Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc

29.10.06, 19:58
Operację zeza planuję już od kilku lat.Kiedy jednak już miało do niej dojść
albo dany szpital przestał robić takie zabiegi albo pani dr znużona swoją
pracą stwierdziła że nastąpi nawrót i nawet nie ma co się wysilać.
Moja prośba jest taka...ile kosztuje taki zabieg?(nie liczę nawet na
refundację) i gdzie na dolnym śląsku można go wykonać.
z góry dziękuję
Dorota
:)
Obserwuj wątek
    • aleksandra1977 Re: proszę o pomoc 30.10.06, 09:28
      zabieg kosztuje ok. 2000 zl (jedno oko).
      Przejrzyj nasza liste polecajaca. Znajdziesz tam m.in. Bytom, Zabrze, Katowice,
      Kraków...
      Refundacja jest mozliwa, NFZ refunduje zabieg w 100%, ale wowczas troche dluzej
      sie czeka.
      • hurriyet Re: proszę o pomoc 30.10.06, 11:22
        Ja jestem z Jeleniej Góry.Pytasz gdzie mozna zrobic na DŚ?ja robilem sobie w Szklarskiej Porębie u pani doktor Oxany Borissovej ktora ma we Wroclawiu klinike(www.eyelaser.pl - ale tam zajmuje sie operacjami laserowymi wad oka) a w Szklarskiej Porębie w ośrodku Wzrok raz w miesiacu operuje zeza:) Jeśli chcesz sie dowiedziec wejdź na stonke tego osrodka www.wzrok.com.pl. Jest naprawde bardzo dobra polecam ja mialem opreracje miesiac temu i jest bardzo bardzo dobrze:)wizyta kontrolna jak sie zarejestrujesz kosztuje 75 zl i potem juz po miesiacu mozesz sie operowac koszt -1600zl:) naprawde warto! pozdrawiam serdecznie:)
        • dorota3548 Re: proszę o pomoc 30.10.06, 13:31
          Czyli refundacja jest możliwa??i na dolnym śląsku wykonywane są zabiegi refundowane?
          :)

Bardzo dziękuję za informację.:)
          • aleksandra1977 Re: proszę o pomoc 30.10.06, 18:04
            nie ma znaczenia, w ktorej czesci Polski mieszkasz i gdzie bedziesz miala
            zabieg. NFZ pokryje koszty. Powiedz o tym lekarzowi i ustalcie dogodny termin.
          • hurriyet Re: proszę o pomoc 03.11.06, 12:34
            Tak zdaje mi sie ze tak jest na 90 procent ze mozesz miec tam refundowany zabieg..tam przy wejsciu jest logo NFZ:)ja sobie robilem to za pieniadze bo nie chcialem czekac..wymyslilem sobie pod koniec lipca ze sobie zrobie taka operacje no i po spotkaniu kwalifikacyjnym juz jestem dawno po:)i jest super:)pozdrawiam serdecznie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka