Dodaj do ulubionych

Początki diety

27.01.13, 10:50
Jestem na Dukanie od 20/01/2013. Zaczynałam od 86 kg teraz jest 83kg przy 178 cm wzrostu. Polećcie mi ile powinnam jeszcze byc na I fazie? I czy Wam też tak bardzo chce się pić - ja wypijam samej wody ok3,5 litra dziennie do tego herbata, kawa - nie wiem czy nie przesadzam?

Dieta Dukana
Obserwuj wątek
    • robak.rawback Re: Początki diety 27.01.13, 16:24
      nie wiem czy ci to cos pomoze -

niby mowia jak jest duzo zwiekszone laknienie na picie to bywa tak przy cukrzycy - pewnie i w innych schorzeniach - moze sobie sprawdz to na wszelki wypadek.

jak sobie podliczylam to tez sporo zawsze pije, nie tylko przy diecie - lubie smak wody a czesciowo tez z przyzwyczajenia - zeby sie podgrzac albo nie brac prawdziwego jedzenia to 'zjadam' herbatke z mlekiem,
      tak czy siak ilosc jak na slonia, ze 3 litry spokojnie.
      u mnie na dzien 2-3 szklanki soku, wody kolo litra, 6-7 herbat
      latem zamiast goracych herbat wiecej wody
    • she_1988 Re: Początki diety 27.01.13, 17:06
      Ja będąc na Dukanie wypijałam ponad 4 litry płynów dziennie.
      Jeżeli chodzi o długość I fazy, myślę, że jutro możesz spokojnie zaczyać II fazę.
      • dorcia1234 Re: Początki diety 27.01.13, 20:45
        nie robiłaś testu?
        7 dni na I fazie to długo, przejdź na II bo ciągnięcie I przez taki czas nie da już efektu.
        • noa-75 Re: Początki diety 27.01.13, 20:59
          jak dla mnie stanowczo za długo pierwsza faza, uwazam ze max 5 dni, a co do picia to takie są objawy przy dukanie, a to oznacza spadek wagi, proponuję przeczytać ksiązkę, bo to podstawa przy tej diecie, życzę sukcesów
    • janadiecie Czesc Ania 27.01.13, 21:22
      7 dni fazy uderzeniowej to bardzo długo. Ja przed zaczęciem diety zrobiłabym najpierw internetowy test dukana, żeby zobaczyć, ile powinnam być na 1. fazie. Tobie doradzałabym już przejście na fazę naprzemienna, bo po co się tak na starcie diety zamęczać. trzeba równomiernie siły rozłożyć, bo to zawsze długa i ciężka droga :).
      Trzymam kciuki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka