Dodaj do ulubionych

No, Szpile

15.01.13, 17:33
Opowiadaj jak bylo. fajna mialas kiecke, makijarz, buty? A moze bylas w spodniach. Ty pewno rewelacyjna figure masz. Ciekawa jestem tych detali zeby moc sobie Ciebie wyobrazic.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 17:35
      W skarpetkach ie dopary!Zgadłam??;)
      • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 17:38
        Rewelacyjna riposta Ditto :D
        • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 17:47
          A gdzieżby Szpile dwie jednakowe znalazła w przepastnej szafie!!! :)
          • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 17:48
            Zresztą ona zawsze tak się ubiera.
      • szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 17:47
        Nie byłam w szpilkach, tylko na obcasach. Dla mnie jest różnica...;)
        Spodnie noszę tylko latem, bo lubię szerokie w nogawkach i z cienkich materiałów. Nie lubię dżinsów, bo za sztywne i szorstkie.
        Zimą chodzę w spódnicy mini, lub mini spodniach z materiału, grubych rajstopach, a na nich getry, w buciorach i płaszczu. Nie lubię kozaków.
        Na imprezie byłam w sukience. Obcisłej. Elastycznej. Czarnej. Mini.
        Ale nie wyglądałam jak zdzira.
        Włosy mam długie i rozpuściłam. Jestem blondynką. Naturalną.
        • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 17:49
          Jej, juz sobie Ciebie wyobrazilam :) Ja tez jestem blondynka a wlosy mam troche dluzsze niz do ramion
        • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 17:50
          > Na imprezie byłam w sukience. Obcisłej. Elastycznej. Czarnej. Mini.>

Mała czarna noszona po 17 :)
          Kiedyś tak się ubierało.
          • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 17:54
            I szpileczki takie z dziubkami jak ja nazywałam gdy jeszcze małą byłam.Miały takie kokardki,kwiatuszki na przedzie.
            O!Śniadanie u Tiffaniego :)
          • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 17:54
            tak, ta pamietna "mala czarna". Nawet ostatnio perfumy wyszly o takiej nazwie :)
            • szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 17:57
              Ty chyba przypadek. Taka elastyczna tuba jest bardzo praktyczna. W szafie pod ręką i nie trzeba myśleć o zestawie ;) A jeśli nie czarna, to jaka? hm??? :)))
              • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 17:59
                Czerwona!!!!!!I ten kapelusik z woalką Madau :D
                • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:03
                  ja na slubie brata bylam w krwistej czerwieni. Wazylam wtedy 48 kilo. Mam zajefajne zdjecia z tej imprezy tylko nie na kompie, norlmalne zdjecia, w albumie
                  • szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 18:08
                    No zobacz.
                    Gdy paliłam, ważyłam 48 kilo. Nawet o jedno deko waga nie chciała drgnąć w górę.
                    Po rzuceniu palenia waga skoczyła ryzykownie. Teraz, i tak się utrzymuje, ważę 54 kg.
                    Przed siedemnastką, wtedy zaczęłam palić, ważyłam 50 kg.
                    • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:13
                      Ja bym chciala wazyc 60-65, bylabym bardzo zadowolona. jak na razie wszystko zmierza ku temu
                      • szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 18:18
                        Jeśli masz właściwe, tzn. przyjemne oku proporcje, to waga nie ma najmniejszego znaczenia.
                        Chodzę na siłownię. Widuję tam dziewczynę o bardzo solidnej wadze a wyglada jak bogini.
                        • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:22
                          ja zawsze mialam proporcjonalna figure tylko maly biust i kuperek wystajacy jak Afrykankom. Sukienki sie tak na nim fajnie opinaly. Teraz chudne, a wazylam duzo, w biuscie mam miseczke C i wcale on nie maleje, natomist wszystko schodzi z brzucha i ramion.
                          • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 18:25
                            <kuperek wystajacy jak Afrykankom>
                            Też chcę taki kuper!Fajny,sexowny :)
                          • szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 18:27
                            Ten kuperek, to cymes wielki, pewnie niejednego zauroczył. Sophie Marceau (była żona naszego piernika, Żuławskiego) ma taki, na którym sukienki się zaczepiają.
                            • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:29
                              No, z kuperka bylam zawsze dumna. teraz jak chudne to go eksponuje w dokladnie dopasowanych spodniach a ze mam i troche biustu ( nareszcie) to ubieram tuniczki lub bluzeczki z dekoltem. fajnie bo pojawila mi sie juz talia, tylko jeszcze takie "boczki" mam, ale mysle ze to wszystko zejdzie jak schudne.
                              • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 18:34
                                Ćwicz boczki i talię.A może gorsecik sznurowany kup sobie jakiś albo uszyj ?
                                Tylko z przodu sznurowany bo jak zasznurujesz?
                              • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:35
                                O, tu troszeczke widac moj kuperek ( mialam 30 lat)

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3334044
                                • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:40
                                  Cwicze cwicze. Krece sie na kiju od miotly, bez miotly. To ponoc dobre i na talie i na boczki :)
                                  • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 18:41
                                    <Krece sie na kiju od miotly, bez miotly. To ponoc dobre i na tal
                                    > ie i na boczki :)>

Taniec go go !Super :D
                                • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 18:40
                                  :D:Dale KUPER chudzielcu!
                                  • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:45
                                    taka bylam 6 lat temu. Teraz juz watpie abym powrocila do tego stanu ale o rozmiar, dwa moglabym byc "ciezsza" i to by mnie zadawalalo w zupelnosci :)
                                    • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 18:47
                                      Ty Madau szczuplusieńka na tym zdjęcie.Talia osy.Mocne ręce.Moja córka tak robi jak Ty na fotce:)
                                      • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:53
                                        Tak, ja zawsze bylam szczupla, w klasie maturalnej wazylam 45 kilo. Potem przez 10 lat 48. Dopiero na ciezkich lekach psychotropowych zaczelam tyc i to bardzo. teraz na szczescie ustawili mi te kwetiapine, czuje sie po niej doskonale no i plusem jest to, ze chudne
                                        • ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 18:59
                                          <Tak, ja zawsze bylam szczupla, w klasie maturalnej wazylam 45 kilo.>
                                          Dla mnie to też idealna waga bo ja niewysoka.
                                • szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 18:55
                                  A to z Ciebie, Madau, taki kuperek, tfu, wróbelek, chciałam napisać.
                                  A te linki, to w parku jakimś?, adrenalinę mają pobudzić? ;)
                                  • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:59
                                    Tak, to bylo wyjscie ze szpitala w ramach "resocjalizacji". Pojechalismy do parku linowego tylko moglizmy lazic po najlatwiejszych szlakach bo opieka sie o nas bala. ja uwielbialam sie wspinac, kiedys, kiedy jeszcze nie chorowalam, uprawialam wspinaczke gorska. Wiec im zwialam i poszlam sama na trudniejsza trase, krzyczeli ale nie bylo juz odwrotu, musialm te trase przejsc bo ludzie za mna czekali. Dostal mi sie ochrzan jak zlazlam z tego drzewa :D
                                    • szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 19:05
                                      Fotka cudowna. Kto Ci ją pstryknął? A za oknem śnieg, a ja jutro jadę w teren, i przytargałam do domu tekę materiałów do obcykania się z nimi, i muszę się przygotować merytorycznie bo inaczej dupa blada byłaby. Nie kcem, ale muszem siem oddalić. Papapa.
                                      • madau Re: No, Szpile 15.01.13, 19:08
                                        Fotke pstryknal mi taki Jas, pacjent co sie bal wlazic na te drabiny. W ogole duzo tych fotek bylo, on je zgral na plyty, ja troche zdjec zgralam na kompa ale reszty nie mam bo plytke zgubilam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka