czas-tka 02.02.09, 10:50 Dziewczyny chciałabym żebyście się podzieliły swoimi spotrzeżeniami na temat reukcji cellulitu w trakcie stosowania PWT. Od dziś zaczynam PWT i najbardziej zalezy mi na pożegnaniu sie z cellulitem. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mariusz0010 a jak tam cellulit?znika tylko z serią Algetics 28.02.09, 14:48 SERIA ALGETICS –Siła 5 Alg 1) Laminaria Digitata - Algi brązowe mają działanie wygładzające, nawilżające skórę i stymulujące przemianę materii. -Są źródłem jodu. -Intensywnie reminalizują. -Zawierają następujące minerały i oligoelementy: jod, wapń, magnez, sód, potas, fosfor, siarka, krzem, azot. -Zawierają witaminy A, B, E, C. 2)Palmaria Palmata - Algi czerwone polepszają ukrwienie skóry. - Usuwają toksyny i nadmiar wody w organizmie. 3)Ulva Lactuca - Algi zielone mają działanie odtruwające. - Chronią przed szkodliwym wpływem środowiska. - Usuwają toksyny z organizmu. - Mają działanie przeciwrodnikowe. 4)Fucus Vesiculosus - Algi brązowe mają działanie ujędrniające i redukujące nadmiar tkanki tłuszczowej. - Bogate w jod, brom, fluor, miedź, magnez, wielocukry, aminokwasy, fitohormony. - Intensywnie nawilżają skórę. 5)Chlorella Vulgaris - Zielone algi aktywizują syntezę kolagenu, poprawiając strukturę skóry.Produkty godne polecenia,więcej info GG 1262674 Link Zgłoś
mrs_winter91 Re: a jak tam cellulit???????? 03.07.09, 15:24 ja dopiero 2 dzień, ale mam nadzieję, że pójdzie.. hmmm... gładko :P Link Zgłoś