Dodaj do ulubionych

Prezent marzeń

06.06.13, 08:01
Gorąco polecam wyjątkowy prezent, coś niezwykłego!
tiny.pl/h8n1q
Obserwuj wątek
    • Gość: Krysia Re: Prezent marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 02:13
      Ja znalazłam ciekawe propozycje na sklepie idealneupominki.pl
    • zofianka25 Re: Prezent marzeń 08.11.13, 19:25
      niezwykłe prezenty ja spotkałam w sklepie miłośników jedwabiu i kaszmiru, zawrót głowy
    • zofianka25 Re: Prezent marzeń 08.11.13, 19:35
      prezent marzeń to tak piękny sen, polecam pościel jedwabną ręcznie tkaną, super kolory i wzory , ekskluzyw.
    • ma_ci_ej Re: Prezent marzeń 09.10.16, 19:32
      Wielka pomyłka, problemy z realizacją i przerzucanie się odpowiedzialnością pomiędzy sklepem a wykonawcą a osoba czeka i czeka. Rozczarowanie
      • malwinka0510 Re: Prezent marzeń 26.07.17, 15:36
        Dokładnie, to jakaś porażka. Kupiłam tam prezent dla chłopaka na urodziny, wszytko fajnie super aż do momentu w którym musiałam zrezygnować z prezentu z przyczyn osobistych. Robią straszne problemy, od początku wprowadzają w błąd na swoją korzyść. Chłopak został bez prezentu, a ja bez pieniędzy, a o wymianie oczywiście mogę zapomnieć...

Nie polecam, chyba że chcecie wpakować kasę w błoto...
    • iza.237 Re: Prezent marzeń 16.08.17, 18:33
      "Prezent marzeń" to naprawdę bardzo chwytliwe hasało, jednak nie dla każdego oznaczać będzie to samo. Dzieci np. cenić sobie będą śmiech i dobrą zabawę, więc ich wymarzonym prezentem mogą być gry, klocki, czy pokazy takie, jak te: pokazy-iluzji.pl/dla-dzieci/ W przypadku dorosłych prezenty te będą wyglądać zupełnie inaczej- od biżuterii przez akcesoria komputerowe, aż po sprzęty domowe. Właśnie dlatego wydaje mi się, że czasami podchodzimy do prezentów marzeń zdecydowanie zbyt subiektywnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka