20.01.13, 11:03

Tak mi przyszło teraz na myśl:Capuletti i Monteki.Może ze względu na te Sabinki porywane :D
Bo jak jest wesele to się dwa rody schodzą i się bawią a potem obgadują.
Ja się źle bardzo czułam na swym weselu i ślubie.Straszny to był dla mnie stress.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Dwa rody 20.01.13, 11:13
      Kiedyś Szkoci przyjechali do Novotela i tacy fajni byli,śmieli się i mieli spódniczki i zielone podkolanówki z czerwonymi frędzlami i kilty a ja byłam ciekawa czy naprawdę nic pod spodem nie noszą ale wiatr nie podwał :D
      Nie mogłam się na nich napatrzeć.Nie wiem z jakiego byli klanu,może Mac Cartnejów?Jak Pol ?
      Nie pamiętam koloru spódniczek.Białe mieli koszule chyba.
      • madau Re: Dwa rody 20.01.13, 11:14
        Oni nic pod spodem nie nosza pod tymi spodniczkami. Nie wiem juz kto, ale ktos mi kiedys mowil ze sprawdzal :D Ciekawe jak on to zrobil :D
        • ditta12 Re: Dwa rody 20.01.13, 11:19
          https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPaNgUlKZf1NwcaLi7tY8iAXADBX6eCbr27zPZb4TXTDgSR9axPA
          Tak nie wyglądali.
          Byli młodzi,może grali na kobzach.
          Pamietasz Waleczne serce albo Rob Roy-takie filmy super?
          W jednym z nich to gołe tyłki powystawiali na wroga :D
          • madau Re: Dwa rody 20.01.13, 11:22
            Nie widzialam tych filmow. Gole tylki do wroga? :D:D:D Zajebiaste :D
            • ditta12 Re: Dwa rody 20.01.13, 11:37
              Tak bo oni walczyli niepodległość jakąś i te wrogi im w te d....a gołe strzał nawalili jak zastrzyków pielęgniary :D
              • ditta12 Re: Dwa rody 20.01.13, 11:38
                Tylko nie pamiętam czy to w tym filmie z Melem Gibsonem co ma chada podobno.
              • madau Re: Dwa rody 20.01.13, 11:40
                hehe dobre. Ja w Szkocji bylam raz ale pod spodniczki nie zagladalam. I do tego wiatru nie bylo tylko dziwnym trafem sloneczna pogoda :)
                • ditta12 Re: Dwa rody 20.01.13, 11:48
                  No to nie miałyśmy szczęścia obie ale i tak mi się te stroje bardzo podobały.Mel Gibson i Rob Roy wyglądali w tym super :)
                  • ditta12 Re: Dwa rody 20.01.13, 11:52
                    A Fryderyk Chopin nakazał George Sand spodnie nakładać i faje palić i jeszcze Georg musiała być ona.
                    a Coco Chanel to musiałam w oryginale oglądać bo nie było lektora.Ona podbierała mężowi ubrania przednich firm bo nie miał kiedy w nich chodzić i przerabiała dla siebie.Moja matka też wciąż coś przerabia jak ona :)
                    • ditta12 Re: Dwa rody 20.01.13, 11:54
                      Właściwie to nie wiem czy to był mąż ale w jego domu mieszkała:)
                      • madau Re: Dwa rody 20.01.13, 20:44
                        Tak w coco chanel to byl jej przyjaciel, protektor a nie maz. I ona faktycznie sobie jego ubrania przerabiala, doszywala, skracala. Potem jakas wielka dama w kapeluszu z piorami sie zachwycila jej skromnym kapelusikiem i tez taki chciala. I rozgadala to przyjacioleczkom i potem one tez clientkami coco zostaly.
                        • ditta12 Re: Dwa rody 20.01.13, 21:29
                          A na końcu jak ona sobie tak skromniutko na schodach siedzi gdy pokaz mody.
                          Ona też tancerką była najpierw :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka