marian_poryp 16.10.12, 13:43 nadal jeszcze jak kiszczak ale juz lepiej bo po spacerze zrobilem sobie zajebistego bloga pod adresem maryjan.blox.pl/html tam umieszczam moje wiersze moje muzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: bloguje 16.10.12, 13:50 Tylko jak zrobisz sie sławny z tymi wierszami mam nadzieje że tu bedziesz pisał nie wypniesz sie tyłkiem do wariatów he he. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_poryp Re: bloguje 16.10.12, 19:30 To czemu kurna chata nie mam komentarzy na blogu? czekalem dzis pazdziocha macie czy co? nawijajcie w komentarzach to bede pisal jak wysypujace sie karty z rekawa Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: bloguje 16.10.12, 20:16 A ja się zapytowywuję co znaczy Aramena bo ten o Kasandrze mi się podoba. Czy to tak jak Gawliński:nazywam się Nawłaje?Nikt nie wie kim był Nawłaje,pewnie i sam Gawliński też nie wie ale piosenka mi się podoba.:) A jak tu komentować poezję.Toż to jak obraz malarza.Odbiera się tylko wrażenie-impresja.No chyba że zaangażowany. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: bloguje 16.10.12, 23:36 Marian byłem tam na tym twoim blogu widze że zaczynasz go budować,powim Ci że nie jest zły mimo że na tych twoich wierszykach się nie znam a ogólnie nie lubie wierszy ,czasem coś głupiego uda mi się zrymowac ale życze Ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_poryp Re: bloguje 17.10.12, 08:55 adziekuje dziekuje juz sie nie czuje jak kiszczak probuje wklesle moje mysli przerzucic Na razie wybralem najladniejsze wiersze Dzis wkleje jeszcze troche szablon mi sie podoba a Wam? Varna wspolczuje pazdziocha Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: bloguje 17.10.12, 10:44 Ja to mam chyba Pana Boczka dziś,sama nie wiem a na pewno Fredka Kiepskiego zawsze bo roboty nie ma dla mnie,tylko filozofowanie mi zostało jak jemu.Tyle że nie piwkuję jako on to czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: bloguje 17.10.12, 22:02 Marianie napisz dla mnie wiersz co byłby dla mnie bulionem dla chorej czasem duszy,skołatanych nerwów i zbolałego serca mego.Wierzę że potrafisz.I jeszcze chcę się pośmiać. Nie za dużo życzeń na raz? Odpowiedz Link Zgłoś