24.06.12, 06:06
Wszystkie religie to mieszanina prawdy z fałszem.Tak jak ta piosenka Niemena "dziwny jest ten świat" i teraz piosenki,telewizja i cała reszta przedstawia nam ten świat w białych lub czarnych barwach gdzie jak Jezus trzeba przebierać i wybierać dobre ziarna wiedzy a resztę odrzucać.
Nie ważne ile fakultetów skończysz i jakie uniwersytety i jak mądry będziesz w danej dziedzinie to i tak jest bezsęsu jak nie rozumiesz Boskiego sęsu:) nawet się zrymowało:)
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Religie 24.06.12, 06:16
      Pisałem że to ja jestem numerem 999, nie wiem sam być może tak być może nie to tylko ten u góry wie.
      Ale chyba dosyć zawirowań atmosferycznych jedna powódź już była zdaje się w 1997 roku gdzie woda zmiotła połowę kraju.A ostatnie anomalia pogodowe gdzie w czerwcu od lat nie było tak dobrej pogody też o czymś świadczą.Być może jestem chory ale wtedy mam pytanie kto jest zdrowy?
      • uwierz_w_to Re: Religie 24.06.12, 06:26
        Jest stare dobre Plskie lub nie przysłowie, człowiek się spieszy diabeł się cieszy i jaki z tego morał? a bardzo prosty, diabeł na przekór Bogu ale to on ten świat buduje.I jeszcze jedna myśl ten cały diabeł jest porostu głupi:) lub tak mądry że szuka głupków:)
        • uwierz_w_to Re: Religie 24.06.12, 06:28
          uppsss sorry diabeł buduje i Bóg buduje diabeł po swojemu i Bóg po swojemu ale diabeł i tak robi na konto Boga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka