sherlock_holmes 22.11.03, 11:20 Psia mo(r)da :))) www.se.com.pl/iso/Dzisiaj/Wiadomosci/Zagranica/zagranica_5.shtml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: Cos dla miłośniczek/ów psów :) 22.11.03, 13:16 w niemczech jest pelno sklepow dla czworonogow. sa juz nawet eksluzywni krawcy, ktorzy zajmuja sie wylacznie psia moda. a ceny maja takie, ze sama na caloroczna garderobe tyle nie wydaje. Odpowiedz Link
ulalka Re: Cos dla miłośniczek/ów psów :) 22.11.03, 21:32 o mmmmmmaaaaaaaaaattttttkkkkkkkooooo... moj by sie nie dal tak ubrac ;)) Odpowiedz Link
julla Re: Cos dla miłośniczek/ów psów :) 22.11.03, 22:05 Mojemu jamnikowi skleciłam naprędce kubraczek ze starego koca gdy chorował na płuca, a na dworze było -15st. Kubraczek po czterech sekundach został rozszarpany na strzępy i rozdeptany z pogardą. Pewnie myslał, że inne psy będą się z niego śmiały:)) Odpowiedz Link
anahella Re: Cos dla miłośniczek/ów psów :) 23.11.03, 01:18 julla napisała: > Pewnie myslał, że inne psy będą się z niego śmiały:)) Moze jego kumple nie znaja sie na modzie?;) Warto zaprowadzic je w jakies miejsca gdzie by sie obeznaly z najnowszymi trendami:) Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: Cos dla miłośniczek/ów psów :) 23.11.03, 14:09 Mój jamnik miał kubraczek ze starej wełnianej kamizelki, odmówił stanowczo wychodzenia w tym na dwór, a potem cichaczem poszrpał na drobne fragmenty. Czasami widuję na osiedlu małe pieski w ubrankach i trochę zabawnie to wygląda. Owczarek, którego mam teraz nosił skarpetę na bandaż jak miał skaleczoną łapę i tez wyraźnie mu nie pasiło. Mój hit: doberman słusznych rozmiarów w kupnym kubraczku z rękawkami w zielono-czerwoną kratkę...wyglądał b. elegancko. :)) Odpowiedz Link
owca Re: Cos dla miłośniczek/ów psów :) 23.11.03, 14:56 jak się cieszę, że dla kotów jeszcze nie wymyślono takich kubraczków moje by mi do końca życia nie wybaczyły gdybym któregokolwiek w coś takiego ubrała... Pestka (moja kotka) nosiła fartuszek po sterylizacji aby sobie szwów nie zlizała i przez kilka dni chodziła tylko do tyłu :-( biedny kotek. A temu psu ze zdjęcia serdecznie współczuję... pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
j_u Re: Cos dla miłośniczek/ów psów :) 24.11.03, 12:56 A moja kotka wchodzi mi do swetrow. Czasem chce wyjsc prze rekaw i wtedy straszliwie smiesznie wyglada, bo ma plaska mordke, i jak ta mordka wystaje z rekawa... ojej... a potem ciagnie za soba reszte swetra i sie wkurza, ze nie moze do konca wylezc. No i zostawia mi na nim mase klakow:((( Odpowiedz Link