axsa 16.09.04, 22:17 Wątek dla rannych ptaszków i mających ochotę przywitać się. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia.i Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 16.09.04, 22:19 Bardzo wcześnie dzisiaj wstałaś, Axso. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
axsa Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 16.09.04, 22:26 Nieprawda. Rozumu też nie straciłam. Ja tylko na jutrzejszy poranek przygotowania poczyniłam. : ))) : ))) )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 16.09.04, 22:30 Wiemy, wiemy. Pinuj wątku, bo boh moj, zawłaszczą jak nic ) Odpowiedz Link
axsa Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 16.09.04, 22:32 A co mi tam. Jak ktos bardzo potrzebuje i o swoich pragnieniach poinformuje, to odstąpie. Oczyeiście nie za darmo. )) Odpowiedz Link
axsa Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 16.09.04, 22:33 Oczywiście - Oczywiście miało być. Odpowiedz Link
monia.i Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 16.09.04, 22:37 Czy ja coś o rozumie napisałam? Odpowiedz Link
axsa Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 16.09.04, 22:40 A czy ja napisałam,ze napisałaś. )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 16.09.04, 22:43 A czy w ogóle ktoś o rozumie pisał)) Odpowiedz Link
axsa Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 16.09.04, 22:51 Tak, ja, po Waszych dowcipnych komentarzach odnośnie porannego wstawania około 22. I o moim nieutraconym rozumie to było. )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 16.09.04, 22:53 Nic to, nie sromaj się. Gorzej by się stało, gdyś raj utraciła)))) Odpowiedz Link
axsa Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 17.09.04, 07:09 Witam. Już jestem gotowa do przeżycia kolejnego dnia. Życzę wszystkim miłych niespodzianek. : ))) : ))) )) Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 17.09.04, 07:48 Ten sobie spokojnie i bez pośpiechu pije kawkę a jak skończy to pomyśli o drugiej. )))) Odpowiedz Link
axsa Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 17.09.04, 07:57 Witaj Mariuszu. : ))) : ))) )) Ja też uwielbiam picie kawki bez pośpiechu. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 17.09.04, 10:16 Pijac kawe podziwiam piekny poranek,witam kawoszy i niekawoszy tez. ml Odpowiedz Link
a.erie Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 17.09.04, 14:00 przycuplam w kacie na troche, zeby mnie nie dopadl swidrujacy wzrok kalendarza przezylam urodziny,cieszac sie zyciem mam amnezje na ilosc przezytych lat mam kamienie w woreczku zolciowym nie moze byc inaczej kamienie to moja slabosc przywoze je z kazdego zakatka swiata mam potezna kolekcje ide do lekarza on skieruje mnie do wlasciwego "geologa" ktory wydobedzie je ze mnie - dla mnie a teraz ciesze sie kawa, ktorej mi nie wolno ponoc Odpowiedz Link
axsa Kto rano wstaje... 19.09.04, 07:36 Dzień dobry wszystkim. Przewiduję, że dzisiejszy dzień przyniesie wszystkim duzo radości. : ))) : ))) )) Otworzyłam oczy i przez moment nie mogłam ustalić gdzie jestem, bo po małym remoncie i zmianie przeznaczenia dwóch pokoi śpimy gdzie indziej niż dotychczas. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kto rano wstaje... 19.09.04, 07:37 jak juz wspomnialam obok, obudzilam sie o 6:30. straszne.. Odpowiedz Link
jowoj Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 19.09.04, 09:20 Witam wszystkich Wstałem niedawno. Duch we mnie mocny, jeno ciało mdłe. Grypa, angina,zaziębienie? 38,2 Ale kawę wypiłem. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 19.09.04, 09:24 jesli nie planujesz dzisiaj blizszych kontaktow z Kolczykowa, to najedz sie czosnku. Duzo. Odpowiedz Link
jowoj Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 19.09.04, 09:27 Chyba skorzystam z rady. Na razie jednak 2 kawa. Głowa pęka Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 19.09.04, 09:31 hmmm ..... już 2 kawka ? Wybrałabym zalecenia Jutki Zapaszek ... hmm ... trochę mocny, ale skuteczny. Odpowiedz Link
jutka1 w sprawie czosnku.... 19.09.04, 09:34 kocham czosnek w kazdej postaci: na surowo, smazony, pieczony, kiszony, jakkolwiek.. zapach lubie - jestem w zdecydowanej mniejszosci, wiem.. ))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 19.09.04, 10:23 Moja glowa peka tez ((((( ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 19.09.04, 10:29 Przepraszam, czy to syndrom dnia następnego? ))))) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 19.09.04, 09:30 Czosnek to właśnie to jest to )) Obudziłam się o 1-szej dobrze wyspana. Trudno było zmusić się jeszcze do snu. Udało mi się jednak, ale tylko do godziny 5-tej. buuu.... będę teraz chodzić przez cały dzień jak w "malignie" Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 19.09.04, 09:23 Koniec urlopu. Jutro do pracy. Dziś, by przyzwyczaić się wstałam wcześniej. Pewnie jutro rano wstanę później. Trzeba zachować jakąś równowagę Odpowiedz Link
ewelina10 Wedrowcze.... 19.09.04, 09:33 .... w ostatnim dniu urlopu ja wybrałabym dłuuugie spanie Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wedrowcze.... 19.09.04, 09:39 Ja też, ale COŚ mnie obudziło o świcie. Nie wiem, co to było. Dla zachowanie pozorów poleżałam trochę, wstałam i zasiadłam do pracy. Nie sądziłam, że komputer jest w stanie działać o tak wczesnej porze Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Wedrowcze.... 19.09.04, 09:44 Komputer tak, ale oczy .... Nie mogłam w nocy ani... ani... komputerka ani żadnej książki Nic, tylko z boku na bok.... A teraz speć mi się chce. Piszę i śpię.... Może kawka pomoże.... już słyszę wołanie z piętra.... Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wedrowcze.... 19.09.04, 14:35 Zgodnie z zaleceniami Eweliny aż do teraz miałam wyłączony komputer. Chyba dokonał się przewrót w mej psychice. Odpowiedz Link
axsa Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 24.09.04, 07:59 Dzień dobry w deszczowy poranek. Odpowiedz Link
przyjaciolka1 Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 24.09.04, 08:06 I dzien dobry w poranek sloneczny - wlasnie w tej chwili slonko wyszlo zza gorskiego wzniesienia , ktore moczy nogi w morzu. Odpowiedz Link
lablafox Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 24.09.04, 09:25 Dzień dobry . Moje słonko ma duzo pracy od rana , przedziera się przez chmury. Czasami mu się to udaje. Przyjaciółko , zrób zdjecie takiemu wstającemu słonku. Odpowiedz Link
axsa Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 25.09.04, 07:17 Dzień dobry )) Moje słonko dzisiaj leniuchuje /nie musi walczyć z chmurami/ i się "panoszy". ZajmUje całe niebo, zagląda mi do okna. Zachwyca mnie to. )) Odpowiedz Link
jackussi Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 25.09.04, 08:59 To juz nie rano ale witam porannnie Odpowiedz Link
axsa Re: Kto rano wstaje... : ))) : ))) :))) 26.09.04, 09:04 Witam niedzielnie. Zyczę interesująch zajęć. )) Odpowiedz Link