Gość: ania IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.12, 09:12 a przecież jeżdze na najlżejszych obrotach 30 -60 min Link Zgłoś Obserwuj wątek
m_arita Re: chyba tyję od roweru 10.07.12, 10:03 W czerwcowej Super Linii napisano że najwięcej tłuszczu spala się podczas sprintu na rowerze, od 4 do 10 min, czyli nie wolno a długo lecz bardzo szybko i krótko. Link Zgłoś
malyszon1 Re: chyba tyję od roweru 11.07.12, 13:27 m_arita napisała: > W czerwcowej Super Linii napisano że najwięcej tłuszczu spala się podczas sprin > tu na rowerze, od 4 do 10 min, czyli nie wolno a długo lecz bardzo szybko i kró > tko. Pewnie wyjęte z kontekstu, nie wierzę żeby całkiem poczytny miesięcznik napisał taki bzdet. Link Zgłoś
m_arita Re: chyba tyję od roweru 11.07.12, 19:17 malyszon1 napisał > Pewnie wyjęte z kontekstu, nie wierzę żeby całkiem poczytny miesięcznik napisał > taki bzdet. Abyś mnie nie obrażał/ła piszę całość.Wyjmij sobie z kontekstu wedle życzenia. Oto prosty test: Odpowiedz która z poniższych czynności spali najwięcej tłuszczu? a/ godzina chodzenia, b/ 30-40 minut jazdy na rowerze treningowym /w dość szybkim tempie/ c/ od 4 do 10 minut sprintu na rowerze spiningowym. Prawidłowa odpowiedź - c A ty myśl co chcesz. Link Zgłoś
sky.dancer Re: chyba tyję od roweru 10.07.12, 18:40 Ania, nie ma takiej mozliwosci. Jesli nie chudniesz to znaczy, ze cwiczysz zbyt krotko/ ze zbyt mala intensywnoscia/ zbyt monotonnie. Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: chyba tyję od roweru 11.07.12, 00:15 Ja zaczelam tyc od biegania. A potem sie okazalo, ze mam hashimoto i niedoczynnosc tarczycy. Na twoim miejscu zbadalabym hormony - zanim sie zacznie odchudzanie, diete, itd, nalezy sie przebadac. Link Zgłoś
shilla0 Re: chyba tyję od roweru 11.07.12, 07:52 No właśnie a na niedoczynność nie podali ci hormonu tarczycy? Podobno mogą go podać i wtedy się chudnie. Moje pytanie czy mogą go podać zdrowemu człowiekowi? Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: chyba tyję od roweru 11.07.12, 08:44 Suplementuje od ponad dwoch lat. Przez dwa lata nie moglam jednak schudnac, dopiero kiedy zaczelam stosowac metabolic balance - schudlam, do dzis 25 - czyli wszystko to, co utylam przez niedoczynnosc. Nie bylo latwo ale w koncu sie udalo. Polecam forum Choroby tarczycy i hashimoto i moje forum o metabolic balance. Link Zgłoś