smutniutka 18.11.04, 23:21 Napiszcie coś o sobie. O swoich pasjach, radosciach. Skad jestescie? Czyum się zajmujecie? Ile macie lat. Itp, itd :-) W tym watku jest ZAKAZ pisania o zezisku! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka42111 Re: Poznajmy się :-) 17.12.04, 09:50 Wita Cię Biedaku:)Mam na imię Ania i mamy chyba wspólny problem zdrowotny czyli nasze "kochne" oczka,które nie chcą dobrze wyglądać:((( Jeśli chciałbyś pogadać - napisz aneczka421@buziaczek.pl Pozdrawiam cieplutko:) Odpowiedz Link
smutniutka Aneczko, 17.12.04, 22:43 kazdy z nas ma ten sam problem, czyli to wstretne zezisko, dlatego rozmawiamy o tym na forum. Odpowiedz Link
aneczka42111 Re: Aneczko, 18.12.04, 09:14 Wiem,ok:)Przepraszam,ale jeszcze się we wszystkim dobrze nie orientuję,ale z czasem będzie lepiej.Pasje,radości?Więc...Studiuje na Uniwersytecie Śląskim,a mój kierunek studiów to moja prawdziwa pasja!Poza tym sport,moda...Pozdrowionka cieplutkie Odpowiedz Link
anula36 Re: Aneczko, 19.12.04, 18:45 bywam ostanio sporadycznie. Jestem z Krakowa,lat 30, ukonczona socjologia, pracuje w duzym skrocie dla fundacji zajmujacej sie ludzmi starszymi. Co mnie cieszy? Zycie jako takie, luzackie weekendy, wypady z miasta, obserowanei ptakow przez lornetke, basen, kajaki w lecie i zagle na Mazurach,podroze. Milosc juz znalazlam wiec tez mnei cieszy:) Odpowiedz Link
aneczka42111 Re: Aneczko, 19.12.04, 19:21 HEJKA:)Fajnie,że napisałaś:)Ja ma 19lat,studiuje na Wydziale Radia i Telewizji Uniwesytetu Śląskiego i jestem z natury osoba kontaktowa i bardzo otwartą na ludzi(dlatego moj problem z oczkami tak bardzo mi przeszkadzał:(((Jaka to radość pisqć o tym w czasie przeszłym!!!Ale,nie o tym miało być.Ja tez jestem szcześliwa w związku,mam przyjaciół i myslę,że to jest wlaśnie najważniejsze.Jeśli czas Ci pozwoli,napisz cos jeszcze.Papa Odpowiedz Link
blizniaczka_28 Re: Aneczko, 04.03.07, 14:33 aneczko piszesz ze zez to u ciebie czas przeszly moglabys mi cos wiecej na ten temat napisac czy bylas operowana czy zez byl duzy jezeli bylas operowana to gdzie i przez kogo Odpowiedz Link
hanusia20 Re: Poznajmy się :-) 30.09.06, 22:41 czesc:)jestem Ania..dla przyjaciol i znajomych Hania...mieszkam w koninie a studiuje w poznaniu:)...no coz ja naprawde uwielbiam rysowac..uwielbiam przebywac w towarzystwie ludzi,..tylko jedna rzecz skutecznie mnie hamuje...:/ Odpowiedz Link
soulfly2 Re: Poznajmy się :-) 09.02.05, 13:33 Ja mam 22 lata studjuje zarzadzanie na polibudzie czestochowskiej,pracuje w kinie i ogolnie nie narzekam w sumie najwiekszy minus to stosunki damsko- męskie:(chociaż pare razy mi sie zdarzyło ze dziewczyna myślała żena nia patrze i później z tego ciekawe sytuacje wychodziły.Ogólnie mam nadzieje ze znajde kiedys taka ktora tego zeza zakceptuje albo ja go wylecze.No i alkohol nie dla nas bo po nim zez sie przynajmniej u mnie bardzo powieksza Odpowiedz Link
blizniaczka_28 Re: Poznajmy się :-) 04.03.07, 13:25 bardzo sie ciesze ze trafilam na to forum chce sie z wami podzelic swoim problemem i prosic wszystkich tych co sie boja operacji zeby tego nie robili bo to ich jedzna szansa.jestem matka 18 letniej corki ktora ma zeze objawil sie gdy miala 3 miesiace od tamtej pory caly cyas walczzmy z okiem .robilam wszystko o czm tu opisujecie systematycznie i nic to nie dalo dopiero efekt byl po interwencji chirurgicznej pierwszy zabieg miala majac piec lat drugi gdy miala lat 9 dzisiaj trzeba sie przyjrzec zebz zobaczyc ze miala problem z oczami ale ja i tak nie daje za wygrana . Odpowiedz Link
blizniaczka_28 Re: Poznajmy się :-) 04.03.07, 13:42 pojechalam z corka do dr WOJCIK do krakowa bo my jestesmy z pomorza pani doktor po zbadaniu jej powiedziala zeby juz to zostawic ale mnie to nie zadawolilo i wtedy powiedziala ze jeszcze bedzie chciala sie skonsultowac z innymi lekarzami jestesmy juz umowione na wizyte . Bardzo sie boje ale jak powiedza ze jest szansa to podda sie operacji . moze ktos z Was tez stal przed takim wyborem to bardzo prosze odezwijcie sie moj adres email blizniaczka_28 malpa pisze slownie bo nie moge jej wcisnac wp.pl Odpowiedz Link
soulfly2 Re: Poznajmy się :-) 10.02.05, 09:39 A i tak wogóle wczoraj troche mysłalem o psychicznych aspektach zeza i jak tak mysłałem zobaczyłem kolesia na wózku inwalidzkim i od razu sobie pomyślałem że ten zez to nie koniec świata.Bo ja np. kocham ruch kocham jazde na rowerze grac w noge czy kosza moge chodzic sam wszystko kolo siebie zrobić.Zez może boli psychicznie ale fizycznie nie boli a jak ludzie maja raka to dopiero musi byc przechlapane.Wiem że może troche bredze dzisiaj bo wogole jestem jakims niepoprawnym optymista i wogole to mam jeszcze grype teraz wiec wybaczcie Odpowiedz Link
biedak20 Re: Poznajmy się :-) 10.02.05, 11:29 No cóż - doceniamy coś dopiero jak to stracimy. Człowiek zdrowy docenia zdrowie dopiero jak ono się pogorszy :/. Ja doceniłem zdrowie dopiero jak w szpitalu wylądowałem. Jednak zeza nie mogę przeboleć bo on mi psuje życie.... Odpowiedz Link
soulfly2 Re: Poznajmy się :-) 10.02.05, 13:13 Ja mimo mojego optymizmu też nie napisze że zez mi życia nie psuje bo psuje.Ale mam nadzieje że te wszystkie naukowce co tak siedza i myślą wreszcie coś sensownego na tego zeza wymyślą(hmm nie czuje kiedy rymuje:) Odpowiedz Link
loginek100300 Re: Poznajmy się :-) 15.02.05, 11:53 PROPONUJE SPOTKANIE W REALU. Mowie powaznie :) Odpowiedz Link
smutniutka Re: Poznajmy się :-) 16.02.05, 16:26 loginek100300 napisał: > PROPONUJE SPOTKANIE W REALU. Mowie powaznie :) Po przeczytaniu 2 pewnych postow, tez zaczelam sie nad tym zastanawiac :-) Ide zalozyc watek "Skad jestesmy" :-) Odpowiedz Link
smutniutka Re: Poznajmy się :-) 19.02.05, 23:55 Przypominam, że taki wątek jest... i sama nadrabiam zaległości :-) Mieszkam sobie od urodzenia w Warszawie. Za ciut ponad 3 miesiące skończę 22 lata. Ja studiuję geografię na UW. W tym roku licencjat, wiec trzymajcie kciuki. Moją drugą pasją jest fotografia - uwielbiam robić zdjecia szczególnie przyrodzie i dzieciom i ... na slubach ;-) Powoli moją trzecią pasją staje się haft krzyżykowy i robienie "kwadracików" na kołerki dla chorych dziecaczków. A jeszcze bardziej powoli, czwartą - taniec, choć mi słoń na ucho nadepnął ;-). Ostatnio zaczęłam się też interesować psychologią :-) Mam wiele marzeń, celów i planów. Od pewnego czasu próbuję zmienić swoją psychikę. Jest ciężko. Ale mam już dość bycia smutniutką... Chciałabym być szczęśliwa i "po prostu" cieszyć się życiem... Odpowiedz Link
aneczka42111 Re: Poznajmy się :-) 16.04.05, 20:08 Smutniutka, Ja także spróbuję nadrobić zaległości:))) Studiuję na 1 roku organizacji produkcji filmowej i telewizyjnej na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach.Moją pasją jest oczywiście kino, poza tym uwielbiam muzykę klubową, interesuję się modą. W przyszłym roku akademickim chciałabym rozpocząć 2 kierunek studiów(najprawdopodobniej będzie to polonisyka)...Też 3majcie kciuki mocniutko:) Ania:) Odpowiedz Link
karmen_w Re: Poznajmy się :-) 05.05.05, 21:51 Witam serdecznie i pozdrawiam ze stolicy ! Mam 28 wiosen czy raczej zim i czuję się w tym gronie jak dinozaur ;). Pracuję w Banku robiąc to co sobie wymarzyła jeszcze w trzeiej klasie LO - zajmuję się rekrutacją, szkoleniami czyli tak zwanym miękkim HRem. Sporo czytam, choć zastanawiam się czy to dobre dla moich oczu...tańczę, słucham rocka, szaleję po mieszkaniu z moją czarną koteczką, której imienia sobie użyczyłam. Żałuję, ze nie natknęlam się na to forum wcześniej ! Serdeczności !!! Odpowiedz Link
aneczka42111 Re: Poznajmy się :-)Karmen 05.05.05, 22:15 Witaj Karmen... Wcale takim dinozurkiem nie jesteś:) Ja jestem tylko 8 wiosenek(zim) młodsza:))) Buziaki!!! Ania Odpowiedz Link
karmen_w Re: Poznajmy się :-)Karmen 05.05.05, 22:22 A już myślałam, że wszyscy sa na majówce ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link
kuba-and-twins Re: Poznajmy się :-) 22.06.05, 22:44 ponieważ wysłałam posta z zapytaniami, wypadałoby sie przedstawić. Problem z oczkiem (choć pewnie o tym nie wie) ma moja córeczka Julia, wcześniaczek urodzony w 35 tc, z zakażeniem wewnątrzmacicznym (może to ma znaczenie?). Jesteśmy z Wrocławia. Mam hmmm... 30 latek. Juleczka jest bardzo spokojnym dzieciaczkiem, ciekawym bardzo wszystkiego dookoła, troszkę żarłoczkiem, choć wciąż odrobinę mniejsza (~10 dkg) od siostry. Uwielbia wczepiać się w mamusine włosy rączkami, ma wtedy wiele zabawy. Jest bardziej ostrożna w kontaktach z ludźmi, najpierw się musi troszkę poprzyglądać, zanim się uśmiechnie, w przeciwieństwie do Natusi, która sama zaczepia uśmiechami nawet obcych ludzi. Moim marzeniem jest skorygować do ideału Julci oczka, zanim pójdzie do przedszkola. Sami wiecie, jakie dzieci są okrutne... Chciałabym jej tego oszczędzić. Odpowiedz Link
xavery1 Re: Poznajmy się :-) 23.06.05, 10:01 Hey! Mam na imię Piotrek i na początku czerwca skończyłem 21 lat, skończyłem również szkołę i rozglądam się za jakimiś ciekawymi studiami. Moją największą pasją, której poświęcam się bezgranicznie jest Capoeira czyli brazylijska sztuka walki (link do strony naszej grupy którą sam prowadze znajdziecie w sygnaturce). Oprócz tego interesuję się również terrarystyką i jednymi z ciekawszych zwierzątek jakie hoduje są ptaszniki, śliczne pajączki ;) Oczywiście jak chyba każdy uwielbiam imprezować z kolegami i poznawać nowych ciekawych ludzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
grzanka77 Re: Poznajmy się :-) 30.06.05, 09:54 Cześć Mam na imię Ania. Jestem z Kalisza. Mam prawie 28 lat. Skończyłam Akademię Ekonomiczną w Poznaniu. Mam wspaniałego męża i cudownego 2-letniego synka:) Czasem miewam doły z powodu ......no sami wiecie. Pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link
aneczka42111 Re: Poznajmy się :-) 08.07.05, 17:18 Hej moja Imienniczko:))) Bardzo bym się cieszyła, gdybyś napisała coś wiecej na forum. A dołki? Precz!!! :-) Pozdrowionka! Ania Odpowiedz Link
grzanka77 Re: Poznajmy się :-) 14.12.05, 11:37 Hej Aneczko:) Napisałam wreszcie coś więcej:) Nawet spisałam Twój numer gg, ale chyba jesteś niedostepna:( Pozdr. Ania Odpowiedz Link
gulczi Re: Poznajmy się :-) 01.08.05, 17:25 Witam.Mam 2Olat.Studiuuję pedagogikę na UŚ.Uwielbiam literatutę,jazdę na rowerze,łyżwy,taniec.Jestem ciepłą i otwrtą osobą.Lubię deliktanych i wrażliwych ludzi z fantazja:) Odpowiedz Link
jaulcia Re: Poznajmy się :-) 30.08.05, 19:51 Bardzo się cieszę, że w końcu do Was trafiłam. Jestem z Warszawy. Zawodowo zajmuję się logistyką, ale moją pasją jest fitenss i mam nadzieję mieć kiedyś własny klub. Bardzo się cieszę, że założyłyście takie forum. Pozdrawiam jaulcia Odpowiedz Link
marcin170176 Re: Poznajmy się :-) 01.09.05, 22:14 Mam 29 lat. Od trzech lat pracuje w policji oraz w liceum wieczorowym i zaocznym jako nauczyciel.( Skonczyłem Historię na UWMiE). W policji zajmuje sie kadrami(moje drugie studia to zarządzanie zasobami ludzkimi). Lubie polskie filmy ale tylko te dobre np. Barei. Płytka komercja typu Psy itp. Słucham duzo róznej muzyki (w piątki i soboty gram jako dj w klubie studenckim)Zycia prywatnego praktycznie nie mam bo czasu brakuje. Tyle o mnie nara. Odpowiedz Link
agatak7 Re: Poznajmy się :-) 02.09.05, 08:51 Witam wszystkich:) Ja mam na imię Agata. Mam 28 lat i mieszkam w Rzeszowie. Pracuję w urzędzie (pani urzędniczka hehehe) i zajmuję się mówiąc ogólnie nieruchomościami. Bardzo lubię dobre kino i muzykę. No i oczywiście kocham góry. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:) Agata Odpowiedz Link
cala_w_trawie86 Re: Poznajmy się :-) 28.09.05, 21:45 W duuuuużym skrócie:) a więc od 19 lat mieszkam w najstarszym mieście w Polsce. Jestem tegoroczną maturzystką i niedoszłą (niestety) studentką.(za rok sie uda;))itd. ... Poza tym mam ten sam "problem" co wszyscy na tym forum. No i to chyba tyle na dobry początek. Pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link
mlodakobieta1 Re: Poznajmy się :-) 02.10.05, 13:46 mam na imię Agata (wolę wersję Agusia), mam 18 lat, mieszkam na południu małopolski, w tym roku szkolnym mam maturkę, a pod koniec października planowany zabieg... Trzymajcie kciuki Odpowiedz Link
biedak20 Re: Poznajmy się :-) 02.12.05, 12:54 Ja pochodzę z miasta zwanego Siedlcami ;] Na imię mi Adam W owym mieście (nie)stety "studiuję" Interesuję się mocno psychologią i psychiatrią Pozdrawiam Odpowiedz Link
bobisz Re: Poznajmy się :-) 06.03.06, 21:27 jestem z pomorza i mam 30 latek.ten sam kłopot z oczami co wszyscy na tym forum. Odpowiedz Link
michaljawor1 Re: Poznajmy się :-) 28.03.06, 20:59 Michał z Zielonej Góry;) Mam 24 lata, studiuję zaocznie administrację europejską i byłbym naprawdę szczęśliwym człowiekiem gdyby nie... sami wiecie. Super, że jest takie forum i można pogadać z osobami, które mają taki sam kłopot. Michał Odpowiedz Link
aleksandra1977 Re: Poznajmy się :-) 30.03.06, 18:09 Witajcie, Mam na imię Ola, 29 lat. Mieszkam w Warszawie. Pracuję w firmie sprzedającej paliwa lotnicze. Skończyłam ekonomię ze specjalizacją marketing w Wyższej Szkole Handlu i Prawa w Warszawie. Interesuję się literaturą, filmem, a w wolnych chwilach spędzam czas na wycieczkach rowerowych. Odpowiedz Link
kasiaputra1 Re: Poznajmy się :-) 05.04.06, 11:48 Witajcie mam 21 lat, mieszkam w Białymstoku, gdzie również pracuję. Moją wielką pasją jest psychologia. Studiuje ten własni kierunek zaocznie na 2 roku, na uksw w Warszawie.Kocham sport*głównie lekkoatletyka, którą trenowałam ponad 5 lat) i taniec... pozdrawiam Odpowiedz Link
aleksandra1977 Re: Poznajmy się :-) 07.04.06, 18:09 Moim hobby jest język niemiecki, dlatego również skończyłam filologię niemiecką na uniwersytecie w Niemczech (Monachium). Odpowiedz Link
magga5 Re: Poznajmy się :-) 03.05.06, 19:58 Witam, na imie mam Magda lat 29. Okulary nosze od 3go roku zycia w dziecinstwie przeszlam 3 operacje na zeza w Krakowie. Teraz w okularach nic nie widac:) ale mysle o calkowitym skorygowaniu wady (mam jeszcze nadwzrocznosc +4,00 i astygmatyzm +1,00 cylinder) albo chociaz o szklach kontaktwych na slub :) i czy przy takiej wadzie jest to w ogole mozliwe no i w poszukiwaniu info o dobrych lekarzach w Warszawie trafiłam na to forum :))) Skonczylam studia ekonomiczne, pracuje w firmie teleinformatycznej i mieszklam w Warszawie. Moje zainteresowania oscyluja wokół jazzu, kina europejskiego i... jeszcze projektuje i recznie wykonuje biżuterię :) Pozdrawiam serdecznie wszystkich! Odpowiedz Link
effcia25 Re: Poznajmy się :-) 15.06.06, 16:26 witajcie :) Jak się cieszę że tu trafiłam!!! Żyłam w przekonaniu że tylko ja mam już chyba ten problem a cała reszta świata miała operację i wszystko jest ok... A tu widze że jest nas sporo... Mam 25 lat, wspaniałego męża, kończe studia... Kocham góry i budownictwo drewniane :) Uwielbiam czytać i słuchać muzyki :) Odpowiedz Link
angelika_201 Re: Poznajmy się :-) 08.08.06, 23:06 cześć wszystkim. Mam 20 lat i jestem z Krakowa, i jestem przyszłym ratownikiem medycznym (mam nadzieję :D ) choć przez to że nie mam widzenia obuocznego nie powinno mnie być w obecnej szkole (ale mam cudowna koleżankę która poszła na mnie za badania). Kiedyś planuje studiowac rehabilitację. Pozdrawiam wszystkich P.S. cudownie że jest takie forum Odpowiedz Link
niekiepski_ziomek Re: Poznajmy się :-) 23.08.06, 20:47 Robert z Katowic. Na razie wystarczy :) Odpowiedz Link
danisia1 Re: Poznajmy się :-) 24.08.06, 08:27 Witam wszystkich ciut nieśmiało, bo przeglądając posty z przerażeniem zobaczyłam, że przy Was wszystkich jestem 34-letnią starowinką i przy tym z nikła wiedzą na temat zeza. Mój sześciolatek z nadwzrocznością, brakiem widzenia obuocznego i po 1 operacji podziałał jak imperatyw i postanowiłam jak najwięcej dowiedzieć się o chorobie zezowej. Jestem naprawdę szczęśliwa, że trafiłam na to forum i dzięki wam przechodzę przyspieszony kurs "zezowy" Pozdrawiam cieplutko wszystkich forumowiczów Odpowiedz Link
krokiet17 Re: Poznajmy się :-) 14.10.08, 22:17 Ja przejmuję przewodnictwo Radzie Starszych - 38 lat. Synek ma 8 i to on ma ukrytego zeza rozbieżnego. Teraz się doszkalam, żeby zrozumieć czy to ten zez, czy coś innego przeszkadza w dobrej korekcie wzroku. Astygmatyzm, ukryty zez rozbieżny, oczopląs, przesunięcie barwnika. Można się pogubić :/ Odpowiedz Link
kwasek71 Re: Poznajmy się :-) 03.12.06, 22:10 Witam! Zdaje się że mamy ten sam problem. Ale spoko głowa do góry Smutniutka. Wszystko da się naprawić dzisiaj. Trzeba być tylko dobrej myśli. Jakbyś chciała pogadać to byłbym zaszczycony. Pozdrawiam! Narazie Odpowiedz Link
strzalka87 Re: Poznajmy się :-) 28.01.08, 03:02 Ja mam na imię Monika,20 lat,Czechowice-Dziedzice,na razie nie uczę się i nie pracuję z powodu problemów zdrowotnych. Moimi zainteresowaniami są konie,jazda konna,sport,trochę informatyka. Dobrze,że jest takie forum.Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowia :) Odpowiedz Link
meet_pit Re: Poznajmy się :-) 23.03.08, 15:23 Hey na imię mi Piotr, 22 zimy już się męcze na tym padole łez. Moje pasje to szybka (bezpieczne :P) jazda samochodem, czytanie książek, uwielbiam również grać w piłke (tylko trawa) no i muzyka wszelkiego rodzaju (zmienne gusta mam ;) Od niedawna tu zagladam ale cieszę się, że nie ja jeden mam to "piętno" i są osoby które mnie na pewno lepiej rozumieją niż te "normalne" otoczenie. Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt. Oby nasze sprawy sie naprostowały. (w oczekiwaniu na zabieg) Odpowiedz Link
beatac19 Re: Poznajmy się :-) 24.03.08, 18:17 Beata z Rzeszowa. mam 28 lat, jestem nauczycielem, wlasnie czekam na 1 zabieg po wielu latach niewiedzy ze u doroslych tez to koryguja:-) bardzo sie ciesze ze to formum istnieje i wielu osobom dodaje nadziei. Zycze wszystkim sily i optymizmu na te swieta mijajace i wogole. uwierzcie w siebie, to jest mozliwie w kazdym momencie. Odpowiedz Link
abra-ms27 Re: Poznajmy się :-) 22.10.08, 14:22 Witam! Także jestem z Rzeszowa i mam również 28 lat. Podobnie jak Ty wychodzę z niewiedzy, "że u dorosłych też to korygują":)Man pytanie do Ciebie-gdzie miałaś(chyba to już dobry czas?)zabieg? Jeśli w Rzeszowie to jakiego lekarza polecasz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rezezula Re: Poznajmy się :-) 13.07.08, 16:34 Witam wszystkich, jestem dojrzałą już "panienką". Przed laty przeszłam szczęśliwie dwa zabiegi w Witkowicach. Pomogły mi pożyć w świecie typowych. Dzisiaj po latach i po pracy przy komputerze muszę zmienić przynależność, ale nie przeszkadza mi to aby żyć i kochać. Nadal pracuję, marzę i widzę świat nieco z boku. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link
domama Re: Poznajmy się :-) 21.07.08, 08:28 w seru Szczecin,dzis Londyn.Jestem na urlopie wychowawczym mam wspaniala corke Odpowiedz Link
zrozpaczona17 Re: Poznajmy się :-) 28.07.08, 23:47 Witajcie! Mam na imię Natalia, mam 17 lat i chyba jestem tu najmłodsza... Uczę się w LO... Bardzo lubię śpiewać i tańczyć... Jestem bardzo nieśmiała i mam trudności z nawiązywaniem nowych znajomości (wiadomo z jakiego powodu) :( Jestem nieszczęśliwa, szczególnie kiedy patrzę w lustro... Pozdriawiam wszystkich forumowiczów :) napiszcie do mnie :) Odpowiedz Link
elma17 Re: Poznajmy się :-) 28.09.08, 16:08 a ja mam 17 lat jestem z warszaway:) kochma fryzjerstwo mode stylizacje i wszystko co wiaze sie z dawaniem ludziom szczescia poprzez ich mozliwie perfekcyjny wyglad który chce pomagac im osiagnac. mi genaralnie zez nie przeszkadza w zyciu mam około 13 stopni rozbierznego na lewe oko i nigdy nie miałam problemów zeby patrzec w lustro i nawiazywac kontakt z ludzmi :D moim zdaniem lepiej miec zeza niz byc tym idiota który posiadacza zeza wysmiewa:) Odpowiedz Link