Dodaj do ulubionych

Nowy świat

• Gość: adi Re: Nowy świat IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 23:08
      uwierz odpocznij troche od pisania na forum , dopiero co wyszedles ze szpitala , a jak to sie stalo ze cie do psychiatryka nie zamkneli po probie samobojstwa, nie zgodziles sie ?
      • uwierz_w_to Re: Nowy świat 30.11.12, 00:15
        Zawieźli mnie ale nie byłem chory,więc zostałem na własne rządanie,gdybym nie chciał sądownie by mnie przytrzymali po takim numerze i wtedy musiał bym 6 tyg. minimum być.
        Ale że wszystko grało to mnie wypuscili.
        Słabo się jeszcze czuję spałem dziś prawie cały dzień ale już coraz lepeiej jeszcze kilka dni i będzie dobrze, jeszcze na toksykologię muszę za parę dni jechać bo krew będą mi badać.
        Ogólnie kekarz był w szoku miałem maskę ale sam oddychałem pod tlenem,jak się wybudziłem w niedzie3lę w nocy to mi oidbiło byłem zły że żyję wszystkie przyzsawki i kroplówki pozrywałem.Stan był ciężki rokowania były 50 na 50 że jak przeżyję pierwszą noc to noże będzie dobrze.Nie ma co tu się chwalić wolę zapomnieć już o tym.
        • uwierz_w_to Re: Nowy świat 30.11.12, 00:26
          miałem poprostu szczęście. gdybym do niej nie zadzwonił i się nie żegnał to bym już nie żył, bo Murratowa zgłosiła do wojewudzkiej ale zanim oni by mnie znaleźli już było by za późno.
          • uwierz_w_to Re: Nowy świat 30.11.12, 00:29
            No i w sumie cud że samodzielnie oddychałem bez maszyny.
          • Gość: adi Re: Nowy świat IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 00:37
            nie zasmiecaj se mozgu zbednymi informacjami , pisanie na forum jest bardzo wyczerpujące kiedy sie za bardzo wkręcisz w to, lepiej odpoczywaj
            • uwierz_w_to Re: Nowy świat 30.11.12, 00:55
              to jedno z moich hooby takie pisanie i wylewanie myśli więc mnie to nie męczy:)
              • uwierz_w_to Re: Nowy świat 30.11.12, 01:02
                adi zalogój się na gazecie to ciebie wpuszczę na ukryte forum tam więcej ludzi od nas pisze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka