marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 04.09.04, 07:10 Heeeh,odebrano mi to,co moje ((( Mam nadzieje,ze sie to nie powtorzy Bede warowac teraz na mich NM,jak pies,do tego zly... Dawno nie mialam tak krotkiej nocy!!!Klebek nerwow sie zrobilam "I juz"! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 04.09.04, 10:40 Witajcie moje Panie. ML - mówiłem, nie śpij! Bycie szefem KNM to nieustający obowiązek.) Odpowiedz Link
instant Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 04.09.04, 11:10 Alescie, Marki nabalaganili ) Wystarczy na jedna noc spuscic Was z oka ) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 04.09.04, 11:15 To nie spuszczać z oka. Trwać na posterunku. Jak powiedział W.I. Lenin-"ludziom trzeba wierzyć, ale należy ich kontrolować" Nie spać, nie spać! Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 04.09.04, 23:27 Halooo ))) Z lampka wina w prawej lapie macham lewa na powitanie... Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 04.09.04, 23:38 Witaj. Ja przy herbacie pozostanę. Robi się "ludniej" Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 04.09.04, 23:44 Herbaty o tej porze nie lubie - spac potem nie moge... (a jakbys sprobowal wino zamiast herbaty wieczorami?? moze bezsennosc by sie zmniejszyla?? ))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 04.09.04, 23:46 Rozpatruję inną mozliwość. A może wziąć posadę nocnego stróża? (alkoholu naprawdę nie lubie. Po prostu mój organizm b. źle go znosi) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 04.09.04, 23:50 posada nocnego stroza jest z rodzaju nie bardzo bezpiecznych... lepiej juz pozostan naszym dyzurnym nocnym markiem... Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 04.09.04, 23:55 Przekonałas mnie ) Nie biorę tej posady. Podejrzewam zresztą, że nie mam kwalifikacji na to stanowisko. ( brak mi tzw. ABS) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 04.09.04, 23:56 Hamulcow nie masz??? No, no .... ))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:01 jowoj napisał: > abs - absolutny brak szyi ********* hahahaha dooobreee !!!! ))))))))) ja ich nazywam: krotkoszyi i niskoczoli Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:06 Dwie komórki. Jedna przy pasku Jeżeli mijasz się z prawdą - przynajmniej się jej ukłoń... Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:14 Ale ich przynajmnie nie męczą lęki egzystencjalne ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:15 wole chyba miec leki i okazjonalne depresje, niz dwie komorki-jedna przy pasku.... )))))))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:24 A wiesz, że nie jestem o tym do końca przekonany? Pomyśl jak nieskomplikowane jest ich życie. A my dzielimy włos na czworo. Niestety, podejrzewam, ze nie możemy się juz wycofac Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:33 jowoj napisał: > A wiesz, że nie jestem o tym do końca przekonany? Pomyśl jak nieskomplikowane > jest ich życie. A my dzielimy włos na czworo. Niestety, podejrzewam, ze nie > możemy się juz wycofac ********** jak mawial sp. Jasiu Himmilsbach, "sadze, ze watpie"... ))) juz za pozno ))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:44 jowoj napisał: > Zawsze jest wyjście *********** Przepis na lobotomie domowym sposobem ( (c) Jutka 2004 ) Idzie sie na brunch. Zamawia sie bloody mary z selerem naciowym w szklance. Podnosi sie szklanke z napojem do ust w taki sposob, aby seler sie zgrabnie wsunal do nosa. Wychyla sie szklanke, seler przebija sie przez nos, wbija sie w przedni plat mozgu, i w ten sposob tanio i w miare przyjemnie mamy lobotomie, pozbywamy sie zarazem angstow i innych lekow i depresji. ))))))) (napisalam to na forum obok pare miesiecy temu... tak mi sie przypomnialo... )))))))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:47 Nie miałem pojecia, że to takie proste) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:48 Nie mam chyba najlepszego dnia. Ta katastrofa w Osetii dała mi mocno w kość Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:58 jowoj napisał: > Nie miałem pojecia, że to takie proste) ********** zeby tylko to bylo takie proste... ))) tak sobie fantazjowalam Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:01 > zeby tylko to bylo takie proste... ))) > tak sobie fantazjowalam a ja już biegłam po zadane składniki co by sobie porządek w mózgu zrobić Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:04 jowoj napisał: > Dajcie w menu coś bez akoholu ;-( ********* Wojteczku, zmien nazwe drinka z bloody mary na virgin mary - bez alkoholu... ))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:05 Bardzo podoba mi sie nazwa) Szczególnie słowo "virgin" Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:09 jowoj napisał: > Bardzo podoba mi sie nazwa) Szczególnie słowo "virgin" ********* niech ci smakuje virgin mary - a od dziewic sie trzymaj z daleka: za duzo pracy..... (co ja plote.... ))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:11 Słusznie prawisz) =========== Jeżeli mijasz się z prawdą - przynajmniej się jej ukłoń... Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:03 ada296 napisała: > a ja już biegłam po zadane składniki co by sobie porządek w mózgu zrobić ********* jak juz bedziesz w Paryzu, to Ci pokaze jak to sie robi... obie sobie porzadek zrobimy ))))))))))))) Odpowiedz Link
sorta Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:48 Mam biala plame na lomputerze gdy otwieram forum glowne np. Rozne. Tez tak macie w tej chwili ? Odpowiedz Link
sorta Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:53 To co to moze byc ? jesli naciskam rowiesnicy to 40+ ani nic wiecej nie wyswietla sie. Jesli naciskam bezposrednio pod rowiesnikami widoczne 40+ jest ok Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:56 ja przez jakis czas nie mialam ulubionych forow, ale juz jest ok Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:58 informowałem się w GW. Jest awaria portalu ale wszystko wraca normy Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:59 nie wraca na "Różne" biała plama jak u Sorty i ciągle mnie wywala Odpowiedz Link
sorta Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:02 Dzieki. Jakis niemiecki dostawca neta chwilowo, nie wiem jaki bo korzystam goscinnie. A czy Wiecie moze, czy istnieje forum ZGUBIONO - ZNALEZIONO, jesli tak to w czym szukac. Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 00:59 Niektórzy nie widzą podlinkowanych forów Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:08 Noc jest piekna!!. Sczególnie taka ciepła noc Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:10 marialudwika napisała: > Znowu noc????? ******** ML, spalas? Ja ide teraz, juz mnie sen troche dopada.... Dobranoc, nocne marki )) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:12 Dobranoc. Niedługo znowu zostanę sam na mostku) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:16 a gdzie jest Wywrot ?? ktoś coś wie ?? Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:19 Nie było informacji o absencji. Ale dziś sie gdzieś natknałem na nią? Tylko zabij, nie wiem gdzie widziałem Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:17 )) Wlasnie tak!!! Nad klawiatura,totalny obled! Az wstyd!Ide do lozka! Dobranoc! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:25 Nie obrażaj mnie)) Jakie spanie? Ja? Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:37 Pewnie posypiasz w dzien Ja mam taka metode,ale dzisiaj mi sie nie udalo,wiec teraz dobranoc! Wszystkim NM i ich stworkom,kotkom i pieskom,i papuzkom-moim i Instant! ml Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:38 Jowoj powiem Ci szczerze nie rozumiem jak można spać 4 godz. ja śpioch jestem totalny i gdybym miała warunki ku temu mogłabym spać i 12 godz. i nie byłoby mi żal życia na spanie dzisiaj wstałam ok. 13 bo mnie syn obudził Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:40 Po prostu. Usypiam, budzę się po 3-4 godzinach i sen poszedł precz. W chemię "nie pójdę" Boję się. Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 05.09.04, 01:51 Chyba zniknę na dziś. Nie czuję się zbyt dobrze. Dobranoc wszystkim NM Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:10 Smutny dzis wieczor.. Jutko,piszesz,ze znasz dobrze Kaukaz i Rosje. Wstyd sie przyznac,ale ja o Oseti nigdy przed ostatnia tragedia nie slyszalam. Jak i gdzie mozna sie czegos dowiedziec /rzetelnego/ o tym regionie i jego problemach?Wiem tylko to,co zdolam znalezc w sieci,ale odnosze wrazenie,ze sa tao informacje nieobiektywna... ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:13 ML, podrzuce pare rzeczy na dniach (teraz za pozno, jutro pierwszy dzien w robocie itepe...), tylko powiedz w jakich jezykach sie "poruszasz"? Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:27 Angielski rozumiem dobrze.Najlepiej po ang. wiec.Oczywiscie,ze jak bedziesz miec czas i tzw. spokojniejsza glowe.Znam ,nieco,rosyjski,ale duzo zapomnialam. ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:29 marialudwika napisała: > Angielski rozumiem dobrze.Najlepiej po ang. wiec.Oczywiscie,ze jak bedziesz > miec czas i tzw. spokojniejsza glowe.Znam ,nieco,rosyjski,ale duzo zapomnialam. ********* OK ML z angielskimi nie powinno byc problemu, pobuszuje w polskich - musze sprawdzic jakosc Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:14 Jutka!!! zapowiadałaś swoją obecność i co??? Witam )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:23 jowoj napisał: > Jestem. Moge pozostać? ******* jasne, ze mozesz ))) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:27 Przepraszam Jutka. Ale nie cierpię takich tanich gestów. Wychyliłem się, więc mogłem mieć możliwośc poznania ostracyzmu)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:31 jowoj napisał: > Przepraszam Jutka. Ale nie cierpię takich tanich gestów. Wychyliłem się, więc > mogłem mieć możliwośc poznania ostracyzmu)) *********** alez jowoj, za co Ty mnie przepraszasz???? badz soba. i juz (cytat Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:23 wywrot53 napisała: > Jutka!!! > zapowiadałaś swoją obecność i co??? > Witam )) ********** przeca jestem!!! juz do ML tu pisalam )))) witaj, wywrot ))) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:43 jutka1 napisała: > ********** > przeca jestem!!! > juz do ML tu pisalam )))) sorki Daty mi się popitoliły Sadziłam, ze to wczorajsze wpisy Byłam pewna, ze dzisiaj zaczyna się 7)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:45 Wywrocie, alez nie ma sprawy!!! )))))))) niedlugo spadam, ale bylam, prosze o odnotowanie Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:22 W kocim raju nie ma martwych myszy, Zimnych piwnic i okrutnych dzieci, Płaczu kociąt, których nikt nie słyszy, Resztek jadła wrzuconych do śmieci. W kocim raju nie mieszka się w brudzie, Nikt nie bije i zły pies nie warczy, W kocim raju są po prostu dobrzy ludzie I to kotom za niebo wystarczy. Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:28 Podobnie jest w psim raju,tyle,ze mniej czysto.... ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:30 marialudwika napisała: > Podobnie jest w psim raju,tyle,ze mniej czysto.... *********** prosze sie nie klocic o koty czy psy )))))) ja lubie i koty i psy, z roznych powodow Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:32 Alez Jutko!Ja tez lubie i jedne i drugie!!! )) A co do klotni...NIE!I jeszcze raz NIE! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:34 marialudwika napisała: > Alez Jutko!Ja tez lubie i jedne i drugie!!! )) > A co do klotni...NIE!I jeszcze raz NIE! ********** ZADNYCH KLOTNI BO BEDE PRAC PO MORDZIE )))))))))))))))))))))))))) pardon, caps sie zaciely Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:38 witam w klubie i witam Wywrot? gdzie byłaś gdy Cię nie było ? Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:40 kurcze zaczęła się szkoła i wstawanie o 7.03 ciągle chodzę z lekka niewyspana Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:42 nie przypominaj, Ado jutro o 7:30 pobudka, grrrrrrr Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:49 Ado, jestem cały czas Czytam wsio A pisaś jeszcze nei bardzo mogę Jutro ide po skierowanie na fizykoterapię Może to coś da Narazie piszcie, zebym miała co czytać Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:52 Wywrot fizykujterapiuj się i niech pomoże a tak z innej beczki która z Was Warszawianek widziała różowe świecące jelenie ?? Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:53 Widzialam w TV Z tego co słyszalam byl konkurs na imiona dla nich Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:56 ale "na żywo" któraś z Was widziała ? Instant - powiedz, że widziałaś Odpowiedz Link
instant Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:58 Qrcze, jakie jelenie? Nic nie wiem? ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:00 instant napisała: > Qrcze, jakie jelenie? Nic nie wiem? ) *********** na Polach Mokotowskich plastikowe rozowe jelenie..... czytalam.... Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:03 a w nocy świecą w piątek je zobaczę Odpowiedz Link
instant Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:06 ada296 napisała: > a w nocy świecą > w piątek je zobaczę > Pola Mokotwskie to prawie o rzut beretem ode mnie...piatek, powiadasz? Chlop do mnie przyjezdza w czwartek, to moze mu tez zafunduje taka atrakcje? ) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:07 um.warszawa.pl/v_syrenka/new/?dzial=aktualnosci&ak_id=1098&kat=2 podobno do końca nie wiadomo co to za zwierzęta ale dla mnie to lejenie ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:07 A moze się spotkany kolo tych jeleni??? Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:04 Podświetlane nocą Ale wyglądają raczej jak łosie Odpowiedz Link
instant Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:13 Różowe, świecące jelenie pojawiły się nad tunelem Wisłostrady na wysokości ul. Lipowej... Ale to nie jest na Polach Mokotowskich, niestety, tylko o wiele dalej ode mnie, pod skarpa wislana Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:04 Pomoze napewno Wywrot!!Trzymam kciuki! ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:06 ML, licze na to A jak nie to każę ja sobie amputowac Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:08 Wywrot bardzo mi przykro, że tak Cię to trzyma przecież to już ze dwa tygodnie Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:14 Oj,chyba dluzej Ado!! ml P.S.Dzis sie nie dalam wyprzedzic!!!! Odpowiedz Link
instant Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:16 A w ogole, to witaj Wywrocie o anielski glosiku ) (Nawijalysmy sobie z Wywrot w tym tygodniu przez telefon przez dobra godzinke) ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:22 Witaj Instant)) Po wypalaniu 40 fajek dziennie to on napewno jest anielski)) Ado mnie to trzyma od 14 sierpnia (( Tak na powaznie To spotykamy się??? Nie mam pojęcia gdzie to jest ale żebym na glowie miala stanąc to trafię A moze ktos się jeszcze przyłaczy??? Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:24 spotkajmy się ale po ciemkiemu co by lejenie świeciły Instant - też będziesz ? godzinę dokładną zaś ustalimy ) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:32 To była tylko metafora. Takie problemy mamy MY. Co nie oznacza, że sa mniej ważne.O jakim raju marzą dzieci Kaukazu? Odpowiedz Link
instant Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 00:52 Witam Szanpanstwa Klubowiczow ) Juz nie chce dzis o dzieciach Kaukazu, wybacz Wojtku. To nic nikomu nie pomoze, jesli bedziemy ten watek ciagnac i tu. I nie jest to z mojej strony zadna znieczulica, bo ciezko przezylam wydarzenia ostatnich dni, a jeszcze ciezej Dubrowke, gdyz akurat wtedy moja mam bya w Moskwie, a jej komorka dziwnym trafem stracila zasieg akurat tego dnia. Wyciszmy emocje przynajmniej tu, bardzo o to prosze. Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW XXX 06.09.04, 01:13 Popieram te prosbe,jestesmy wszyscy zdolowani. ml Odpowiedz Link