madau 15.01.13, 17:33 Opowiadaj jak bylo. fajna mialas kiecke, makijarz, buty? A moze bylas w spodniach. Ty pewno rewelacyjna figure masz. Ciekawa jestem tych detali zeby moc sobie Ciebie wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 17:47 A gdzieżby Szpile dwie jednakowe znalazła w przepastnej szafie!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 17:47 Nie byłam w szpilkach, tylko na obcasach. Dla mnie jest różnica...;) Spodnie noszę tylko latem, bo lubię szerokie w nogawkach i z cienkich materiałów. Nie lubię dżinsów, bo za sztywne i szorstkie. Zimą chodzę w spódnicy mini, lub mini spodniach z materiału, grubych rajstopach, a na nich getry, w buciorach i płaszczu. Nie lubię kozaków. Na imprezie byłam w sukience. Obcisłej. Elastycznej. Czarnej. Mini. Ale nie wyglądałam jak zdzira. Włosy mam długie i rozpuściłam. Jestem blondynką. Naturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 17:49 Jej, juz sobie Ciebie wyobrazilam :) Ja tez jestem blondynka a wlosy mam troche dluzsze niz do ramion Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 17:50 > Na imprezie byłam w sukience. Obcisłej. Elastycznej. Czarnej. Mini.> Mała czarna noszona po 17 :) Kiedyś tak się ubierało. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 17:54 I szpileczki takie z dziubkami jak ja nazywałam gdy jeszcze małą byłam.Miały takie kokardki,kwiatuszki na przedzie. O!Śniadanie u Tiffaniego :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 17:54 tak, ta pamietna "mala czarna". Nawet ostatnio perfumy wyszly o takiej nazwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 17:57 Ty chyba przypadek. Taka elastyczna tuba jest bardzo praktyczna. W szafie pod ręką i nie trzeba myśleć o zestawie ;) A jeśli nie czarna, to jaka? hm??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 17:59 Czerwona!!!!!!I ten kapelusik z woalką Madau :D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:03 ja na slubie brata bylam w krwistej czerwieni. Wazylam wtedy 48 kilo. Mam zajefajne zdjecia z tej imprezy tylko nie na kompie, norlmalne zdjecia, w albumie Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 18:08 No zobacz. Gdy paliłam, ważyłam 48 kilo. Nawet o jedno deko waga nie chciała drgnąć w górę. Po rzuceniu palenia waga skoczyła ryzykownie. Teraz, i tak się utrzymuje, ważę 54 kg. Przed siedemnastką, wtedy zaczęłam palić, ważyłam 50 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:13 Ja bym chciala wazyc 60-65, bylabym bardzo zadowolona. jak na razie wszystko zmierza ku temu Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 18:18 Jeśli masz właściwe, tzn. przyjemne oku proporcje, to waga nie ma najmniejszego znaczenia. Chodzę na siłownię. Widuję tam dziewczynę o bardzo solidnej wadze a wyglada jak bogini. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:22 ja zawsze mialam proporcjonalna figure tylko maly biust i kuperek wystajacy jak Afrykankom. Sukienki sie tak na nim fajnie opinaly. Teraz chudne, a wazylam duzo, w biuscie mam miseczke C i wcale on nie maleje, natomist wszystko schodzi z brzucha i ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 18:25 <kuperek wystajacy jak Afrykankom> Też chcę taki kuper!Fajny,sexowny :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 18:27 Ten kuperek, to cymes wielki, pewnie niejednego zauroczył. Sophie Marceau (była żona naszego piernika, Żuławskiego) ma taki, na którym sukienki się zaczepiają. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:29 No, z kuperka bylam zawsze dumna. teraz jak chudne to go eksponuje w dokladnie dopasowanych spodniach a ze mam i troche biustu ( nareszcie) to ubieram tuniczki lub bluzeczki z dekoltem. fajnie bo pojawila mi sie juz talia, tylko jeszcze takie "boczki" mam, ale mysle ze to wszystko zejdzie jak schudne. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 18:34 Ćwicz boczki i talię.A może gorsecik sznurowany kup sobie jakiś albo uszyj ? Tylko z przodu sznurowany bo jak zasznurujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:35 O, tu troszeczke widac moj kuperek ( mialam 30 lat) fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3334044 Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:40 Cwicze cwicze. Krece sie na kiju od miotly, bez miotly. To ponoc dobre i na talie i na boczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 18:41 <Krece sie na kiju od miotly, bez miotly. To ponoc dobre i na tal > ie i na boczki :)> Taniec go go !Super :D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:45 taka bylam 6 lat temu. Teraz juz watpie abym powrocila do tego stanu ale o rozmiar, dwa moglabym byc "ciezsza" i to by mnie zadawalalo w zupelnosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 18:47 Ty Madau szczuplusieńka na tym zdjęcie.Talia osy.Mocne ręce.Moja córka tak robi jak Ty na fotce:) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:53 Tak, ja zawsze bylam szczupla, w klasie maturalnej wazylam 45 kilo. Potem przez 10 lat 48. Dopiero na ciezkich lekach psychotropowych zaczelam tyc i to bardzo. teraz na szczescie ustawili mi te kwetiapine, czuje sie po niej doskonale no i plusem jest to, ze chudne Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: No, Szpile 15.01.13, 18:59 <Tak, ja zawsze bylam szczupla, w klasie maturalnej wazylam 45 kilo.> Dla mnie to też idealna waga bo ja niewysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 18:55 A to z Ciebie, Madau, taki kuperek, tfu, wróbelek, chciałam napisać. A te linki, to w parku jakimś?, adrenalinę mają pobudzić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 18:59 Tak, to bylo wyjscie ze szpitala w ramach "resocjalizacji". Pojechalismy do parku linowego tylko moglizmy lazic po najlatwiejszych szlakach bo opieka sie o nas bala. ja uwielbialam sie wspinac, kiedys, kiedy jeszcze nie chorowalam, uprawialam wspinaczke gorska. Wiec im zwialam i poszlam sama na trudniejsza trase, krzyczeli ale nie bylo juz odwrotu, musialm te trase przejsc bo ludzie za mna czekali. Dostal mi sie ochrzan jak zlazlam z tego drzewa :D Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: No, Szpile 15.01.13, 19:05 Fotka cudowna. Kto Ci ją pstryknął? A za oknem śnieg, a ja jutro jadę w teren, i przytargałam do domu tekę materiałów do obcykania się z nimi, i muszę się przygotować merytorycznie bo inaczej dupa blada byłaby. Nie kcem, ale muszem siem oddalić. Papapa. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: No, Szpile 15.01.13, 19:08 Fotke pstryknal mi taki Jas, pacjent co sie bal wlazic na te drabiny. W ogole duzo tych fotek bylo, on je zgral na plyty, ja troche zdjec zgralam na kompa ale reszty nie mam bo plytke zgubilam. Odpowiedz Link Zgłoś