Dodaj do ulubionych

Dieta Atkinsa

20.06.02, 10:41
Bardzo prosze żeby ktos kto stosował diete Atkinsa opisał mi dokładnie na czym
polega ta dieta oprócz tego, ze na nie jedzeniu smażonego miesa, wędlin itp.? I
o co chodzo z ta łyżka otrąb do obiadu?
Czy jest to dieta oczyszczajaca, przyspieszajaca przemiane materii, czy po
prostu dieta pozwalająca schudnac. Jak działa i w jakim czadsie ile mozna
schudnac. Z góry dziekuje za odpowiedz
mayra
Obserwuj wątek
    • ktosia_ Re: Dieta Atkinsa 20.06.02, 10:52
      witaj "staruszka" :)))
      jaki ten swiat mały .... :))
      • savena Re: Dieta Atkinsa 20.06.02, 16:59
        poczytaj forum fitnes jest tam bardzo duzo informacji o tej diecie.
    • agnieszka.dobrowolska Re: Dieta Atkinsa 30.06.02, 15:59
      Trudno wyjasnic w wielu powstalych dietach- cud sens stosowania pewnych polaczen, restrykcji . Mysle ze
      najwazniejszym jest stosowanie diety racjonalnej, dostosowanej do indywidualnych potrzeb kazdego organizmu,
      diety pokrywajacej zapotrzebowanie na wszystkie skladniki podstawowe oraz mineraly, mikroelementy i
      witaminy.
      • aga_malutka Re: Dieta Atkinsa 26.07.02, 22:06
        dlaczego "trudno wyjaśnić"? dieta atkinsa ma bardzo konkretne zasady, które
        łatwo wyjaśnić. jak na eksperta to baaaardzo dziwna odpowiedź, nie pierwsza
        tego typu zresztą.
        a autorce topiku polecam forum fitness oraz stronę www.atkinscenter.com :)
        • carbogrom Re: Dieta Atkinsa 27.07.02, 09:42
          aga_malutka napisała:

> dlaczego "trudno wyjaśnić"? dieta atkinsa ma bardzo konkretne zasady, które
          > łatwo wyjaśnić.

Konkretne zasady ma Zywienie Optymalne lek.med.Jana Kwaśniewskiego.
          Dieta Atkinsa właśnie nei jest konkretna i wiele osób ze słabą wątroba i
          nerkami choruje od tego ..

> jak na eksperta to baaaardzo dziwna odpowiedź, nie pierwsza
          > tego typu zresztą.
          > a autorce topiku polecam forum fitness oraz stronę www.atkinscenter.com :)

A ja polecam jej zdrowy rozsadek i chociaz podstawowa znajomośc tego jak
          człowiek funkcjonuje jesli chodzi o metabolizm tego co zjada ..

Sowa
          • aga_malutka Re: Dieta Atkinsa 03.08.02, 11:04
            carbogrom napisała:

> aga_malutka napisała:
            >
            > > dlaczego "trudno wyjaśnić"? dieta atkinsa ma bardzo konkretne zasady, któr
            > e
            > > łatwo wyjaśnić.
            >
            > Konkretne zasady ma Zywienie Optymalne lek.med.Jana Kwaśniewskiego.
            > Dieta Atkinsa właśnie nei jest konkretna i wiele osób ze słabą wątroba i
            > nerkami choruje od tego ..
            >
            > > jak na eksperta to baaaardzo dziwna odpowiedź, nie pierwsza
            > > tego typu zresztą.
            > > a autorce topiku polecam forum fitness oraz stronę www.atkinscenter.com :)
            >
            > A ja polecam jej zdrowy rozsadek i chociaz podstawowa znajomośc tego jak
            > człowiek funkcjonuje jesli chodzi o metabolizm tego co zjada ..
            >
            > Sowa

dieta kwaśniewskiego to kompletna bzdura, a jej rozmawiający z kosmitami twórca
            robi krzywde - także psychiczną jak widać - takim ludziom jak carbogrom.
            ciekawa tylko jestem, czy ci płaci za zalewanie tego forum reklamą tej
            kretyńskiej "diety", czy zrobił ci pranie mózgu. walisz post za postem,
            cytujesz dziękczynne listy, czlowieku, to nie strona jakiejś sekty, tylko forum
            dietetyka.
      • pit1 Re: Dieta Atkinsa 27.07.02, 16:30
        Jak na Eksperta to z wyjaśnieniem zasad diety Atkinsa to się pani nie wysiliła.
        Czasami można czegoś nie wiedzieć, to nie wstyd.
        • cornkey Re: Dieta Atkinsa 28.07.02, 23:28
          a chciales zeby pani ekspert powiedziala ze Atkins to krok w dobra strone a
          najlepiej DO Dr. Kwasniewskiego??? A co bedzie jej sponsor pakowal klientom???
          Cale szczescie ze nie wypalaja zelazem takich jak ty i ja no ale ignorancja
          gawiedzie jest niezmierzona. pozdrawiam. Taki Carbogrom zrobil wiecej dla
          popularyzacji diety optymalnej niz ktokolwiek inny anonimowo. Wlasciwie to ten
          sponsor powinien mu placioc za tepopularyzacje bo inaczej by tu pies z kulawa
          noga nie zajrzal tylko jakies ciotki.
          • chris1307 Re: Dieta Atkinsa 30.07.02, 06:56
            cornkey napisała:

> a chciales zeby pani ekspert powiedziala ze Atkins to krok w dobra strone a
            > najlepiej DO Dr. Kwasniewskiego??? A co bedzie jej sponsor pakowal
            klientom???
            > Cale szczescie ze nie wypalaja zelazem takich jak ty i ja no ale ignorancja
            > gawiedzie jest niezmierzona. pozdrawiam. Taki Carbogrom zrobil wiecej dla
            > popularyzacji diety optymalnej niz ktokolwiek inny anonimowo. Wlasciwie to
            ten
            > sponsor powinien mu placioc za tepopularyzacje bo inaczej by tu pies z kulawa
            > noga nie zajrzal tylko jakies ciotki.

Witam,jestem pewien ze xperci i sponsorzy czytajac podpis SOWA,
            dzien ten zaliczaja do nieudanych.
            Krzysztof
            Dozdrowka
            • pan_surma Chris1307 01.08.02, 03:59
              hey, to jest jeszcze Chris1307 ktory jen nawiedzony optymalnie!!

Chris podaj jakas maluchna porade zebym mogl moim 'studentom' przekazac...

dziekuje ninniejszym Firmie Roche (czy jakos tak - moze myli mi sie z
              czekoladkami ktore pozeralem niegdys calymi pudelkami zanim stalem sie
              czesciowo DO-uzalezniony) za udostenienie nam forum do dyskusji na temat diety
              optymalnej. Niech sie panowie od marketingu nie obawiaja bo DO to wszystkich
              wykonczy i zaczniemy wpieprzac wszystko po kolei, glownie cukry i maczaste.
              Wtedy bedziemy kupowac ten wspanaily specyfik waszej firmy na odchudzanie...

acha, czy migdaly szkodza na meskosc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka