ktoś ten specyfik? Jakie są efekty i czy występuje efekt jojo? Link Zgłoś Obserwuj wątek
1kukla_m Re: Sibutril- jak meridia 18.04.13, 20:51 Witam, oryginalna tabletka jest w kształcie kapsułki biało-niebieskiej. Ja stosowałem i jestem bardzo zadowolony z efektów. JEŻELI JEST KTOŚ ZAINTERESOWANY MAM JESZCZE 3 OPAKOWANIA NA SPRZEDAŻ W WARSZAWIE -ODBIÓR OSOBISTY. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o info na mejla. Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Sibutril- jak meridia IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.13, 03:23 masz jeszcze ten sibutril? Da się jutro umowic - jestemz Warszawy Jeśli to naprawde to samo co Meridka to nastęonym razem wziąłbym 6 paczek - dało by sie? pzdr' k Link Zgłoś
Gość: paula Re: Sibutril- jak meridia IP: *.net.pl 14.06.13, 15:21 Witam, poszukuje meridii 15 jesli jest dostepna bardzo prosze o kontakt Poazdrawiam serdecznie PAULA Link Zgłoś
giani13 Re: Sibutril- jak meridia 03.07.13, 21:50 1kukla_m napisał: > Witam, > oryginalna tabletka jest w kształcie kapsułki biało-niebieskiej. > Ja stosowałem i jestem bardzo zadowolony z efektów. > > JEŻELI JEST KTOŚ ZAINTERESOWANY MAM JESZCZE 3 OPAKOWANIA NA SPRZEDAŻ W WARSZAWI > E -ODBIÓR OSOBISTY. > Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o info na mejla. > > Pozdrawiam! Witam,czy jest jeszcze możliwość kupienia Meridii ? Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Sibutril- jak meridia IP: 46.77.124.* 08.08.13, 12:36 Witam.Ma Pan moźe jeszcze te tabletki i po ile.Pracuje na Mokotowie moźe to gdzieš blisko?Mój nr 785260403. POZDRAWIAM Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Sibutril- jak meridia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.13, 23:01 Jestem zainteresowana kupnem tabletek.Jaki jest koszt?oczywiscie mieszkam w wawie wiec odbiór osobisty:) Link Zgłoś
Gość: anka88 Re: xenical 84 kapsulki IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 13:33 Sprzedam 2 opakowania leku na odchudzanie XENICAL zakupione w aptece na receptę w Irlandii. Cena za opakowanie 280zł. Link Zgłoś