klle 29.03.04, 17:22 fajnie grają www.unf-unf.de/show.php?did=489 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: bębny 29.03.04, 22:07 klle napisał: > fajnie grają > www.unf-unf.de/show.php?did=489 a mój ulubony J.K ma jakiś zaprzyjaźnony zespól bębnistów...Słoma, czy jakoś tak..ale po co ja o tym w ogóle piszę.I tak nikt nie wie kto to J.K + Słoma. :(( Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: bębny 29.03.04, 22:31 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > I tak nikt nie wie kto to J.K + Słoma. :( Bo brakuje jednej literki. Np. "F". Gdyby było J.F.K. byłoby prościej :-) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: bębny 29.03.04, 23:51 ernest_linnhoff napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > I tak nikt nie wie kto to J.K + Słoma. :( > > Bo brakuje jednej literki. Np. "F". Gdyby było J.F.K. byłoby prościej :-) > Eeeeeeeeeeeeeeee....... o jezus......... J.F.C ???? to ja nie wiem już nic a w kazdym razie mniej, niż dotąd. I dzięki ci za to. Powracam do skrótu...JFC???? hm...hmmmm...hhmmmm....HRUM... A może KFC ???? ( Czikieny wolne z Kentaki??????? ) - Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: bębny 30.03.04, 00:02 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Podaj coś dla ułatwienia, pls. Sam zakręciłem, ale takie miałem skojarzenie ;-) JFK - John Fitzgerald Kennedy :-) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: bębny 30.03.04, 00:11 ernest_linnhoff napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > Podaj coś dla ułatwienia, pls. > > Sam zakręciłem, ale takie miałem skojarzenie ;-) > JFK - John Fitzgerald Kennedy :-) > A to sorka, jakoś JFK ( bogaty facet w gorsecie?? ) mi się z bębnami nie jarzył. Ja se myślałam o Jacku Kleyff'ie i jego Słoma_bębnistach. I jeszce raz wybacz takie proste odniesienia. Odpowiedz Link
aankaa Re: bębny 30.03.04, 09:03 > ale po co ja o tym w ogóle piszę.I tak nikt nie wie kto to J.K + Słoma. :(( JA wiem :))) Słoma i Bębnoluby no i Jacek Kleyff Odpowiedz Link