agaty2 04.03.09, 21:45 dziewczyny powiedzcie jaki co macie na obiad czy to same warzywa ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
adomix Re: i znów pytam?????? 04.03.09, 23:05 Niekoniecznie same warzywa,chyba że jesteś wegetarianką. Do tych warzyw można dodać chude mięso np.pierś z kurczaka lub indyka.Mięso powinno być duszone lub gotowane w wodzie albo na parze.Podobnie ryby.Można mięso upiec w rękawie do pieczenia.Wtedy nie dodaje się tłuszczu a mięso jest fajnie przyrumienione. Mogą być różne zupy warzywne z dodatkiem chudego mięsa,najlepiej drobiowego pokrojonego w paski.Można zjeść warzywa np.z kaszą,makaronem (najlepiej razowym)lub ciemnym ryżem. Link Zgłoś
lalinia Re: i znów pytam?????? 05.03.09, 06:44 Hej, Ja mam parę zestawów, które jem na przemian i są to: 1) pierś z kurczaka z pary lub schab + warzywa na patelnie też z pary 2) jajko sadzone bez tłuszczu + świeże surówki 3) spaghetti ze szpinakiem, w tym makaron razowy i trochę sera pleśniowego i czosnek jest pyszne polecam i mega zdrowe, 4) ryż brązowy + mięso mielone zrobione na parze + jakiś sos własnej roboty np pomidory z puszki z ziołami lub sos chiński ( moje przetwory) 5)jak nie mam czasu to kupuję jakąś sałatkę i jem do tego ser żółty lub szynkę Link Zgłoś
aurelka11 Re: i znów pytam?????? 05.03.09, 08:55 OBIADY MASZ TAKIE JAKIE CHCESZ DWA KOKTAJLE DO TEGO NA ŚNIADANIE I KOLACJE A OPRUCZ TEGO MOZESZ JESC JAKIES PRZEKASKI :) OWOCE WAZYWA :) POZDRAWIAM A JESTES ZAINTERESOWANA?????????? JAK TAK TO DZWON 667245908 Link Zgłoś
agaty2 Re: i znów pytam?????? 05.03.09, 17:55 ok dzieki bardzo za propozycje napewno spróbuje makaron ze szpinakiem brzmi kusząco, dzieki jeszcze raz. Aurelka a masz moze gg? Link Zgłoś