Dodaj do ulubionych

lubie ten stan

17.09.12, 09:20
... kiedy fruwam i jestem odwazna. Ludze sie ze juz tak zostanie. tabsy robia swoje, nie mam juz antydepresanta a pomimo tego jestesm na gorce, na szczycie. Wczoraj wypucowalam mieszkanie, nie wiem skad mialam tyle sily a mieszkanie duze. najgorsze jest to ze podswiadomie wiem ze spadne... i wtedy bedzie czarna nicosc :/
Obserwuj wątek
    • elzbieta007 Re: lubie ten stan 17.09.12, 12:59
      Może jakiś stabilizatorek? Żeby zbyt gwałtownie nie spaść z tej górki? Rozmawiałaś z psychiatrą?
      • madau Re: lubie ten stan 17.09.12, 18:01
        Wlasnie wrocilam. Dostalam depakine chrono po ktorej znow utyje i wlosy mi powypadaja. Ale bez tego ani rusz, ja dobrze reagowalam na depakine oprocz skutkow ubocznych. nadal mnie buja.
        • monte_we_mgle Re: lubie ten stan 17.09.12, 19:28
          Mnie też wypadały, dlatego zacząłem obcinać na bardzo krótko i tak mi już zostało. Nie lubiłem tego leku, krótko brałem, a i tak przytyłem 18 kilo. Na szczęście neurolep stabilizuje mnie wystarczająco.
          • madau Re: lubie ten stan 18.09.12, 08:36
            No wlasnie nie wiiem dlaczego nie zaproponowali mi innego stabilizatora. Bede lykac ta depakine, moze pomoze... watpliwosci mam...
            • monte_we_mgle Re: lubie ten stan 18.09.12, 12:45
              Zasugerowałem się Twoim postem i niepotrzebnie chyba nastraszyłem. Przytyłem tyle na olanzapinie branej razem z depakine, ale zrzuciłem szybko zbędne kilogramy po odstawieniu tego neurolepa, a depakine brałem nadal, więc to nie jej wina. Wypadanie włosów natomiast zdarza się przy dawkach większych niż 1000. Ja takie brałem, żeby zneutralizować pobudzające działanie zeldoxu.
              Może nie ma się czym przejmować? Ile tego masz brać?
              • madau Re: lubie ten stan 18.09.12, 15:42
                Nie martw sie Monte, nie nastraszyles mnie :) Ja biore depakine 500 i tez tymczasowo dopoki mi sie stan nie unormuje. Juz dzisiaj ( chyba efekt placebo) duzo bardziej sie czuje "na ziemi". Szkoda tego wspanialego stanu no ale trudno. Cos za cos.
                • monte_we_mgle Re: lubie ten stan 18.09.12, 16:01
                  Pryz 500 nie powinnaś mieć problemów z włosami. Trzymaj się :-)))
                  • madau Re: lubie ten stan 18.09.12, 16:16
                    Dzieki Monte :)
    • gosc.od.dzwonu Re: lubie ten stan 23.09.12, 12:23
      A jaka jest obowiozująca dzis wersja ? Schiza, nerwica, mania czy depresja ?;)
      • Gość: Gość Re: lubie ten stan IP: *.cdma.centertel.pl 23.09.12, 14:52
        Nerwico-maniakalno-depresyjna schizofrenia paranoidalna z nutką osobowości mnogiej, przypadek nadzwyczajny, bo się trza wyróżniać.
        • ditta12 Re: lubie ten stan 26.09.12, 15:08
          Gościu napisał:
          <Nerwico-maniakalno-depresyjna schizofrenia paranoidalna z nutką osobowości mnogiej, przypadek nadzwyczajny, bo się trza wyróżniać.>
          Zwykła złośliwość z twej strony Gościu bo się trza wypróżniać.
          • gosc.od.dzwonu Re: lubie ten stan 29.09.12, 14:28
            Ditta sraj ci...sie, ile kibel udźwignie. Nic innego ci nie zostało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka