14.02.12, 09:31
Coraz gorzej ze mna. rano wstalam bylo ok ( spalam po tym loxapacu jak zabita chociaz snily mi sie koszmary). teraz chcialam umyc zeby i znow krew. Myje rece - krew. Twarz jakas taka znieksztalcona w lustrze ani sie umyc, ani ubrac, siedze w szlafroku i sie telepie. Kiepsko ze mna.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Omamy 14.02.12, 09:36
      Rano słyszałam głosy w swojej głowi,to nie były moje myśli.Jakieś zdania od czapy,bez ładu i składu tak jakby mi ktoś chciał coś przekazać.Nie boję się tego.
      Mam wewnętrzne drżenie i noga mi lata pod stołem.
      Nie wychodzę z domu,czuję lęk przed ludźmi a przecież jednocześnie wiem że mi nic nie zrobią,to tylko wytwór mojej wyobraźni ale.......
      • madau Re: Omamy 14.02.12, 09:39
        skad ja to znam! Ja tez sie boje wyjsc, wczoraj zakupilam piec paczek fajek zeby mi starczylo. Nie moge rzucic tego palenia, to mi pomaga. Slonce grzeje, jest pieknie a mnie telepie nawet do skrzynki na listy dojsc nie moge. Siedze w tym szlafroku i jecze.
        • ditta12 Re: Omamy 14.02.12, 09:50
          Ja ze to narzuciłam ciepły sweter na T-shirta w którym sypiam i też łażę a drgania wewnętrzne są bardzo dokuczliwe.Fajki mi się kończą.Co tu zrobić?Kotka śpi za komputerem bo cieplutko tu ma .
          • madau Re: Omamy 14.02.12, 09:57
            Moja kotka tez spi za komputerem :) jakas taka wyzuta jestem z sil. Co zrobic zeby chate posprzatac i nie zostawiac takiego burdelu B. ? Nie mam pomyslu, siedze i narzekam, sorki
            • ditta12 Re: Omamy 14.02.12, 10:07
              ja pozamiatałam na razie i jeszcze sernik galaretkowy robię.Powoli mi to idzie ale od czegoś trzeba zacząć.Pozmywałam ,bo zawsze rano zmywam,teraz mam podłogę umyć ale muszę to przemyśleć.Galaretka stygnie.Do tej jasnej z serkiem włożę czerwone serce wycięte z tej czerwone a jak zastygnie to będzie taki design walentynkowy.
              • madau Re: Omamy 14.02.12, 10:10
                jej jak mi brakuje galaretek! Tutaj we Francji nie sa do dostania. A sernik galaretkowy - pycha. Wzielam poranne leki moze dostane jakiegos kopa zeby ta wielka chalupe posprzatac. Zmywac, pozmywane bo mam zmywarke. Tylko w pokoju dla gosci gdzie pale pelno popielniczek i pety sie peletaja na podlodze. Musze pozamiatac. No i sterta prasowania koszul dla B. mnie czeka bo on nie umie.
                • ditta12 Re: Omamy 14.02.12, 10:16
                  Włącz żelazko,tylko nie zapomnij i te pety pałętające peciska pozbieraj może.Ja umyłam podłogę w kuchni i w łazience.Jeszcze kupy kocie powygarniam :)
                  • madau Re: Omamy 14.02.12, 10:27
                    Wlasnie pozamiatalam. Prasowanie idzie mi szybko bo mam wprawe. poskladalam skarpetki, bielizne. W lazience tez umylam podloge. Szykuje sie do tego szpitala bo mimo ruchu wciaz widze krew :/
                    Kuwete mojej Zosi tez zmienilam.
                    A jaka jest Twoja kotka? jakiego koloru?
                    • ditta12 Re: Omamy 14.02.12, 10:39
                      Moja Czeczenia a właściwie Czyczynia jest dachowcem znalezionym na schodach bo ktoś ją wyrzucił do piwnicy.Jest Taka zwykła,ma kropki na bokach jak pantera i troszkę rudy nalot.Wygląda jak święty kot egipski mao-mao bo jej ciągle mało żarcia i ma M na głowie.
                      Pety mi się wysypały w łazience,muszę wyrzucić,hi,hi ale już jakby mi cieplej chociaż noga lata.
                      • madau Re: Omamy 14.02.12, 10:42
                        O ladnie ja nazwalas. Moja tez jest dachowcem tylko z tych drobnych, czarnych :)
                        • ditta12 Re: Omamy 14.02.12, 10:51
                          Moja Czyczynia Grozny bo na psy się rzuca a do tego dziwna jakaś bo myszy hodowała sobie polne no to jej kupiłam chomika syberyjskiego.Pilnowała go jak matka,nie dała się ruszyć a jak coś broił(gryzł sweter) to miałczała przy mnie dotąd aż poszłam i zobaczyłam.
                          Lubię obserwować zachowania zwierząt,one są jak ludzie.
                          • madau Re: Omamy 14.02.12, 13:28
                            Mna targaja teraz wyrzuty sumienia. Okropny stan, nawet nie wiem dlaczego. Boje sie pisac po zastrzyku bo wtedy cala nienawisc do swiata sie wylewa. A ja jastem pokornymi cieplymi kluchami przeciez.
                            • ditta12 Re: Omamy 14.02.12, 17:35
                              <A ja jast
                              > em pokornymi cieplymi kluchami przeciez.>

Dlaczego tak myślisz że jesteś ciepłymi kluchami?
                              To bardzo dziwne.
                              • ditta12 Re: Omamy 14.02.12, 18:41
                                Duchy mnie otaczają,przychodzą zewsząd :)
                                • madau Re: Omamy 14.02.12, 18:45
                                  o te cieple kluchy to tak jakas taka bezplciowa sie czuje. Utwierdzano mnie w przekonaniu ze jestem nikiem stad moze w mojej swiadomosci narodzila sie przebojowa lotka. To sa tylko moje przypuszczenia.
                                  • monte_we_mgle Re: Omamy 14.02.12, 19:31
                                    Nie jesteś wcale, ja Cię nigdy tak nie odbierałem. Masz taki delikatny styl bycia po prostu, to nic złego. Oboje znamy pannę lubiącą po chamsku przywalić, a jednocześnie bez własnego zdania, to jest dopiero okropne.
                                    • ditta12 Re: Omamy 14.02.12, 19:51
                                      <o te cieple kluchy to tak jakas taka bezplciowa sie czuje. Utwierdzano mnie w przekonaniu ze jestem nikiem stad moze w mojej swiadomosci narodzila sie przebojowa lotka. To sa tylko moje przypuszczenia.>

Pisz Madau swojego bloga bo ja czekam na ciąg dalszy.
                                      Kto Cię utwierdził w przekonaniu że jesteś nikim?Ja też bywam nikim ale czasami.Teraz jestem wielka.Czemu tego nie da się wypośrodkować?
                                      Przygotowałam sobie przybory malarskie ale oleju nie mogę znaleźć,no i nie mam sztalugi pokojowej,no i boję się nabrudzić farbą bo trudno zmyć,no i szukam sobie tysiące problemów a tak naprawdę to nie mogę tubek z farbami odkręcić.Muszę mieć jakieś kombinerki albo....................no nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka