jej_maz 13.03.04, 20:54 Gdzie jestes? Czy wszystko w porzadku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina10 Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:04 O to samo chciałam wcześniej zapytać. Może jeździ na nartach korzystając z ostatnich uroków zimy Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:07 Może z głodu osłabł!!! Głodny - w herbaciarni czeka gorący posiłek (wprawdzie wczorajszy, ale jadalny). Odpowiedz Link
alfredka1 Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:15 Dzisiaj w górach halny, wię niech cię szybko do nas przywieje. A może nie jesteś w górach??? no to chociaż rzeknij słowo dla uspokojenia. Odpowiedz Link
wodnik33 Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:08 hej, hej Głodny, czyżbyś wyjechał na narty? wracaj do nas. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
omeri Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:15 Po co wywoływac wilka z lasy, jeszcze pogoni wiewiórki. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:23 omeri napisała: > Po co wywoływac wilka z lasy, jeszcze pogoni wiewiórki. Wiewiórki - modny temat. jak wiecie kocham serial "Przystanek Alaska". Istnieje wirtualny klub milosników tego serialu, i co pewien czas dostajemy różne zagadki do rozwiązania. Ostatnio padło pytanie co jedli bohaterowie serialu po awaryjnym lądowaniu w puszczy alaskańskiej. Odpowiedź - oczywiście pieczyste z wiewiórek. Uważam, że smak może być interesujący Odpowiedz Link
jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:26 Glodny i wilk z lasu? Glodny goni wiewiorki? O czy piszesz? Odpowiedz Link
mammaja Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:33 Czyzbys nie znal bolaczek tego forum ? Juz sie uspokoilo i znowu zaczynacie z wiewiorkami? A jak ktos ma rozdwojenie jazni i nie wie czy jest Glodny czy Paan Glodny to widocznie siedzi i mysli nad nowym nickiem. Odpowiedz Link
marialudwika Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:40 Tez tak uwazam a Mark chyba wie to najlepiej.Pozdro ml Odpowiedz Link
jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:44 A mnie brakuje Glodnego a nie zadnego Paana Glodnego, a o wieworkach nic nie wiem i chyba wiedziec nie chce i nie potrzebuje. Czytam tylko nasze forum i nie wiem, czy jest to wada czy zaleta, ale mysle, ze dzieki temu zyje mi sie spokojniej. Odpowiedz Link
marialudwika Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:54 Moze to moja wada,ale ja czytam rozne fora i w kilku uczestnicze.Dowcipy o wiewiorkach jakos mi nie leza.Nie wszyscy wszystkich musza lubic.Mozna siebie ewentualnie omijac i juz.Pozdro ml Odpowiedz Link
jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:08 Glodny! Na Boga zywego! Cos ty zrobil tym wiewiorkom! Teraz to juz musisz sie odezwac i mi powiedziec bo cholery tu dostane. A tak swoja droga, to ilu z pozostalych moze z czystym sumieniem powiedziec ze nie uczestniczy w innych forach pod innymi nickami? Ile z tych "innych" nickow jest tak nieskazitelnie grzecznych, czystych i bez zadnego "przywalenia blizniemu tylko za zywota"? Do diaska; znam Glodnego, lubie Glodnego, brakuje mi trafnych komentarzy Glodnego, pytam sie o Glodnego, chce aby Glodny znowu zaczal tu pisac i juz! Podobnie bym reagowal na brak kazdego innego "odzawszetutaj" uczestnika forum. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:16 Twój post Marku okazał się 13 i od dzisiaj bedę tej liczby unikała z daleka. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:24 O aktora tego nieszczęsnego dramatu. Sama jestem przybita i nie doszłam jeszcze do siebie. Muszę za wszelką cenę o tym zapomnieć, aby nie stracić wiary w człowieka. Więcej już nie wrócę do tego tematu. Wybacz Marku. Mam nadzieję, że to wynika z Twojego zapracowania. Odpowiedz Link
jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:28 Hmmm... bardziej z niewiedzy i wiesz co? Czsami lepiej nie wiedziec, a wiec umiere w nieswiadomosci. Z reszta... robta co chceta Amen Odpowiedz Link
marialudwika Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:25 Wroce do nickow.Mam na sumieniu uzywanie kilka razy nieswojego nicka,ale tylko na forach,gdzie nie trzeba sie logowac.Wyjatkiem byl niejaki Incognito,gosc zabawy ostatkowej i jeszcze jeden "osobnik" bardzo kulturalny i nie na tym forum,pochodzil z Kanady/teoretycznie,hm/.Pozdro ml Odpowiedz Link
warum Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:35 Mnie tez brakuje Glodnego, mimo jego "plamy" w albumie. Nie tylko jego, bo im wiecej glosow tym... atrakcyjniejsze rozmowy. Odpowiedz Link
jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:17 Obiecuje ze to ostatni raz. Zadalem sobie trud poszukania wpisow Paan.Pann a nawet niektore przeczytalem. Z tego co znalazlem, to ktos, troche niezrecznie, ale mam wrazenie ze nie zlosliwie, napisal o jedzeniu wiewiorek w Chinach na co Paan.Paan wyzwal go od kretynow (odbieram to jako obrone Rdejkitki). Ewidentne niezrozumienie "na laczach"; pierwszy nie mial pojecia o instnieniu kogos o nicku Rudakitka a drugi trzepnal z grubej rury. Ot i wszystko (chyba ze cos pominalem). Reszta nie ma znaczenia, bo coz nas obchodzo czyjes sympatie i antypatie, lub poglady polityczne (tych niuansow juz kompletnie nie rozumiem). Na 61 znalezionych wpisow pod tym nickiem przeczytalem moze z 20 w tym jeden na naszym forum i... jakos nic zlego nie znalazlem. Z tym ze tak jak mowie; jestem sto lat za murzynami - mam tu na mysli zycie forumowe, bo jak widac na zalaczonym obrazku, uczestnictwo na forum to mala czesc jego zycia. Duza buzia wszystkim! Pa! Odpowiedz Link
glodn-y Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:10 Mark dzięki!! Przyjaciól poznaje sie w biedzie. Alfredko!Wodniku!KOCHAM WAS,a,że z waszej"fabrycki" nie mogło wyjść coś "wybrakowengo" to też "to" kocham! Co do rozdwojenia,rozstroju,rozczwo...cholera,nie wiem jak napisać,jażni? Mammajko pomocy) Co do futerkowych,to jeżeli chciałem zjeśc a nie bronić,to szkoda słow! Co do albumu,fakt zrobiłem błąd ,że na fali eufori(początkowej)wlazłem tam, ale Felinka mi wytłumaczyła co i jak ,i ,już mnie nie ma. ps Najbardziej przykre. Fakt: Używałem kilku nicków(a kto tego nie robi,prawda Mammajko) Ale nigdy,NIGDY,nie obrabiałem dupy forumowiczkom z forum 40+ aby podlizać się jakiemuś panu ze strefy euuuuuuurrrrrrroooo. Odpowiedz Link
jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:22 Dzieki zes sie odezwal i przeczytaj moj wpis wyslany w tym samy czasie co Twoj; dokladnie tak to odbieram. A w ogole, to nie ma jak piwko i troszeczke relaksu w podejsciu do zycia - to tak do wszyskich Odpowiedz Link
glodn-y Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:32 jej_maz napisał: > Dzieki zes sie odezwal i przeczytaj moj wpis wyslany w tym samy czasie co Twoj; > > dokladnie tak to odbieram. A w ogole, to nie ma jak piwko i troszeczke relaksu > w podejsciu do zycia - to tak do wszyskich Dlaczego?tylko faceci, nie zawsze najmłodsi,mają ten relakas! Czyżby piwko?? Odpowiedz Link
jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:36 O tym - relaks a raczej jego brak jako problem ktorejstam Rzeczpospolitej - to juz w innym temacie Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:30 Witaj, i dobranoc. Już rąk nie czuje od tych gałęzi oliwnych. Czuję się tak, jakby tornado przeszło przez plantację oliwek. Odpowiedz Link
vikay Re: GLODNY!! 14.03.04, 00:03 Ty to jesteś zwykły przygłup który obrobi dupę własnej matce a na forum szczególnie ale jak widomo świat jest mały i pełno na nim głupków i kretynów czego jesteś szczególnym okazem. Odpowiedz Link
oqo Re: GLODNY!! 14.03.04, 00:07 vikay napisał: > Ty to jesteś zwykły przygłup który obrobi dupę własnej matce a na forum > szczególnie ale jak widomo świat jest mały i pełno na nim głupków i kretynów > czego jesteś szczególnym okazem. --------zgubiłem się - o kim piszesz ? o głodnym czy o rosco? Odpowiedz Link
glodn-y Re: GLODNY!! PS!! 13.03.04, 23:40 W "moje forum"jest opcja,mój nieprzyjaciel,(wpisz login) i po sprawie "glodnym" Odpowiedz Link
glodn-y Re: GLODNY!! PS!! 13.03.04, 23:46 Mam zjeść?? Nie jestem glodny,właśnie białą kiełbaske z chrzanikiem i pieczywkiem.... Odpowiedz Link
rosko1 Re: GLODNY!! PS!! 13.03.04, 23:58 Teraz nie ma czasu na zajmowaniem sie tym elementem ale za kilka dni postaram się wam podać dokładniusieńki adresik tego faceta włącznie z pięterkiem na którym mieszaka, od dzisiaj kilku mądrych ludzi się nim zajeło tak ze spokojnie poczekamy aż go zlokalizują. Mam nadzieję że mnie nie zawiodą a potem zrobimy sobie ucztę z Głodnego vel Pann -Pana. No cóz idiotów trzeba eliminować z normalnego społeczeństwa. Odpowiedz Link
glodn-y Re: GLODNY!! PS!! 14.03.04, 00:29 Pomogę ci Rosko vel tao27 vel vigert vel vegeyent vel jeszcze 24 nicki Warszawa-Falenica 04-912 niuchaj ,niuchaj piesku a może coś (jakieś G....)znajdziesz, może nawet glodnego też.. Odpowiedz Link
olga55 Re:Do całego 40+ 14.03.04, 00:30 Przepraszam, ze sie wtrącę,ale jej_mezu i inni.Jesli czytaliście posty paan_paana tylko o wiewiórce, to niestety ,ale muszę was wyprowadzić z błędu.Paan_paan uzywa sobie ile wlezie i to całkiem niewybrednie na kilku innych forach.Dlaczego?Nie mam pojęcia.Ma jakieś swoje forumowe antypatie i je dość konsekwentnie atakuje.Nie wiem ,które oblicze jest prawdziwe. Przykre to wielce. Odpowiedz Link
paan.paan Re:Do całego 40+ Oleńko 14.03.04, 00:41 olga55 napisał(a): > Przepraszam, ze sie wtrącę,ale jej_mezu i inni.Jesli czytaliście posty > paan_paana tylko o wiewiórce, to niestety ,ale muszę was wyprowadzić z > błędu.Paan_paan uzywa sobie ile wlezie i to całkiem niewybrednie na kilku > innych forach.Dlaczego?Nie mam pojęcia.Ma jakieś swoje forumowe antypatie i je > dość konsekwentnie atakuje.Nie wiem ,które oblicze jest prawdziwe. Cześć omeri.Sorry,ze spytam,bo nie zawsze wszystkiego się można doczytać.O co chodzi z wiewiórkami.Domyślam sie mniej wiecej ale w czym tkwi problem?? KOCHAM fałszywe ... Paan.paan > Przykre to wielce. Odpowiedz Link
jej_maz Re:Do całego 40+ 14.03.04, 00:43 Olgo. Widzisz... nie bywam na innych forach i nie znam Paan.Paan'a. Znam Glodnego z naszego forum i tego Glodnego lubie. Co do antypatii i wybrednosci opinii, to wiem, ze jest tez i ktos, kto na innych forach niezle sobie uzywa i na mnie. Dlaczego? Tez nie mam pojecia (albo wyjasnienie powinno znalesc sie na watlu pt; "Zazdrosc"), ale forumowe antypatie sa czyms normalnym. Takie jest zycie, a ja nie mam ani czasu ani ochoty analizowac problemy emocjonalne osob trzecich. Wiem jedno; nie pozwole na osobiste wycieczki poza granice przyzwoitosci na tym forum miedzy zadnymi stronami. Odpowiedz Link
olga55 Re:Do całego 40+ 14.03.04, 00:54 Nie wiem,dlaczego pisząc do mnie zwróciłes się per "omeri". Ja mam tylko jeden zalogowany nick i pod tym występuje na forach prywatnych.Nie ja pisałam, że glodny i paan.paan to jedno,ale nie zaprzeczyłeś,więc chyba to prawda.Z wiewiórkami nie ja zaczynałam,na forum "spokojny kąt", ale nie podoba mi sie sposob w jaki piszesz do tao i później rosko.Nie wiem,skąd Twoja nichęć,ale Twoje posty wydały mi sie po prostu obraźliwe.Ot co. Odpowiedz Link
ada296 Re:Do całego 40+ 14.03.04, 00:55 kurcze sprężyłam się w sobie i przeczytałam wszystkie posty wiedziałam, że był jakiś konflikt dotyczący Głodnego i Rudej ale szczegóły są mi obce (podejrzewałam nawet, że konflikt dotyczył znajomości pozaforumowej) lubię Rudą (która mnie też lubi )) lubię Głodnego ... wszystkich Was lubię i jest mi smutno, że tyle tutaj niesnasek a może faktycznie pójdziemy wszyscy na herbatę do Wędrowca i ukoimy sobie nerwy pozdrawiam Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re:Do całego 40+ 14.03.04, 01:00 Wprawdzie jestem już w nocnym odzieniu, ale na herbatę zapraszam wszystkich i proszę o spokój i radość, i w całej swej naiwności proszę o utrzymanie forum w całości. Nie przenośmy uprzedzeń, nie mowmy o groźbach, bo to źle brzmi, nie straszmy innych, mniej i bardziej zainteresowanych osób, bo.... jesteśmy tylko w świecie wirtualnym. Wystraczy jedno kliknięcie i nie ma nas. Może mam na myśli kliknięcie komputereowe, a może przycisk na detonatorze... Odpowiedz Link
jej_maz Re:Do całego 40+ 14.03.04, 01:04 Musze spadac (mam gosci) ale herbatke chetnie rano. Moze nawet jakas rozmowan na spokojnie przy niej? Pa, dobranoc i prosze; bez przesady... Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wedrowiec 14.03.04, 01:06 Eee, może innym razem Zimno mi w koszuli nocnej, idę spać. - Odpowiedz Link
nickt1 Re: Wedrowiec 14.03.04, 01:10 skoro brak osób podwyższających ciśnienie to nieomylny znak że pora do śpiwora. Odpowiedz Link