01.04.16, 21:57
Zycie jest smutne,jak sie nie ma z kim porozmawiać.
Jestem sama z niepełnosprawna córką. Ma upośledzenie umysłowe. Szukam dla niej tez przyjaźni,kogoś kto zrozumie ją,wyciągnie dłoń. Sama tez bardzo potrzebuje oderwania od codziennych problemów,myślenia. Może ktoś z Krakowa zechce sie zaprzyjaźnić w celu wspólnego spędzania czasu.
Obserwuj wątek
    • mammaja Re: A po 50 + 01.04.16, 22:06
      Niestety obecnie nie ma tu nikogo z Krakowa, ale my juz tez dawno 50+ ( niektórzy). Mysle, że koniecznie powinnaś znaleźć jakąś fajną "grupę wsparcia", gdzie Twoje córka tez miałaby towarzystwo. W Warszawie jest dużo takich grup, stowarzyszeń. Nie możesz być sama - w zależności od choroby corki poszukaj stosownego dla niej otoczenia. A tutaj możesz pisać, jeżeli Ci to sprawi przyjemność - chętnie pozrozmawiamy. To też coś smile
    • etie Re: A po 50 + 08.04.16, 20:51
      Nie wiem gdzie sie udac. Czekam obecnie na miejsce w Świetlicy Srodowiskowej. Córka ma padaczke i niedorozwój umysłowy umiarkowany. Siedzi w domu.Jestem jej jedyna towarzyszką.Sama nie mam przyjaciół.Jestem kompletnie sama.Też choruje>bardzo się martwie co będzie z córką gdy bede musiała isc do szpitala.Nie mam siostry ani brata nikogo.
    • ada296 Re: A po 50 + 08.04.16, 21:29
      Etie głowa do góry, masz szansę znaleźć ludzi, którzy Cię zrozumieją, są różne fora, na których możesz znaleźć przyjazne dusze, znalazłam kilka, nie wiem czy Ci będą odpowiadać ale najważniejsze spróbować
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,155175074,155175074,Do_mam_dzieci_niepelnosprawnych_i_nie_tylko_SUO.html
      forum.gazeta.ie/topic/79934-samotnosc-rodzicow-dzieci-niepelno0sprawnych/page-5

forum.gazeta.pl/forum/f,10034,Inny_Swiat.html

forum.gazeta.pl/forum/f,48158,Mamy_Dzieci_Niepelnosprawnych.html

gdy znalazłam to forum byłam w dołku (innym niż Ty) ale odnalazłam się i było fajnie, czego i Tobie życzę smile
    • etie Re: A po 50 + 03.05.16, 11:03
      Niczego nie oczekuje w zamian.Moge nawet pomagac starszej osobie lub straszym ludziom.
      • alfredka1 Re: A po 50 + 03.05.16, 11:40
        Eti , nie tak!! nie staraj sie kupić życzliwości jakąś pomocą ... wiem, żę cierpisz i wszelkimi sposobami starasz się o "pomoc".
        Dzisiaj zapytam córkę, która ma serdeczny kontakt na jednym z Forum, gdzie jest mama niepełnosprawnej córki . Dowiem się co się u niej dzieje.
        Usciski smile
        • alfredka1 Re: A po 50 + 04.05.16, 21:52
          Narazie kontakt forumowy nie dochodzi do skutku .....
          Pamietam, żąe córeczka tej pani też była tak chora jak i Twoja. Przestała chodzić więc forumowicze kupili wyciagarkę elektr. by mama mogła bez wysiłku wyjąć dziecinkę z wanny .

Napisalam do zaprzyjaźnionych Krakowianek, może skontaktują się z Tobą..
          Serdecznie pozdrawiam smile)
    • 5000lib Re: A po 50 + 31.10.16, 11:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka