uwierz_w_to 04.01.13, 22:47 Ty mask masz głosy, ditta ma manię, to jak to się stało że wyszedłem bez szfanku? Odpowiecie mi na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 04.01.13, 22:48 Mask to się głownie ciebie tyczy ponieważ nie bierzesz leków. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta,Mask 04.01.13, 22:59 uwierz_w_to napisał: <No a właściwie, to telewizor do mnie gada,radio też,pogoda sterowałem, chyba wystarczy? no co nie bedę kłamał:) > Tak masz?Czy zmyślasz? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 04.01.13, 23:09 Ditta określe Ci to tak,wszystko poniekąd do mnie mówi,myśl twoja tworzy moją,z otoczenia odbieram to co najlepsze,programy telewizyjne weryfikuję,nie oglądam gówna,muzykę rozumię,i czuję ,widzę ile ludzie widzą w swojej muzyce,wiem kim jesteś, wiem dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 04.01.13, 23:14 wiesz co ja cały czas coś nowego odkrywam i się uczę,na bieżąco, ten świat mnie dosłownie zadziwia,szkoda tylko że żona nie widzi tego co ja ale jest kochana i cukiereczkiem który dbał o mnie kiedy byłem chory. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta,Mask 04.01.13, 23:10 <ditta ma manię> Mam chad czyli cyklofrenię która mnie dopada raz na jakiś czas i tylko wtedy pojawia się psychoza np.co kilka lat albo raz do roku. Teraz jestem zdrowa,nie mam psychozy,wychodzę z depresji bo chad to na przemian mania czyli górka gdzie czuję się jak bóg i ogarniam wszechświat i depresja gdzie jestem niczym,zerem,do niczego się nie nadaję,nawet umyć mi się trudno i z domu wyjść tak że umarłabym z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 04.01.13, 23:17 Ja też tak mam ale bez psychozy,dosłownie szczegóły do mnie przemawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 04.01.13, 23:21 Wiem że nas normalni ludzie nie rozumieją i nie zrozumieją:) chociaż by się usilnie starali, zrozumieją tylko tacy sami jak my;) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 04.01.13, 23:23 Określę to tak w jednym świecie mamy dwa światy,tak by to jakoś w ten deseń. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 04.01.13, 23:45 ditta12 napisała: > To jakaś splątana sieć przewodów jest. Proste jak drut. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta,Mask 04.01.13, 23:29 "Aby zapanować nad człowiekiem, trzeba sprawić, by zaczął się bać." Paulo Coelho Myślę że dobrze mu dać też wódy bo jak się spije to pracuje z pół darmo i nie narzeka. Człowiek spotęgowany człowiekiem www.youtube.com/watch?v=exnH7fDQ_aI Pamiętam robotnikogodziny z ekonomiki i organizacji przedsiębiorstw :D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 04.01.13, 23:40 ditta12 napisała: > "Aby zapanować nad człowiekiem, trzeba sprawić, by zaczął się bać." > Paulo Coelho A ten co? jakiś poeta od Mussoliniego? > Myślę że dobrze mu dać też wódy bo jak się spije to pracuje z pół darmo i nie n > arzeka. > Pamiętam robotnikogodziny z ekonomiki i organizacji przedsiębiorstw :D Nie podzialam takiego podejścia do człowieka który jest taki sam jak ja. Tylko gnój w ten sposób może pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta,Mask 04.01.13, 23:53 To świetny pisarz.On tylko włożył te słowa w usta jednego z bohaterów swych zapewne ale to prawda ponadczasowa znana już w epoce kamienia łupanego a jeszcze bardziej w świecie zwierząt. Człowiek maszyna. W społeczeństwie jesteśmy maszynami do pracy.Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 04.01.13, 23:59 ditta12 napisała: > To świetny pisarz.On tylko włożył te słowa w usta jednego z bohaterów swych zap > ewne ale to prawda ponadczasowa znana już w epoce kamienia łupanego a jeszcze b > ardziej w świecie zwierząt. Słowa stare jak świat. > Człowiek maszyna. > W społeczeństwie jesteśmy maszynami do pracy.Czyż nie? "Uwaga Roboty na Rusztowaniach" "Uwaga Prace na Rusztowaniach" zależy jak na to patrzysz;) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta,Mask 05.01.13, 00:06 <"Uwaga Roboty na Rusztowaniach"> Stanowczo to mi bardziej przypadło do gustu :D Aż zaplułam ekran.Jutro trza go myć:D Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Ditta,Mask 05.01.13, 20:07 Jest coś takiego jak borderline. W niej potrafia pojawiać się również omamy. Według mnie masz bardzo wiele objawów borderline. Poza tym wiele psychoz może się wycofać, co nie znaczy, że nie wrócą. Ich powrót zależy od nastawienia osoby która je ma. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 05.01.13, 20:21 Mask do kogo ty to napisałeś? chyba nie do mnie, bo nie chce mi się całego tematu maglować:D Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Ditta,Mask 06.01.13, 13:11 uwierz_w_to napisał: > Mask do kogo ty to napisałeś? chyba nie do mnie, bo nie chce mi się całego tema > tu maglować:D Do Ciebie napisałem Uwierzu. Sam zadałeś mi pytanie a kiedy Ci na nie odpowiedziałem to nie chcesz na nie odpowiadac. To jest własnoe dla borderline. W jednym momęcie coś chce, a za chwile już nie chce, wszystko sie mu zmienia. Ty masz takie zmiany nieustannie. Raz czegoś chcesz a za chwilę nie chcesz. Raz jesteś pogodny a za chwilę jesteś zły i nie radzisz sobie. Raz kochasz swoja żone a za chwile chesz sie z nia rozstawać. Mozna by pisać i pisac o tych Twoich stana na tak i za chwilę na nie. Tutaj masz pytanie które mi zadałeś i prosiłeś o odpowiedź. >Ty mask masz głosy, ditta ma manię, to jak to się stało że wyszedłem bez szfanku? >Odpowiecie mi na to pytanie? >Mask to się głownie ciebie tyczy ponieważ nie bierzesz leków. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 06.01.13, 14:58 Tak mask być masz rację, dołuje mnie to forum, dołują mnie na tym forum niektóre osoby, sam nie wiem czemu pisałem, wiesz dobrze o czym mówię, teraz niestety nie będą miały z kogo kreta robić to pech. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Ditta,Mask 06.01.13, 15:44 To naoisz co Ci przeszkadza, w jaki sposób robią z Ciebie kreta. Często mozna nieświadomie kogoś urazić. Upomnij sie o siebie, wyjśnij to co Cię boli. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta,Mask 06.01.13, 15:48 Nie mask dzięki, nie będę nic wyjaśniał one same sobie niech siebie wyjaśnią:) Odpowiedz Link Zgłoś