IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.10, 20:14
Dzien dobry,

Prosze o informacje czy mozna podawac infacol lub sab simplex 2-miesiecznemu dziecku prewencyjnie?

Dziekuje za odpowiedz,

Sylwia
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: infacol IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.10, 20:39
      ale po co?
    • nurolek Re: infacol 13.12.10, 21:09
      Ja dawałam miesięcznemu dziecku infacol, espumisan, bobotic...próbowałam ogarnąć kolkę. I tak nic nie pomogło. Słyszałam ze ten sab simplex jest super, zanim dotarłam do niego,kolki minęły.
      Jeśli dziecko nie ma problemów żołądkowo - jelitowych to ja bym nic nie dawała. Niech układ pokarmowy dojrzewa sobie sam i uczy się pokonywać trudności. Takie moje zdanie.
      • kotkowa Re: infacol 14.12.10, 15:38
        Nie ma sensu, bo te leki działają doraźnie - tzn jak są gazy, to wtedy przebijają pęcherzyki i zamieniają je na mniejsze, łatwiejsze do wypurtania. Na zapas te leki nie działają.
        • Gość: Sylwia Re: infacol IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 12:20
          dziekuje za informacje
    • Gość: Bożena G Re: infacol IP: *.internetia.net.pl 10.05.13, 17:26
      Podpinam się do pytania, czy Infacol można stosować profilaktycznie?
    • Gość: .Q.... Re: infacol IP: *.alfanet24.pl 21.06.13, 19:56
      Prośba do wszyskich matek by kontrolowały swoje dziecko i chroinły je na wizycie laryngologicznej, twoje dziecko może być zagrożone i upośledzane latami może mieć różne następstwa w dziecinstwie i w wieku dorosłym nie do zauważenia przez lata przy wychowaniu, nawet może być zwyrodnione,ponieważ firma T-Mobile robi nie legalne badania na dzieciach i młodzierzy które mogą się przyczynić do trwałego upośledzenia.Dzieci mogą się źle uczyć mieć różne powikłania zdrowotne mieć upośledzony wzrok i nie ukończyć edukacji na odpowiednim poźiomie.Szczególną uwagę należy poświęcic podczas wizyty lekarskiej czy lekarz nie umieszcza głęboko w uchu małego przedmiotu w wielkości dwuch główek od zapałek bardzo słabo widoczne,jest to urządzenie elektroniczne które wykonuje firma w dachau dokł Telefunken na zamówienie firmy T-Mobile które to urządenie odbiera fale emitowane z stacji BTS i po przetworzeniu emituje do mózgu fale, które mogą wpływać na różne stany po osłabienie samopoczucia i koncetrtacji a nawet mogą zatrzymać akcje serca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka