adanko77 25.12.07, 13:59 ja tez planuje natur hous po swietach (moj maz jeszcze nie wie, mam nadzieje, ze sie zgodzi). Buszuje wlasnie internet i wlasciwie czytam same pozytywne rzeczy. Mam nadziejhę, ze forum sie rozkreci- bedzie razniej Link Zgłoś Obserwuj wątek
adanko77 no to sie zdecydowalam 29.12.07, 12:09 zaczynam od 2 stycznia z fiolkami, mam straaasznie duzo wody w organizmie-13 litrow. Mam nadzieje, ze pojdzie gladko Link Zgłoś
radekursus Re: no to sie zdecydowalam 06.01.08, 15:39 witam, ja się odchudzałem wg zaleceń diety NH, w ok 3 - 4 miesiące schudłem z 117 do 92 kg. z tego 17 to była :) woda. pozdrawiam r Link Zgłoś
adanko77 Re: no to sie zdecydowalam 09.01.08, 19:57 ehh, mi tak szybko nie spada waga-w tydzien schudlam 1,5-to zadna rewelacja. Ale tez mam wiecej wody (13 l.) a ta ponoc baardzo powoli spada. W tym tyg. jestem na drenanacie i redunacie wkapsulkach- zobaczymy. Mam pytanie- czy udaje sie panu utrzymywac wage?-czy pojawia sie efekt jojo? Link Zgłoś
sloniuszko Re: no to sie zdecydowalam 10.01.08, 19:37 Ja zapisałam się na poniedziałek na Puławską w Warszawie. Po wizycie podzielę się wrażeniami:) Link Zgłoś
fasolka28 hop hop adanko77 ! 14.01.08, 09:54 witam i odpowiadam na apel :-)) odchudzma sie w NH od jakiegos miesiaca. na poczatku mialam do zrzucenia 13kg tlusz + 3,8l wody woda zeszla mi szybciutko ( w ciągu 2 tygodni) niestety tluszczyk ( cham jeden) trzyma sie ręcami i nogami. schodzi mi wolniej niz Tobie, bo ok 0,8 - 1 kg tygodniowo. po usunięciu wody zminila mi dietetyczna immunat na .....cos tam, jakis wyciąg z rzepy, smakuje okropnie, ale podobno najskuteczniejsze na tluszcz. no i kapsulki zminiono mi na sportinat, zawiraja zielona herbate i l-karnitynę. mialam nadzieje ze pojdzie to nieco szybciej, ale 1kg tygodniowo tez jest ok. bede cierpliwa. przerabiam na zmiane diety owoce ( anansowa, mandarynkowa, pomarańczowa, kiwi) z dietą urozmaiconą i pomidorową. a jak Tobie idzie? jakie diety? jakie suplementy? chetnie odpowiem na pytania pozdrawiam Link Zgłoś
adanko77 Re: hop hop adanko77 ! 15.01.08, 18:37 hejka, fajnie, ze sie odezwalas. Ja w pierwszym tyg. bylam na drenanacie(mam 13 lzatrzymanej wodu szok!!) w drugim tyg. dalek drenanat ale dodatkowo kapsulki redunat. Jutro ide sie wazyc wiec sie okaze, ale nie przewiduje rewelacji. Myslalam, ze pojdzie szybciej. Ja ostatnio mialam przepisana diete kiwi ale nie dalam rady 2 dni (jakies ohydnie kwasne kiwi mialam i mi sie brzuch rozregulowal)potem mialam pomidorowa ale bylam chora, nie mialam jak wyjsc po pomidory i tez mi nie wyszlo. Generalnie jestem na urozmaiconej i nawet mi sie podoba. Juto napisze ile schudlam. Pozdrawiam Link Zgłoś
adanko77 Re: hop hop adanko77 ! 16.01.08, 17:17 kolwjnw 1,5 kg w dol-ale tylko tluszcz. Woda stoi jak zaczarowana- 12,5 litra. Dostalam vivat w tym tyg., zobaczymy Link Zgłoś
fasolka28 Re: hop hop adanko77 ! 17.01.08, 11:15 witam, gratuluje, jestem pelna podziwu dla Twoich efektów. mi woda spadla szybko, ale mialam jej malo. natomiast tluszcz leci jak krew z nosa. juz jestem podlamana, tylko 0,8 do 1 kg tygodniowo. juz rozne specyfiki dostawalam a on nie chce przyspieszyc. dzis opomiarowanie, mam nadzieje ze sie troche podbuduje, bo ostatnio ogarnia mnie deprecha. buzka Link Zgłoś
adanko77 fasolka! 18.01.08, 21:11 czy to twoj nick na kafeterii-fasola79-?? Bo jak tak, to jestesmy z jednego mista ;-). mam nadzieje ze pomiar poszedl pozytywnie i jestes zadowolona. Trzymaj sie Link Zgłoś
fasolka28 Re: fasolka! 22.01.08, 08:04 witam, nie, to niestety nie mój nick. ale czy to ważne, wazne by wytrwac w postanowieniach. ja mialam ostatnio maly kryzys - strasznie mi sie chcialo slodyczy. nawet troche zgrzeszylam, bo zjadlam troche czekolady. co prawda nie zniszczylo to dotychcczasowych efektow, co najwyzej zahamowlo spadek wagi. na szczescie minelo. teraz niestety chodzi za mną serek plesniowy - no doslownie koszmar !!! a co u was?? dajecie rade. ps a co najgorsze, jestem wiecznie spiąca i zupelnie nei mam energii do cwiczen. pozdrawiam Link Zgłoś
adanko77 ja tez mam jakis gorszy tydzien 22.01.08, 21:41 i tez 'zgrzeszylam'-w poniedzilek w dzien babci i jednoczesnie w swoje imieniny-na dodatek fatalnie bolala mne glowa no i nie moglam sie oprzec kilku ciasteczka. Potem juz poszlo w miaer ok ale jakos bardziej mnie ciagnie do czegos innego niz obecna dieta. Aha, fasolka, ja bym chyba zjadla troche tego sera plesniowego-do obiadu lub kolacji-jezeli nie jesz przy tym weglowodanow (a zapewne nie jesz) to nic sie nie stanie. ja czasem jem cos tlusciejszego i chudne-jedyna zasada to zero maki i cukru. Link Zgłoś
fasolka28 Re: ja tez mam jakis gorszy tydzien 23.01.08, 14:40 witam, mówisz ze moge serek? tyle ze ja na jednym kawalku nie skończe! wciagne dziada calego, a to az 40% tłuszczu !!!!!!! ok - raz zaszaleje, ale na twoją odpowiedzialność ! hihi pozdrawiam ps - jutro opomiarowanie, trzymaj kciuki. moze ten ser zjem po pomiarach?? hihi Link Zgłoś
adanko77 Re: ja tez mam jakis gorszy tydzien 23.01.08, 16:46 ojej, na moja odpowiedzialność? ;-) no ale chyba ci sie nic nie stnie. ja w tym tyg. mam - 1,1 kg. Troche gorzej ale moze to przez @. No i przez te słodycze. Link Zgłoś
fasolka28 Re: ja tez mam jakis gorszy tydzien 24.01.08, 08:21 witam, 1,1 to nardzo dobry wynik, ja za cholere nie zrzuce wiecej niz 0,8kg juz mi pani dietetyczka uswiadomila ze naleze do "tej" grupy odchudzających, ktorzy gubia kilogramy w wolnym tempie. tragedia, no ale coz, nawazniejsze ze w dol a nie w gore. nic - musze jej wierzyc, tym bardziej ze na prawde sie staram, przestrzegam diety i na rowerkach daje z siebie wszystko. ale sie zdolowalam :-((((((( nic to - dzis kolejne opomiarowanie, trzymajcie kciuki. ( a noz spadek wagi przekroczy kilogramik???) Link Zgłoś
kropka2204 Re: witam 20.01.08, 18:39 no to i ja się zdecydowałam. Byłam w piątek 9kg wody i 7 tłuszczu. Dostałam błonnik i redunat i dietę urozmaiconą. Za tydzień mam kolejne mierzenie. Bardzo jestem ciekawa czy to zadziała. Link Zgłoś
fasolka28 Re: witam 22.01.08, 08:05 witam, bede trzymac kciuki. nie ma nic lepszego niz ogladac na biezaco spadek swojej wagi. trzymamk kciuki, powodzenia Link Zgłoś
the_dzidka Re: witam 13.02.08, 12:12 A i wspomagacz w postaci pani dietetyczki co tydzien nas rozliczającej ze wszystkich grzechów - w moim wypadku nieodzowny :- ))) Link Zgłoś