ewelina10 13.07.13, 09:47 Tym razem w Chorwacji byliśmy w większości czasu na wodzie, na naszym małym jachcie motorowodnym. To była dla nas największa atrakcja przemierzać Adriatyk od strony urokliwych portów, porcików z małymi osadami, których jest mnóstwo. Przez kilka dni upały 36-stopniowe dawały się we znaki i tylko ulgę odnajdowaliśmy w różnych „dzikich” zatoczkach do których można było dotrzeć tylko drogą wodną. Byliśmy tam ponad miesiąc, ale tylko do niewielu miejsc udało nam się dotrzeć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaja Re: O naszej Chorwacji 13.07.13, 10:04 Ewelinko, fantastyczna podróż, piekne zdjecia - oddają urok chorwackich miasteczek i przyrody. Tylko po cichutku pozazdrościc takiego miesiąca ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: O naszej Chorwacji 13.07.13, 11:15 Jakie "po cichutku"??? Ja w głos pozazdroszczę tak, że aż tchu brak! Ew., no cudo po prostu, i sam pomysł wyprawy, i widoki, i wewogle (zam.). Aż mi się zachciało nauczyć pływać łódkami! Skrobię się w głowę, jak gdzie i co. Ściskam, J. Odpowiedz Link
lablenka_x Re: O naszej Chorwacji 13.07.13, 15:59 Ja ,prawie jak Jutka, wyję z zachwytu, tym bardziej,ze na Chorwację choruję od czasów studenckich. Ewelino piekne fotki i musiała to byc cudowna podroż.Piszesz miesiąc,a wydawałoby sie,ze dopiero co wyjeżdżałać Odpowiedz Link
monia.i Re: O naszej Chorwacji 13.07.13, 23:13 Ewelinko - fantastyczne Dziękuję Byliśmy..ile lat temu? Może pięć. Do dziś wspominam z zachwytem Odpowiedz Link
ewelina10 Re: O naszej Chorwacji 16.07.13, 09:22 Cieszę się, że mogłam troszeczkę umilić czas. Na pocieszenie dodam, że nie jest tam daleko a ceny znośne w porównaniu do naszych kurortów Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: O naszej Chorwacji 17.07.13, 23:04 Widzę mój ukochany Zadar!! Wróciłam stamtąd dwa tygodnie temu... Odpowiedz Link
ewelina10 Re: O naszej Chorwacji 18.07.13, 09:28 No to może gdzieś minęłyśmy się po drodze Odpowiedz Link
joujou Re: O naszej Chorwacji 18.07.13, 19:48 Wspaniale pooglądać i pomarzyć... Dzięki Ewelinko! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link