marialudwika 28.02.04, 20:18 Na forum prywatnym "Ryczace 40-tki".Choc "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi" to polecam przeczytac.Pozdro ml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaja Re: KRYTYKUJA NAS!!!!eeeee :) 28.02.04, 20:25 No super! specjalne forum zalozono,zeby nas komentowac! No takiego sukcesu to chyba nikt sie nie spodziewal! Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!!eeeee :) 28.02.04, 20:27 A cytalyscie??Wiem,ze Warum czytala.Pozdro ml Odpowiedz Link
lablafox Re: KRYTYKUJA NAS!!!!eeeee :) 28.02.04, 20:33 Nie przejmuj się ML .Oznacza to tylko jedno ,że nadal mamy ciekawskich , których zawiść zżera i gdzieś ona musi się uzewnętrznić żeby nie pęknąć. hahaha Lx Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!!eeeee :) 28.02.04, 20:35 Wcale sie nie przejmuje a raczej sygnalizuje...Az tak zle o nas nie mowia,ale Glodnemu sie dostalo... ml Odpowiedz Link
em_em Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 20:35 eee tam - jaka tam krytyka.... komuś się tu nie podobało, a że już popadł w przymus pisania, to se założył - jego (jej) prawo Odpowiedz Link
omeri Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 20:38 Ale nas zaszczyt kopnął, tyle że głodnemu sie dostało ( na własne życzenie). Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 20:42 Cieszmy się - nasza działalność podbudowała czyjeś ego. Może "z opuszczoną przyłbicą" krytykować, ma o czym myśleć, analizować, opisywać. Ma zajęty czas i umysł. Odpowiedz Link
mammaja Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 20:46 Glodny w dniu wczorajszym zadziwil mnie retoryka i ortografia - w chwili emocji widocznie odchodzi od niego dysortografia ,a krotkie ,byle jakie zdania przybieraja forme bardzo literacka. Stres,jak widac dziala mobilizujaco. Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 20:51 I mnie zadziwil!!Zupelnie jakby pisalo jego alterego!!!!Czyzby byl kameleonem? Pozdro ml Odpowiedz Link
glodn-y Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 20:57 Co? glodnemu się dostało? Jak ktos jest kretynem,to nie głodnego wina. Te niby zarzuty to DEBILIZM do kwadratu,jakie włamanie, przecież ,jako jeden z pierwszych miałem dostęp do albumu,a co może nie. a że wykazałem pewne braki w zabezpieczeniu tegoż,no moze troche niefortunnie cóż mój blad ,zostałem za to ukarany,brakiem dostepu,nie mam pretensji. ps A tak poważnie,to dostęp do albumu nie byl mi potrzebny do podglądania. Ale było tam mini forum,wlaśnie po to ,zeby niektóre sprawy omówic, bez różnej maści "niedopieszczonych frustratów" ps A tak z ciekawości? Jeżeli kogos nasze forum mdli,czytajac go dostaje sraczki,albo jeszcze innych reakcji fizjologicznych,to po kiego C..... to czyta!!! To jest fenomen. Ale zostawmy to naukowcom do badan,skończą z szympasami to może i tym się zajma Odpowiedz Link
dado11 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 21:02 Eeee tam takie tam glupoty. Ja tam z wami zostaje. Odpowiedz Link
glodn-y Re: KRYTYKUJA NAS!!!! ps 28.02.04, 21:04 Widzeliście???? Jak miernota chce sie wywyższyc,nawet forum wielkimi literami, jedna (y) jedyna(y) . Ktos mocno zdołowany,ale dlaczego mam wrażenie ,że to ktos..????????? Odpowiedz Link
mammaja Re: KRYTYKUJA NAS!!!! ps 28.02.04, 21:12 Ale przynajmniej mamy temat do wieczornych pogaduszek.Nic tak nie kosoliduje jak budowanie opozycji! Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! ps 28.02.04, 21:15 Glodny,ten ktos ??????? jest wg Ciebie rodzaju meskiego?????? ml Odpowiedz Link
glodn-y Re: KRYTYKUJA NAS!!!! ps 28.02.04, 21:29 Zartujesz ,widziałas chłopa tak sfrustrowanego??? Pijak,brutal,cham 3xtak,ale cos tak głupiego jak te ryczące...... oj,Mario i Ludwiko! tak nisko cenisz tych gruboskórnych brutali) Odpowiedz Link
ewelina10 Komplementy, ach same komplementy... 28.02.04, 21:49 Ryczące czterdziestki..... wyjące pięćdziesiątki, ileż w tym romantyzmu.... Wstąpił we mnie młody duch. Co za oryginalna interpretacja. Szkoda tylko, że sobie tam mamrrrocze coś pod nosem...... hej, Ty tam, jesteśmy tutaj Nie skrywaj się na innych forach .... Odpowiedz Link
glodn-y Re: Komplementy, ach same komplementy... 28.02.04, 21:52 jest,jest! przecież musi jakos odruchy wymiotne wywołac ))) Odpowiedz Link
em_em Re: KRYTYKUJA NAS!!!! ps 28.02.04, 21:55 mammaja napisała: > Nic tak nie kosoliduje jak budowanie opozycji! hihi - święte słowa ))) Odpowiedz Link
rudakitka1 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 21:39 Mam tylko nadzieję,że nikt z Was nie myśli,że to moja robota!!! Nigdzie oprócz Was i forum mojego miasta nie pisuje i nie mam zamiaru.przepraszam,ze zabrałam głos ale trochę sie bałam,że po tym moi" zamieszani" ktos może sobie pomyślec.......R. Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 21:44 Q!!!Widze,ze wrocilas i chyba czynnie,skoro mowisz,ze pisujesz.Chyba musimy detektywa zatrudnic by wiedziec kto zalozyl RCZ.Ale mysle,ze szkoda na to zachodu.Nie takie bryly przed nami byly... A swoja droga Glodny to nie wiadomo wcale,ze to kobieta..Smiem twierdzic,ze sie mylisz.Pozdro ml Odpowiedz Link
glodn-y Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 21:49 Ja i pomyłka!? ktos chce mnie zdolować )))) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 21:53 Jednego jesteśmy pewni - Załozyciel Krytkanckiego Wątku (ZKW) zalogowany jest w portalu Gazety jako mężczyzna. Ze swej strony powiedziałabym, że ZKW jest obojniakiem lub bezpłciowcem, gdyż zgodnie z nazwami geograficznymi Ryczące Czterdziestki okreslają TO miejsce (okolicy Ziemi Ognistej i Cieśniny Magellana (Ameryka Południowa), gdzie występują szczególnie silne sztormowe wiatry, związane z działalnością cyklonów w południowej strefie niskiego ciśnienia). Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 22:01 A skad wiadomo czy jest zalogowany jako mezczyzna? ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 22:02 Mysle,ze to jest ktos,kto ani z nami nie moze byc,ani bez nas....Ciekawy przypadek. ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 22:07 To Ci sie udalo ))).To z logowaniem byl zart...Okropnie tepa dziss jestem,O polotu,hm.POzdro ml Odpowiedz Link
em_em Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 21:54 rudakitka1 napisała: > Mam tylko nadzieję,że nikt z Was nie myśli,że to moja robota!!! wyżej Cię cenię - ale nie ma tego złego - odezwałaś się )))))) Odpowiedz Link
mammaja Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 22:07 To wlasnie tam ostatnio plywal moj synek Odpowiedz Link
glodn-y Re: KRYTYKUJA NAS!!!!Chyba muszę siewynieść bo 28.02.04, 22:15 >postaram sie "przyjzeczbliska" to nie powinno ujsc mu "nasucho"< Możesz polać,tylko nie "cykuty"??? I co mam ,bać się czy śmiać,poradżcie. Mam nadzięje ,że moje"fanki forumowe" )) nie dadzą zrobić krzywdy glodnemu. Odpowiedz Link
monia.i Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 22:33 Głodny - nie czytać! Ale jeżeli już - to śmiać się! Obowiązkowo! Odpowiedz Link
mammaja Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 22:33 No co ML ??????? ! Do broni! Czesc Glodnego w niebezpieczenstwie. Naszych bija, a ty nie wstajesz,za klwaiature nie chwytasz tylko : ???? Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 22:54 Napisalas,ze tam ostatnio plywal Twoj synek,wiec nie zrozumialam,co jest grane... ml Odpowiedz Link
glodn-y Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 28.02.04, 22:33 Mario czekam na podpowiedż,a nie3 na ???????? Odpowiedz Link
oqo Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 00:10 no RK czułem że wrócisz , nie chciałem Cie płoszyć prośbą o powrót wiedząc ile masz ikry w sobie....więcej niż niejeden prezydent , tymbardziej importowany. Odpowiedz Link
jej_maz Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 01:25 Ale fajnie ) Oto jak wazny wplyw na wszystkie aspekty zycia maja ludzie w wieku 40+ - az trudno przejsc obojetnie obok nawet tak niewinnej zabawy jak forum w wydaniu czlonkow tej grupy demograficznej... ale zeby az zakladac forum... no, no, no. Tak czy inaczej mile Przy tej sprawie i zgadywaniu kto sie za tym kryje (niewazne, ale na pewno nie mezczyzna) nasuwa mi sie uwaga o drobiazgu, ktory jedynie na pierwszy rzut oka nie ma nic ze sprawa wspolnego. Jak wiecie, mam powazne zaleglosci w czytaniu i wiecej rzeczy sie domyslam, niz wiem z Waszych wpisow, ale wsrod postow, ktore zdolalem przeczytac, zauwazylem jeden, w ktorym Feline nawiazuje do "minimum lojalnosci" oczekiwanej przez nia od reszty za zalozenie albumu. Hmmm... to tak na powaznie? Lojalnosc ludzka jest laska Panska; na pstrym koniu jezdzi )) Osobiscie nigdy nie robie nic z mysla o czyjejs wdziecznosci a jedynie dla wlasnej radochy - z obserwacji widac, ze tak jest po prostu zdrowiej Tak a propos; link do Albumu na naszym forum zostal zamieszczony natychmiast, a w albumie do forum i strony nie ma do teraz )) Czy to istotne? Absolutnie nie - ale jakos tak mi to wpadlo w oczy czytajac ten temat. PS. Glodny; pytasz o rade? ..."I co mam ,bać się czy śmiać,poradżcie"... Smiac sie! Zycie jest zbyt krotkie aby przejmowac sie pierdolami Odpowiedz Link
warum Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 07:32 Wezme "w obrone" Feline,choc niepotrzebnie, bo moim zdaniem jej intencja nie byla zadna konkurencja dla naszej stronki, tylko umozliwienie forumowiczom szybszego Wklejania swoich fotek, osobiscie zrobionych Bo... jak zauwazyliscie - sa "aktywis/ci/tki"/ sorki za okreslenie, ktorzy maja troche wiecej czasu / albo zwyczajnie szybciej to potrafia uczynic np. ode mnie/ i duzo fotek zeby sie z wszystkimi podzielic! i medal im sie nalezy za te tworczosc - a FELIne, zrobila tylko okienko dla nas - gdzie sie mozna wykazac. Em_Em, i Ty Mark jestescie zajeci/ stronka to praca "za kogos", ta obrobka fotek/, a .... kazdy z forumowiczow juz nalogowo chce podzielic sie z innymi: tym co widzial, co mu sie spodobalo, lub zadziwilo. A lojalnosc - chyba dotyczyla po prostu - odpowiedzialnosci za "wejsciowke". Album zyskal na atrakcyjnosci- wlasnie za mozliwosc " samodzielnosci" , a link do strony? Po co go tam umieszczac, skoro z zalozenia - to "podstrona" dla "strony" i towarzystwo- najpierw musi byc tu 'zapoznane" zeby tam sie zalapac?. PS. Wschod zawialo na bialo , -3'C((a Holenderki mowia,ze im kwiatki prwie rosna?I gdzie tu sprawiedliowsc?))Pozdrawiam spiace NM i czuwajce ranne ptaszki. Milej niedzieli. Odpowiedz Link
em_em Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 09:26 Mark - one mają rację - to my zawalamy trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - wzięliśmy się za coś co nas przerosło strona na której nic się nie dzieje, przestaje przyciągać złapałam zbyt wiele srok za ogon - mimo najszczerszych chęci nie daję rady, a niestety samymi dobrymi chęciami to jedynie piekło wybrukowane bądźcie zdrowi (czego i sobie życzę ps - to nie jest żadne pożegnanie Odpowiedz Link
lablafox Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 09:34 em_em napisała: > Mark - one mają rację - to my zawalamy > trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - wzięliśmy się za coś co nas przerosło > strona na której nic się nie dzieje, przestaje przyciągać > złapałam zbyt wiele srok za ogon - mimo najszczerszych chęci nie daję rady, > a niestety samymi dobrymi chęciami to jedynie piekło wybrukowane > Werbena oferowała swoją pomoc przy obróbce zdjęć , to może ją wykorzystacie. Wspólnie omówcie z nią wymagania techniczne i ok. Pozdrawiam Wszystkich w białą ,zimową , ostatnią niedzielę lutego, lablafox > bądźcie zdrowi (czego i sobie życzę > > > ps - to nie jest żadne pożegnanie Odpowiedz Link
ewelina10 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 01:48 NIc ująć nic dodać Marku. Ps' nie jestem nocnym Markiem. Ja tu na chwilę zajrzałam. Trochę brak Ciebie ostatnio. Oqo, jesteś trochę Tu trochę Tam. Oko Twoje widuję, gdzieś tam przeglądając inne fora. Kiedyś u nas częściej niż.... teraz. Album też odwiedzasz. Mam nadzieję, że wkrótce Twoje zdjęcia też ujrzymy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
felinecaline Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 09:51 Witam Was - niestety, w nastroju minorowym.Marku,cytujesz moja wypowiedz o lojalnosci i komentujesz ja zupelnie blednie. Nie myl, prosze, lojalnosci z wdziecznoscia. Tej ostatniej nigdy sie nie spodziewalam i nie zamierzam, Bron Boze jej wymuszac.Umiescic link gdziekolwiek do czegokolwiek zawsze mozna, jesli tylko jest to celowe. Album jest przeznaczony tylko dla uzytkownikow tego forum, ktorzy jako tacy doskonale znaja adres strony. po coz wiec dodawac link? To forum nie bedac mimo wszystko zamknietym moze odwiedzic ktokolwiek, kto przypadkowo, czy z rozmyslem tu wchodzi, nawet nie zaliczajac sie w sensie "moralnym" do naszego "TWA"(zeby nie bylo watpliwosci i ansow uzywam tego skrotu zartobliwie i z sympatia). Czy wiec dobrze Wam, pragnacym maksymalnej dyskrecji sluzylo zamieszczenie na forum linku do albumu. Jesli zamierzales insynuowac, ze to ja zalozylam krytyczne forum to pudlo na calej linii. Ani do albumu, ani do forum, ani do strony nie przypisuje az takiego znaczenia Owszem, zagladam tutaj i na strone i sila faktu do albumu, ale nie jest to sens mojego zycia i nie widze potrzeby wylewania moich ewentualnych "gorzkich zali" gdziekolwiek, nawet tutaj, co dopiero na jakichkolwiek innych forach. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 10:25 I ja uważam, że powinniśmy czuć się dowartościowani. No... a Głodny najbardziej Jest mi miło, że ktoś poświęca swój prywatny czas i energię na to, żeby zajmować się komentowaniem właśnie naszych rozmów. Trochę mi żal osoby bo długo na tym temacie nie "pojedzie" i będzie to kolejny powód do frustracji ale nie mój to problem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 11:40 Pisalam o tym,ale minelo bez echa,ze mi sie nie podoba umieszczanie linku do albumu "na widoku"!!!!Bo on jest tylko dla swoich a nie dla "czytaczy" niepiszacych.Niepotrzebna to reklama,zwlaszcza,ze album jest sukcesem samym w sobie i reklamy nie potrzebuje.Pozdrawiam ml Odpowiedz Link
mammaja Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 11:49 Dziendobry! Wczoraj udalo mi sie przypadkiem porozumiec z Markiem (efekt - pojscie spac o trzeciej) i sama mam wyrzuty sumienia ,ze za malo materialow jest przygotowanych z mojej strony na stronke. Obiecuje sie poprawic.Do albumu - latwo i przyjemnie ,swietna zabawa. Mam zamiar swoje zdjecia wymieniac. Ale stronka tez powinna sie rozwijac.Milego dnia w ponurej (u mnie) pogodzie. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 11:59 Masz rację. Oprócz kącika poetyckiego, który jest systematycznie uzupełniany, niewiele jest udziału forumowiczów w tworzeniu strony. Czas to zmienić. Nic nie obiecuję, ale... wedrowcze do dzieła. Odpowiedz Link
em_em Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 12:01 marialudwika napisała: > Pisalam o tym,ale minelo bez echa,ze mi sie nie podoba umieszczanie linku do > albumu "na widoku"!!!!Bo on jest tylko dla swoich a nie dla "czytaczy" > niepiszacych. o ile dobrze rozumiem - my jako "zalogowani na stałe" wchodzimy tam automatycznie - ale osoby bez kluczyka po użyciu linka widzą jedynie informację że to "strona dla wybrańców" - mylę się? Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 29.02.04, 12:05 Mozna album miec w ulubionych..I stamtad wchodzic.Wiecej sie nie bede w tym temacie "madralowac". Co do strony,to miejmy litosc nad em_em-ka.My wysylamy materialy a ona tyra!!! Chyba czas nas az tak nie goni?Mozna sukcesywnie...Pozdrowka ml Odpowiedz Link
ada296 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 06.03.04, 23:32 nie mogę znależć "ryczących czterdziestek" ((( Ada Odpowiedz Link
rudakitka1 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 10.03.04, 10:29 Dzisiaj po czyjejś małej podpowiedzi dowiedziałam sie o istnieniu forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15895 Poczytałam trochę i nie wiem czemu Omeri nie podała tego linku? Teraz dopiero zrozumiałam co miała na myśli EM-EM kiedy pisała o alergii na wiewiórki. Ja mam od kilku dni wyrzuty sumienia, ze jestem straszny nerwus i pieniacz. Ale obłudy i tchórzostwa nigdy nie popierałam. Moze ktos jeszcze tak jak ja zyje w nieświadomości,że tylku tu "czterdziestolatkowie" piszą o innych "czterdziestolatkach"-myślę ciekawa to lektura. Nie chce znowu mącić i podjudzać, ale to takie oczyszczenie atmosfery. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 10.03.04, 17:33 Ty Kitka chyba znowu coś próbujesz gdzieś wpychać. Wszyscy wiedzą o tym kącie. Siedzi tam ktoś kto tutaj był niegrzeczny. Kto by się przyjmował co on tam w kącie mruczy. A że kilka forumowiczek tam do tego kąta zachodzi. Są przecież dorosłe i wiedzą co robią. Nie wiem tylko co na to mężowie, że one tak do tego kąta ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rudakitka1 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 10.03.04, 18:26 bodzio49 napisał: > Ty Kitka chyba znowu coś próbujesz gdzieś wpychać. Wszyscy wiedzą o tym kącie. > Siedzi tam ktoś kto tutaj był niegrzeczny. Kto by się przyjmował co on tam w > kącie mruczy. A że kilka forumowiczek tam do tego kąta zachodzi. Są przecież > dorosłe i wiedzą co robią. Nie wiem tylko co na to mężowie, że one tak do tego > kąta ) Pozdrawiam. Bodzio masz racje,jesteś większy i troszke starszy i na pewno mądrzejszy. Od jutra będę do rany przyłóż, tylko mi gorączka zejdzie,bo to wszystko jej wina. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! do Omeri 10.03.04, 20:47 omeri napisała: > Wielkie dzięki za Twój post. Naprawdę nie miałem zamiaru nikogo obrażać ani nawet krytykować. Chyba mam nieco przyciężkie poczucie chumoru. Wobec powyższego proszę o wybaczenie. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 10.03.04, 18:25 Witaj Rudakitko. Bywam na "Spokojnym kącie", który nie tylko z nazwy jest spokojny. Czasami odwiedza go ten sam "nieszczęśnik", który i tutaj bywa, ale szybko jest wycinany. Na Spokojnym kącie nie ma żadnej cenzury. Adminem był Tao27. Kiedy miał kłopoty ze swoim zdrowiem, jego żona z troski o niego skasowała mu konto. Obecnie jest pod nickiem Rosko1. Nie wiem jakie są myśli Em-em i innych osób, o których ostatnio czytam i niewiele cokolwiek z tego rozumiem, a po prawdzie nic to mnie nie obchodzi. Od kilku dni obserwuję Twoje zmagania z interpretacją tego co inni piszą, i usiłowaniem odczytania jakiś podtekstów dotyczących Twojej osoby, które nie zawsze mają z Tobą związek. Doszukiwanie się czegoś w czyichś myślach często prowadzi do "samo destrukcji" Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 10.03.04, 18:40 Ew co do spokojnosci w SK jakos niezbyt sie moge z Toba zgodzic,inna sprawa,ze zagladam tam sporadycznie.Jest tam nie jeden nieszczesnik,ja kto okreslasz,ale conajmniej dwoch.Jeden zionie jakas niezrozumiala nienawiscia do naszego forum a drugi ma ciezki i ordynarny dowcip.Pozdrawiam ml Odpowiedz Link
instant Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 10.03.04, 18:47 Niniejszym informuję, że w żadnym z postów, jakie dotychczas napisałam i zamierzam napisać na tym forum (na innych nie pisuję) nie należy się dopatrywać żadnych aluzji pod adresem jego uczestniczki o nicku "rudakitka1", oczywiście z wujątkiem postów bezpośrednio do Niej skierowanych P.S. Alergię mam tylko na koty i to taką prawdziwą, somatyczną, nie psycho-) Odpowiedz Link
rudakitka1 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 10.03.04, 19:35 instant napisała: > Niniejszym informuję, że w żadnym z postów, jakie dotychczas napisałam i > zamierzam napisać na tym forum (na innych nie pisuję) nie należy się dopatrywać > > żadnych aluzji pod adresem jego uczestniczki o nicku "rudakitka1", oczywiście z > > wujątkiem postów bezpośrednio do Niej skierowanych > P.S. Alergię mam tylko na koty i to taką prawdziwą, somatyczną, nie psycho-) Instant daj spokój,przecież wiesz,że Cię Kocham)). Odpowiedz Link
jej_maz Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 10.03.04, 18:56 ewelina10 napisała: > Czasami > odwiedza go ten sam "nieszczęśnik", który i tutaj bywa, ale szybko jest > wycinany. Na Spokojnym kącie nie ma żadnej cenzury. Nie ma cenzury a jest wycinany... jaki nieszczesnik tu bywa... szukam sensu w tym wszystkim. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 10.03.04, 19:48 jej_maz napisał: > Nie ma cenzury a jest wycinany... jaki nieszczesnik tu bywa... szukam sensu w > tym wszystkim. "(.....) wyjaśnienia Sokratesa Wróciwszy do domu zacząłem miarkować, że od tego człowieka jednak jestem mądrzejszy. Bo z nas dwóch żaden, zdaje się, nie wie o tym, co piękne i dobre; ale jemu się zdaje, że coś wie, choć nic nie wie, a ja, jak nic nie wiem, tak mi się nawet i nie zdaje. Więc może o tę właśnie odrobinę jestem od niego mądrzejszy, że jak czego nie wiem, to i nie myślę, że wiem (....)" Ja też nie widzę sensu i myślę że nic nie wiem..... Odpowiedz Link
jej_maz Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 10.03.04, 20:56 Ufff.... a juz sie balem ze musze udawac ze cos wiem ) Dzieki. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 10.03.04, 21:17 jej_maz napisał: > Ufff.... a juz sie balem ze musze udawac ze cos wiem ) Dzieki. No to jest mi już teraz raźniej A zagadka forumowa ma się coraz lepiej. Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! do jej_meza..... 10.03.04, 21:04 Mark,zjawiles sie,jak meteor i dlatego pewnie nie mozesz "znalezc sensu w tym wszystkim",zreszta to juz i tak niewazne..Pozdro ml Odpowiedz Link
jej_maz Re: KRYTYKUJA NAS!!!! do jej_meza..... 10.03.04, 23:14 Faktycznie - "wpadam" na kilka sekund ale naprawde mi brak Waszego towarzystwa. Jakie tajemnice? Nic nie ma tajemniczego. Jeden z nas poprosil mnie o wycofanie wpisu, mial argument (pomylka) i prosil o dyskrecje. Nie widze w tym nic zdroznego... no moze nie znam calosci, ale chyba nie musze jak ktos mnie o cos prosi? Tak czy inaczej moje yahoo jest zawsze do Panstwa dyspozycji i mojej w miare szybkiej reakcji PS - Jeszcze jedno; nasze forum jest caly czas calkowicie otwarte, nie ma tu zadnej kontroli czy selekcji, a wolnosc slowa jest nieograniczona. Uwazam, ze jest to istotne do podkreslenia, poniewaz jak widac, poziom rozmow wcale na tym nie cierpi a mamy wiele nowych uczestnikow ciagle do nas dochodzacych (tak a propos witam wszystkich ) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KRYTYKUJA NAS!!!! do jej_meza..... 10.03.04, 23:17 Aha,sprawa jest wiec wyjasniona..Lepiej pozno niz wcale.Pozdro ml Odpowiedz Link
instant Re: KRYTYKUJA NAS!!!! do Rudej Kitki.. 11.03.04, 00:03 Instant daj spokój,przecież wiesz,że Cię Kocham)). Masz babo placek! ) Jednak ten, kto pierwszy powiedział, że "kobieta zmienną jest" miał chyba rację (chociaż był to z pewnością facet, bo żadna kobieta by się do czegoś takiego nie przyznała). Ale cóż, przyjmuję Twoja deklarację za dobrą monetę. Zawstydzasz mnie,aż się zarumieniłam. Doprawdy nie zasługuję na aż tyle Odpowiedz Link
jej_maz Re: KRYTYKUJA NAS!!!! do jej_meza..... 11.03.04, 00:04 Oj! Przepraszam - nie wiedzialem ze wlasnie "TO" bylo ta sprawa Odpowiedz Link
dado11 Re: KRYTYKUJA NAS!!!! 11.03.04, 00:23 Przeczytalam to wszystko powyzej i chyba z racji pory dnia, niewiele kumam. Zreszta wyglada na to, ze idzie ku dobremu. Zatem w dobrym nastroju mowie wszystkim dobranoc)))) Odpowiedz Link