jutka1 13.09.04, 21:50 dzisiaj rozmowa nt. dlaczego Wojciech taki czepliwy.... o jedzeniu... i o czym nam sie zachce. I tyle... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 21:53 Tyś rzekła. dixi! Acha, zżarłem 04 kg krówek (+ -)I jakos mi tak, hmmm. Zrobie sobie gorzkiej herbaty)) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 21:54 Oczywiscie. Nie uwazam ,ze komus wadzimy,a jesli to sie niebawem dowiemy. Trolle sie nie licza. ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 21:56 Słusznie prawisz ML ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 21:57 tak jest ML jesli watek zartobliwy moze wadzic... myslalam, ze tutaj wojen nie ma ))))))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 21:59 Jeszcze sie nie urodzil,zeby wszystkim dogodzil (((( ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:16 ML, pytanie: znasz/lubisz hocpot (nie wiem jak to sie pisze po nederlandzku) - jak juz o kulinariach...?? Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:17 Hucpa, to polska specjalność. Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:22 Polska? Napewno? ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:24 hucpa pot. bezczelność, tupet, arogancja. Etym. - herb. huspa 'jw.' ))))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:32 Dlatego zdziwilam sie,ze polska )))) ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:20 Hutspot Jutko znam,ale niezbyt lubie ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:26 marialudwika napisała: > Hutspot Jutko znam,ale niezbyt lubie ********** pytam, bo kiedys dawno mialam znajomego Holendra, ktory zaprosil mnie do siebie na kolacje (bylo to w US) na "tradycyjne holenderskie jedzenie".... Zapodal na stol ow specyjal... bylam troche zadziwiona, ze takie proste, a podaje z duma jak najwykwintniejsza potrawe ))))))))) z kuchni NL lubie zielona grochowke... nie znosze krokietow! Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:31 Oj,nie popisal sie ten Holender,ale z drugiej strony prawde mowiac ich kuchnia jest raczej beznadziejna.Jedyne ,co ewentualnie lubie jest mosterd soup,zima! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:33 marialudwika napisała: > Oj,nie popisal sie ten Holender,ale z drugiej strony prawde mowiac ich kuchnia > jest raczej beznadziejna.Jedyne ,co ewentualnie lubie jest mosterd soup,zima! ********* ooooo rzeczywiscie, zapomnialam o zupie musztardowej, tez lubie... kiedys usilowalam odtworzyc, ale odnioslam kleske... Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:39 I ja nie znosze krokietow!!!Ale moja tesciowa robila pyszne. ml Odpowiedz Link
jutka1 autopoprawka.... 13.09.04, 22:41 jutka1 napisała: > ooooo rzeczywiscie, zapomnialam o zupie musztardowej, tez lubie... > kiedys usilowalam odtworzyc, ale odnioslam kleske... *********** PONIOSLAM kleske ODNIOSLAM porazke )))))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: autopoprawka.... 13.09.04, 22:44 Na watku "Zielony pieprz...." jest na nia przepis )) ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: autopoprawka.... 13.09.04, 22:49 marialudwika napisała: > Na watku "Zielony pieprz...." jest na nia przepis )) ********** ciesze sie, wielkie dzieki. sprobuje jeszcze raz, moze sie uda Odpowiedz Link
marialudwika Re: autopoprawka.... 13.09.04, 22:52 Ja sobie tutaj klikam a pies pozarl sernik wiedenski I pol bochenka chleba,to znaczy pozarly dwa piesy,ale ze stolu sciagnal jeden! ml PS Uczta sie odbyla na kanapie )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: autopoprawka.... 13.09.04, 22:54 i tym samym potwierdzilas.... my tu gadu gadu... a tam psy zarlo kradna!!! )))))))))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: autopoprawka.... 13.09.04, 22:57 Gorzej,ze i folie sniadaniowa zjadly,na szczescie troche,moga byc chore ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: autopoprawka.... 13.09.04, 22:58 Glupstwo sernik pancia doda,ale pieskow,pieskow szkoda!!) ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: autopoprawka.... 13.09.04, 22:59 marialudwika napisała: > Glupstwo sernik pancia doda,ale pieskow,pieskow szkoda!!) ********** my tu gadu gadu....... a pieski sobie kesim kesim robia Odpowiedz Link
jutka1 Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:02 oooooooo zguba sie znalazla to nie my o jedzeniu, tylko pieski ML... Odpowiedz Link
jowoj Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:04 Oczywiście, zawsze jest na kogo zwalic winę. A sernik zjadła ML, tylko boi sie konsekwencji Odpowiedz Link
jutka1 Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:05 Oj czepliwy jestes dzis Wojciechu, czepliwy...... ))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:08 Boya parafrazuje by Wojciecha zabawic ale nic nie pomaga (( Teraz to ze smutku zglodnialam.. ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:11 marialudwika napisała: > Boya parafrazuje by Wojciecha zabawic ale nic nie pomaga (( > Teraz to ze smutku zglodnialam.. *********** nie dosc ze czepliwy, to jeszcze wisielczy! zjedz cos ML. ja chyba tez kawalek niebieskiego sera sobie zapodam Odpowiedz Link
jowoj Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:13 Gdzie była ta Boya? Kocham Boya! Mam wszystkie jego książki. Niektóre juz nie aktualne, ale ten esprit))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:13 Nie mam tego sera,niestety..On ma taki dominujacy zapach w lodowce Ale smakuje wspaniale! Wlasnie rozmyslam,co zjesc! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:16 Chciałas powiedzieć, ze śmierdzi jak powietrze morowe )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:20 jowoj napisał: > Chciałas powiedzieć, ze śmierdzi jak powietrze morowe )) *********** no patrz jaki czepliwy!!!! jak wam niebieski smierdzi, to jeszcze w krainie 350 rodzajow serow nie mieszkaliscie!!! )))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:21 Belgijskie sery tez maja zapaszki ))) ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:23 marialudwika napisała: > Belgijskie sery tez maja zapaszki ))) *********** tylko tutaj ich wiecej...a niektore tak smierdza, ze hohohohoh ))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:35 Ucichlo?To moze ja pojde umyc wlosieta,ale wroce )) ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:36 jakies problemy techniczno-netowe zaistnialy.... hmm. ML, KNM dzis zaniechany?... bo ja niedlugo bede sie zbierac, jutro baaardzo ciezki dzien, wiele rzeczy do zalatwienia, listy, telefony, grrr. Odpowiedz Link
jutka1 Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:43 co znaczy gdzie panie Wojteczku? do looooozkaaaaaaaa wpasc w objecia pana M., i spac i spac i spac )))) ale jeszcze chwilke posiedze Odpowiedz Link
marialudwika Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:45 No to chodzmy na NM!Bede myc wlosieta ,jak Jutka nam sie pospi! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: autopoprawka.... 13.09.04, 23:10 jowoj napisał: > Tak? Może. To taki wisielczy humor;-( ************ natychmiast prosze mi tu wisielczy humor odgonic!!!! NIO. Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:33 Jedyne,co go usprawiedliwia,ze moze "pozerala" go nostalgia? ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 13.09.04, 22:35 marialudwika napisała: > Jedyne,co go usprawiedliwia,ze moze "pozerala" go nostalgia? ************ najprawdopodobniej tak bylo !! lata pozniej, juz w NL, jak do niego do Hagi pojechalam, zabral mnie na japonskie Odpowiedz Link
jutka1 wtorkowy komunikat... 14.09.04, 16:55 za pare minut wyruszam na randke z ada296 i MJZ ))))))) jak wroce to bede. parafrazujac autentyczny komunikat z lotniska moskiewskiego w latach 80.: "Uwazajemyje pasazyry!! Samaliot iz Magadana kogda prilietit - tak i budiet" Alohaaaaaa )))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: wtorkowy komunikat... 14.09.04, 17:05 Mój kochany Wysocki! Ja też biorę się za najprawdziwszą pracę. Do zobaczenia wieczorem "p" Odpowiedz Link
marialudwika Re: wtorkowy komunikat... 14.09.04, 17:27 A nie zapracuj sie mi Wojtku!! ))) ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: wtorkowy komunikat... 14.09.04, 17:26 Zycze Wam szampanskiego popoludnia!!A moze wieczoru?Do swidanja! Pozdrow Ade! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: wtorkowy komunikat... raport ze spotkania.... 14.09.04, 20:50 Po prawdzie nie wiedzialam, gdzie ten raport umiescic, czy watek nowy zakladac, czy co, ale zdecydowalam sie tutaj, bo tutaj dalam komunikat. Obiecalam solennie Adzie i MJZ, ze napisze, jak strasznie mi bylo nudno i nieprzyjemnie, i jaka ada jest wiedzma, i jak nie bylo kompletnie o czym gadac, i jaka to byla kompletna strata czasu, i...... ))))))))) Sorry, Ada, musze napisac prawde, bez wzgledu na moje grozby i obietnice, bo inaczej mnie robale zezra, a i ptaki paryskie na glowe narobia!!! Wiedzialam, ze Ada bedzie taka jaka jest!! Czyli boska i inaczej nie widze!!! )) MJZ tez boski, oaza spokoju wydawaloby sie, ale ogniki w oczach mowia to co trzeba.... Fajnie bylo i szkoda ze krotko bo tylko dwie z hakiem godziny, ale wstepnie w czwartek mamy cos spozyc, i na to licze!!! Pozdrowienia przekazalam.... Ku memu zdziwieniu tez pozdrowienia odebralam, za ktore bardzo bardzo dziekuje!!! )))))))) I tyle PS. Ada, czytacz i pamietacz wszystkiego chyba , dolozyla do mojej kolekcji... Dzieki, dobrodziejko!!!! )))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: wtorkowy komunikat... raport ze spotkania... 14.09.04, 21:21 A ja egoistycznie zapytam,czy Ada za 40+ nie teskni? )) ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: wtorkowy komunikat... raport ze spotkania... 14.09.04, 21:30 marialudwika napisała: > A ja egoistycznie zapytam, czy Ada za 40+ nie teskni? )) ********* nie zapytalam.... ))))) masz pozdr. Odpowiedz Link
marialudwika Re: wtorkowy komunikat... raport ze spotkania... 14.09.04, 21:45 ))),to byl zart!A za pozdrowienia dziekuje! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 14.09.04, 17:58 Tuwimowaty dziś jestem. ============== Dziewczynom które mnie znosić potrafią: Zmęczone już jesteście. Wasze oczy ciemne Słodki zmierzch wytęskniły dziewczęcą tęsknotą. Słońce kona daleko... O, żale daremne Dnia, co próżno odganiał zórz czerwone złoto! Idźcie do domów swoich. Świec nie zapalajcie, Bo wam miesiąc osrebrzy łagodnie świetlice. Smutkom, bladym kochankom, nocą się oddajcie, Dziewczyny mojej duszy, dziwne Tajemnice! I śnijcie... A gdy rankiem zadrży brzask różowy, Wdziejcie szare i proste, ze lnu tkane szaty, Pomódlcie się dobrymi, dziewczęcymi słowy I podlejcie w ogródkach swych zakwitłe kwiaty. Odpowiedz Link
lablafox Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Jowoju 14.09.04, 21:56 to dla Ciebie : Nie ma żadnego zajęcia: Jestem tylko łowcą słów. Czujny i zasłuchany Wyszedłem w świat na łów. Słowami fruwają chwile, I wszystko, com kochał i czuł, Brzęczy całymi dniami Rojem słonecznych pszczół. Muskają mnie słowa skrzydłami, Żądłami tną do krwi, Skłutemu, strutemu słowami Tak słodko mi! W sercu zamknięte Trzepocą słowa, Dlatego tak serce drży. Miodem zaklętym Pijana głowa, Dlatego - sny. : Odpowiedz Link
lablafox Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))) na dobranoc 14.09.04, 22:27 Jeżeli A jeżeli nic? A jeżeli nie? Trułem ja się myślą złudną, Tobą jasną, tobą cudną, I zatruty śnię: Bo jeżeli nie? No to... trudno. A jeżeli coś? A jeżeli tak? Rozgołębią mi się zorze, Ogniem cały świat zagorze Jak czerwony mak, Bo jeżeli tak, No to... - Boże!! Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 15.09.04, 13:11 Syn pyta ojca; tatusiu, a co to znaczy jeśli na ekranie monitora pojawi się napis: dysk C/format comple? - to znaczy,ze już nie żyjesz!!!!!!! Czeka mnie dziś wymiana dysku. Oj biedny, ja biedny, oj będzie, mi będzie ( Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 15.09.04, 14:29 Wojciechu, w zwiazku z ta smutno-radosna okazja zycze ci, zebys nie pobubil zadnych danych ani dokumentow, i zebys sciezke na 40+ jakos w gestwie nowosci odnalazl Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 15.09.04, 22:16 Ale dzis TU pusto i ponuro!!! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 15.09.04, 22:32 Tez sie przenosze ))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 15.09.04, 22:34 Juz???? ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 15.09.04, 22:34 Juz bo pozno (juz) )))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 17.09.04, 16:17 Cisza na temat slonia!!Jestem niespokojna ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 17.09.04, 16:18 jaki slon, gdzie slon, i jaki sklad z porcelana???? Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 17.09.04, 16:45 Zapomnialam,ze bylas nieobecna!Slon to slon pani Kolczykowej,juz go nie ma bo stlukly go kotki dwa! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 17.09.04, 17:07 rzeczywiscie, umknelo mi... ale bylam "nieobecna usprawiedliwiona" )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 17.09.04, 17:20 W drodze wyjatku mialas przepustke ))) ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 17.09.04, 17:27 uffff poplose o psepustke dzisiaj do godziny 22:00 bo bym sciala pojsc na piatkowego dlinka... poplose ladnie z celwonom wstonzeckom... dank u wel )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 17.09.04, 19:26 Z przykrosciom,ale nie odmowie ))) Za duzo tych przepustek ostatnio! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 17.09.04, 21:49 melduje ze jestem Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 17.09.04, 21:51 )),ale Wojteczka nie ma,buuuu!Pewnie ma za slonia! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 17.09.04, 21:54 no wlasnie gdzie wojteczek? Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 17.09.04, 21:55 Opuscil nas,niebogi! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 09:34 Jestem, już jestem. I nie opuszczę Was az do... No właśnie, do kiedy? )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 09:35 do kiedy? dopoki cie goraczka nie powali albo sen... niepotrzebne skreslic ))) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 09:50 EEEEEEEEEEE, to zbyt proste. Szukałem czegoś bardziej wysublimowanego)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 09:51 na zadne sublimacje u mnie dzisiaj nie licz, bo wstalam o 6:30 i jestem zmeczona.. Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 09:52 Widzę, że moje sensacje senne udzielają się na forum)))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 09:55 Przeszlo na kota... tak powazniej, to po prostu poszlam wczoraj wczesniej spac, i widocznie organizm nie wiedzial, co z takim fantem zrobic.. )))) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 10:00 Dośpisz w ciągu dnia. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 10:02 wroce za pare minut - ide szatkowac i kroic warzywa do zupy (na jeszcze niezadane pytanie odpowiadam: zupa warzywna )))))))) Kapusta, czerwona i zielona papryka, pomidory bez skorki+sos od tychze. Plus ziemniak szt1 - ugotuje go osobno i rozerte na miazge, zeby "zagescic" zupe... typowa zupa na winie, czyli co sie pod reke nawinie Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 10:21 Juz zupa?A ja zaledwie przy kawie/pierwszej/.Witajcie J. i J.!!! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 10:29 Witaj ML. Ja już piję trzecią kawę. Nie umiem wejść do albumu. Nie wpuszcza i już;-( Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 11:11 zupa zaczyna nabierac smakowitego ksztaltu.. jeszcze sie troche pogotuje, bo juz warzywa wszystkie sa w garnku, to sprawdze jaki smak i jakich ziol i przypraw dodac na koniec.. oprocz czosnku oczywiscie, bo czosnek zawsze musi byc Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 11:15 Uś! ))))))))) I pani mi to idziesz mówić ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 11:22 jowoj napisał: > Uś! ))))))))) > I pani mi to idziesz mówić ) *********** Wojciechu, az nawet sobie dalam watek na funkcje "drzewko".. i ciagle nie rozumiem, do kogo to piszesz, i o co chodzi.... ))))))))) Fraza "i pani mi to idziesz mowic" ... co to znaczy?? czy ja juz z tego niedospania stepialam?? )))))))))))))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 11:28 To było do Ciebie Jutka Dotyczyło wartości leczniczych czosnku. A "fraza" to tak zwane "żydłaczenie" Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 11:29 aha. zjadles czosnek czy nie? Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 11:33 Nie. Będę miał dzisiaj gości.) Zjadłem tabletki czosnkowe. Napisane jest na opakowaniu, że zastępują "prawdziwy czosnek" Pazywiom, uwidim ) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 11:35 Goscie i grypa,nie zazdroszcze... ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 11:37 Kiedy ich zapraszałem, byłem zdrowy;-( Dzięki Bogu, to "dobre ludzie" Nie siedzą dłużej aniżeli 1 godzinę. Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 11:20 Istotnie wyglada smakowicie )) ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 10:32 czesc ml wstalam bladym switem i zglodnialam, poza tym kapusta sie musi troche pogotowac.. na razie zjadlam kiwi szt.2 - witamina C sie przyda. Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 09:36 A jak tam z wizytą "osobistego"? Wizyta to, czy wizytacja? Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 09:37 to do mnie Wojciechu? Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 09:44 wizyta w tym tygodniu jaka jest roznica miedzy wizyta a wizytacja??? wizytacje to mi sie kojarza z pania z kuratorium, ktora przychodzila lekcje ogladac... Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 09:47 Kiedy do domu przyjeżdża Twoja Mama, to wizyta. Kiedy teściowa przyjeżdża to wizytacja ))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu... a tam... ;-))))))) Czesc 19.09.04, 09:49 aaaa ok rozumiem... to wizyta bedzie Odpowiedz Link